הופ הופ

Don Nirtin

New member
בשם המזל הזה שקודשתי בה../images/Emo87.gif

אפקטים שמקבלים בקלף הראשון - יעיל או מיותר?
לרוב, האפקטים הם לא כל כך מועילים אלא אם זה מעלה דרופ רייט. מה שלרוב הם לא עושים. בתמונה: קצת מפלצות לרמות גבוהות. המזל שיחק לי כשאספתי אותן.

Don Nirtin

New member
כשמתאמנים עם רמות גבוהות../images/Emo87.gif

זה מה שיוצא בסוף. תודה לקשישה יקרה ולסיוון ובטוח גם לגלית אם כי נאי לא סגור.

Don Nirtin

New member
ושני תמונות אחרונות של בוסים../images/Emo87.gif

מהפאץ' בה היה החלפת עלים בתמורת לכרטיסי בוסים נדירים מPQים שונים.

Don Nirtin

New member
ולסיום../images/Emo87.gif

תוספת ניסיון בקלף החמישי - יעיל או מיותר?
: לא שמתי לב שזה מועיל
....... באמת. זה לא תורם ולא עוזר

מ י ל ר

New member
יא בוס אחד מהרשימה שיש לך תקף אותי

בקושי הצלחתי להמלט! D: הבוס שהוא אחד מלפנ הכי מיני למעלה, הוא היה כונכיה ובחושך הראו רק את העיניים שלו, היה לו מד חיים גדול למעלה במסך, במכה אחת הוא כמעט הרג אותי, למזלי שהמג'יק-גארד היה פתוח, מהר עשיתי משם ויברח!

גלעדR

New member
אם את מתכוונת לכריכה שלו

אז אי אפשר. זה תלוי במספר הקלפים שיש לך...

לבנדר א

New member
החוויה שלי מהספר יכולה להסתכם

ב"היי, שוב פעם הרגתי בדרך לאיפשהו איזה חילזון עלוב ונזרק ממנו קלף. אני מניחה שזה לא יכול להזיק." אין לי קלפים של מפלצות חזקות. בכלל. זה בעיקר כי אני לא מתאמנת הרבה, וכשאני כן, זה על המפלצות בMP3 שלא זורקות קלפים. בעיקרון אני לא מבינה למה צריך את זה. זה כאילו נוצר כדי לעורר את דחף האספנות של השחקנים, אבל עלי לפחות זה לא עבד... לא אכפת לי בכלל אם יש לי קלפים או לא, זה לא שהם נותנים איזו אינפורמציה סודית שלא יכולתי לדעת מגיחה קצרה להיידן או למדתי כבר בעצמי בשעות הרבות של הריגה עד שהשגתי מהם את הקלף.

deisy

New member
אין תמונות! מה תעשי לי? ../images/Emo11.gif

בעיקרון הספר נחמד, אני אוהבת! מתייחסים אליו? - בהחלט! מה אתם חושבים על הרעיון? - חביב למדי מיותר/לא מיותר? - למה מיותר? אין בו משו רע... מחפשים קלפים או פשוט מרימים אותם כשהם נופלים במקרה? - בד"כ מרימה כשנופל, ברגעי שעמום מחפשת של כאלה שאני אוהבת! חמישה קלפים לכל מפלצת, או שמספיק קלף אחד? - 5 ! ברור ש 5! קווסטים שדורשים קלפים מסויימים - טוב/רע? - יש כאלה?
אפקטים שמקבלים בקלף הראשון - יעיל או מיותר? - סבבה, לא אומרת לא אבל גם לא נותנת יותר מידי משמעות... תוספת ניסיון בקלף החמישי - יעיל או מיותר? - ברור שיעיל! בעיקר כשזה מקום אימון עם אקספי שמתאים לרמה שלי

ווינגז

New member
נאה דורש - נאה מקיים

בתור חובבת קווסטים, אני פשוט מתייחסת לאיסוף הקלפים בתור עוד קווסט מיני רבים - זאת אומרת שכשאין לי מה לעשות אני ממש אלך ואחפש אותם. באופן מפתיע (או לא כ"כ), זה גם עוזר לי להעביר אחוזים; אני כ"כ מרוכזת בחיפוש הקלפים שאני לא מסתכלת על מד ה-EXP. אגב, דווקא בקווסט (המדליה) שדורשת את הקלפים האלו, היה לי הרבה יותר קשה "להחזיק מעמד" - כי כשזו מטרה "מוגדרת" כזו - שמים לב הרבה יותר לזמן שעובר. תיאורטית הייתי מעדיפה שיהיו לי חמישה קלפים (ובמפלצות לרמות הנמוכות זה גם קרה בכמה מהן), אבל במפלצות לרמות הגבוהות יותר, הסיכוי שיפול לך קלף קטן - ככה שקשה למצוא אותם אלא אם מתאמנים המון זמן באותו המקום. מבחינת האפקטים ותוספת הניסיון - זה לא ממש מהותי בעיניי... האפקטים הם בד"כ תוספת למהירות או לקפיצה (או תוספת כלשהי לדרופים), וגם אם זה לא - זה בד"כ תוסף כ"כ זניח לאימון עצמו שזה לא משפיע בעליל.

ווינגז

New member
אדום

פה ממש חיפשתי אותם ב"כח" הרבה פעמים, והמפלצות הראשונות שמצאתי חמישה קלפים שלהן היו ה-Pigs וה-Ribbon Pigs (אפילו התאמנתי ב-Pig Beach כמה זמן, וכשאני אומרת "כמה זמן" אני מתכוונת למשהו כמו 20% ברמה 60+
).

ווינגז

New member
כתום

גם פה סוג של "התבייתתי" על המטרה לאסוף קלף אחד מכל סוג, אבל הרוב נפלו לי דווקא בזמנים שלא חיפשתי אותם. הספר הזה גם גרם לי ללכת יותר "ברגל" ממקום למקום, תמיד נחמד למצוא איזה קלף רנדומאלי בדרך.

למעלה