הופרדו בלידתם #13

כשאתה נכנס לפורום חדש

אתה לא קורא כמה דפים אחורה כדי להכיר קצת את הנפשות הפועלות? ואם אתה לא עושה את זה, אז צריך לירות במי שכן עושה את זה?

xcalibur

New member
לא, מעולם לא עשיתי דבר כזה. ולו פעם אחת.

המקסימום שהייתי עושה זה מייצר איזו הודעה פרובוקטיבית ולומד להכיר דרכה את הגבולות של המקומיים. אבל לחקור אחורנית? למי יש כוח וזמן לזה? אין לי בעיה עם זה שיש לו BEEF עם פנו. פנו ילד גדול והוא יכול לדאוג לעצמו ללא שמץ של ספק. אבל זה קצת דבילי ואולי אף מקומם שהשורה הראשונה שהבחור העלה כאן בכתב היא בגנות כותב אחר. אם הייתה מתפתחת ביניהם איזו אינטריגה עוד ניחא, אבל לבוא ככה סתם ולירות מהמותן? מי זה בכלל?

פנומן 72

New member
מיותר להוציא על זה אנרגיות

חבל שאתם דנים על משהו שהוא מובן מאליו. 99% סיכוי שהוא מהפורום פה 1% סיכוי שהוא מפורום אחר שהוא בא לפה כדי להתחשבן איתי. 100% סיכוי שהוא פחדן להופיע בכינוי שבו אני מכיר אותו.

Gollum2

New member
מפחד ממה יא אהבל! מי מכיר אותך בכלל?

ולמה לפחד מדמות וירטואלית? כמה צמר גפן יש לך בין האזניים! יא אולוהיםםםםם אתה צריך השתלת מוח דחוף!

Gollum2

New member
מדהים כמה עולמך צר שמכיל את כל הקשור בסוגרים

לרחם עליך יצור מושפל...טפו!

Gollum2

New member
יקירתי, כתבתי שהייתי לפני שבועיים בפורום

אפילו הגבתי לאשכול שבו פנומן פתח עלי ג'ורה הייתי בשם gandalfwi מאחר ושכחתי את הסיסמה, נרשמתי בשם gollum2. הנה הקישור למה שכתבתי ותראו איך הוא הגיב על דבריי. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2160&MessageId=145961550 האמת היא שממש לא מזיז לי מה את חושבת, אבל מכיוון שדיבורך הוא תרבותי וגישתך חיובית, החלטתי להסביר מאיפה האנטגוניזם ליצור. יום שכולו טוב לך
אגב, לשדונית אנטנות חדות , שאפו! קלעה בול.

פנומן 72

New member
../images/Emo6.gif כבר אז היית שפן עלוב

איזה דביל אתה ! פשוט לא יאומן ! לך חפש מי שיזיין אותך, שפן עלוב.

Gollum2

New member
איזה פה! ג'יפה ג'ורה ביוב טינופת גועל!!!

שפן? יא אהבל! מי מכיר אותך יא דביל עלוב! רק זין יש לך בראש זין, זונות, מציצות, קונדומים וזה עולמך הצר כעולם נמלה. מרחם עליך חתיכת אפס מאופס! לא מכיר אותך, לא רוצה להכיר אותך, לא מבין איך זבל כמוך כותב בתפוז וצריך לזרוק אותך ואת כל הסירחון שנובע ממך. לעצמך כבר מצצת?
לך חפש מי ינענע את הדמות המזוויעה שלך נפשית ופיזית!

Gollum2

New member
חפש מי שיתקע אותך חתיכת טינופת!

עדיין לא מבין ממה אני צריך לפחד! מי אתה בכלל חתיכת מכוער נפשית ופיזית. אתה עולם תחתון? אתה נושא איתך אקדח? אתה מכיר את כל הנפשות הפועלות בפורום?? למה אני צריך לפחד ממך? למה מי אתה????? אפס מאופס פה מצחין ממש ביוב!! גם אני יודע לענות לך ברמה שלך כי רק זה מה שאתה מבין עלוב מטונף!

Gollum2

New member
דביל מכוער! אני לא אשתוק לג'יפה שתצא מהפה שך'

תצא עלי, אצא כפליים! לך תעשה ניתוח פנים, המראה קשה, הג'יפה שיוצאת מהמקלדת שלך קשה יותר... לך, לך תעשה משהו עם עצמך זבל!

פנומן 72

New member
יאללה סע סע ../images/Emo73.gif

תחזור למאורת השפנים ממנה היגחת יא אפס. עאלק רשמת לפני חודשיים, פחחחח, גם אז נרשמת באותה דקה כדי לצאת עלי, אתה חושב שאתה חכם אבל אתה אידיוט גמור. יש לי הצעה בשבילך - תרשם עכשיו שוב בכינוי חדש כדי שעוד כמה חודשים תוכל לשלוף אותו מהשרוול ואז לא אוכל להגיד שנרשמת רק כדי לתקוף אותי. חתיכת אידיוט !

Gollum2

New member
יאללה, עליק "פנומן".. נוע תנוע חפש מי ינענע

אותך אפס מאופס! דביל שחי בסרט, כולם מפחדים ממך וכולם שפנים מוח אפונה! מעניין לי תשערות על הביצה הימנית מה אתה חושב .. זה שאתה יותר זמן ממני בפורום לא עושה אותך יותר צודק או יותר חכם. אתה חתיכת כלומניק עם ביטחון בגובה דשא וכל מה שאתה יודע זה לפתוח ג'ורה לחפות על הטמטום והחלל שיש לך בראש, מתעסק כל היום בסוגרים של התחת שלך, של הצינור שלך והפלוצים שאתה מוציא מהתחת שלך, זה מה שיש לך בראש דביל חלול. חלול נשאר חלול! לך חפש מי ימצוץ לך יא זבל!

חבוב

היה כאן אחד בשם צוצו. אולי זה אתה. ברור שנכנסת לכאן רק כדי לצאת על פנומן. סע מפה.

זיקן

New member
מנהל
,תקשיב זה לא צוצו.

אני מכיר את צוצו אישית ואפילו ניפגשתי איתו לא פעם. עדיף שתפנה אל המנהל הרדום שיפסיק את הגועל נפש הזה אני לא אפנה אליו אמנם אני יכול להפסיק את זה לבד אבל אני לא אנקוף אצבע אז קח יוזמה אישית וטפל בזה.

Gollum2

New member
כן, ותוסיף את כל הקללות ולשון הרע של פנומן!

אני מוכן לאסוף את כל הדברים הזבל שהוא כתב כאן, אחד לאחד להנהלת תפוז.

Jesuscrist

New member
אין מה לעשות,יש לך הרבה זמן פנוי

לי אין. אני מציע שתפסיק עם הביקורת שלך היא מתחילה לעצבן אותי.

למעלה