הופתעתי ממינור קייס

הופתעתי ממינור קייס

לפני כיום ביקרתי במועדון ראשון לציון המדהים וגיליתי שם שחק ברמה בינלאומית (יכול לנצח את אילן) גיליתי שמינור מסוגל לחבוט בכדור שזו תופעה נדירה בסקווש, לעומת ניר "הכלי" עם "הכלי" שמצליח לחבוט בכדור רק בעוצמות חזקות..ניר טעון שיפור.. ורובורועי = רועי גילבוע?????????? ******* הכלי! ומינור הכלי!

תגובה.. חה חה חה

מועדון ראשון המדהים??? מועדון ראשון הוא תמים לא מדהים!!!!!!!!!!!!!!!! ניר הכלי... לעופר: על תתיחס להודעות הללו זה בדיחה בינינו....

לניר שחקן הסקבץ

תודה על המחמאות ניר, אני מזמין אותך למשחק סקווש "ידידותי" ואת התוצאות נפרסם בפורום האם אתה מסכים? מינור ("הכלי")

YoNaTaNy

New member
חיחיחי לפחות אתם מוסיפים קצת פילפל

ניר, אתה לא רמה... מינור, אתה אולי קצת... יונתן
(אל תיקחו ברצינות...)

לעופר!!! תגובה מיידית!!!

אני מקווה שאתה קורא את ההודעות ולוקחים ממני את זכויות היוצרים.... מקווה שתעשה משהו בהקדם.... אם זה לא ייפסק אני יאלץ לעזוב את הפורום!! ניר

oferbar

New member
לא צריך לריב

יש מספיק מקום לכווווווולם
חוץ מזה, שיהיה קצת שמח, למה לא...

סליחה???!!!!

מתי שניסיתי לחכות מישהו אחר ישר שלחו אליי הודעה מתפוז שעומדים להעיף אותי מהאתר!!! אבל עכשיו כשמישהו מחכה אותי אתה לא עושה כלום???? אולי באמת כדי שאני לא יכנס לכאן יותר!!! אז להתראות בפורום אחר

למיינור!

אם עוד פעם אחת תנסה לחכות אותי אני יביא לך את זה בהפוכה... ברור לך??? ואם אתה כל כך חכם: בוא נעשה משחק בינינו ונפרסם כאן את התוצאה המדויק לזה אתה מסכים?? צ'יקן

לניר "הכלי" (כן בטח)

יש לי כמה דברים לומר לך: 1) זכותי לקרוא לעצמי איך שאני רוצה 2) אני לא רציתי לשחק איתך אלה עם ניר שחקן הסקבץ 3) היציאה מהפורום תמיד פתוחה ולזה לא מעניין את אף אחד אם תישאר בפורום או לא 4) אתה לא כלי מינור

תישאר ותישמר בימים בקרובים!!!

אתה יכול לקפוץ לי... יא דביל... וכמו שאמרתי אתה משחק באש. ובמקרה הזה אש גדולה מאוד!!!!!!!!!!!!! ניר

לא!! לא!!

אני רוצה לעשות משחק ולפרסם את התוצאות אלא אם כן אתה מעדיף שאני יגיד מראש שאני קורע אותך!!! ניר

קרן שרף

New member
תפסיקו להיות ילדים קטנים!

אני מכירה את שלושתכם ולפי ההודעות האלה אתם מתנהגים כמו ילדים קטנים. במיוחד אתה ניר שאתה מאיים לעזוב את הפורום ועוד אחרי שאתה אומר לעופר לעזוב את זה שזה בדיחה ביניכם, אז פשוט תמצאו יום ותפתרו את המחלוקות שלכם על המגרש כמו ילדים גדולים בלי לערב את כל הפורום (למרות שזה מצחיק לקרוא את ההודעות שלכם!!!). אני לא רוצה להיות שוטרת

למינור!

אם אתה רוצה תכתוב מה שאתה רוצה רק בלי ההוספה של "כלי"!! לא אכפת לי בכלל מה תיהיה ה"חתימה" שלך רק בלי כלי ... !!!!!!!!!!!!!! יש על זה זכויות יוצר

קרן שרף

New member
תפסיק להיות קטנוני!

תפסיק להיות קטנוני שכזה עזוב את הרי בהתחלה גם אתה העתקת ממישהו את הסיומת שלו. אם זה כ"כ מפריע אז תחליף את הסיומת שלך למשהו חדש!!!!

לפחות שה...

שמוק לא יגיד שאני לא כלי! אני יפתח לו את הפרצוף! הוא סתם מתגרה ואחרי שהוא חוטף הוא שותק!!!!!

למעלה