הופרדו בלידתם #13

פנומן 72

New member
הופרדו בלידתם #13

מימין - בקי גריפין הכוסית. משמאל - טל ברקוביץ' הדוגמנית המדהימה

מצטער לאכזב עוד פעם

שתיהן אולי "כוסיות", אבל כמו שלמדת כבר - אני מעדיף את המראה הרגיל, לא של הדוגמנית. עד היום מכל התמונות שהבאת, אהבתי רק את Esther.

זיקן

New member
מנהל
יש לי יש לי תמונות בעירום מלא כולל ה"מוסך".

של המרגלת הרוסיה אנה צ'פמן מי רוצה לתיבת המסרים לא פה? רק אז תבין מה זה כוסית על..

פנומן 72

New member
גם אני קיבלתי את זה

היא יפהפיה אמיתית, חבל"ז. אתה לא צריך להעלות תמונות. מספיק לצרף את הלינק של באבא מייל עם הסימון של
לא שיש פה ילדים ...

זיקן

New member
מנהל
יס קומנדר ../images/Emo196.gif

תגיד את זה לגולום הוא מיתלהב מבנות 16 ...

זיקן

New member
מנהל
יש פה מישהו חדש

Gollum2 במיקרה ולא שמת לב זה שאתה חושד בו שהוא מהפורום וניכנס בניקנוק הזה כדי להיתנגח בך..

פנומן 72

New member
כמעט בטוח שהוא מהפורום

קוראים לזה כינוי אד-הוק, כלומר כינוי שנפתח למטרה מסוימת, לרוב ניגוח של משתמש אחר, והכל מהפחד להיחשף בכינוי האמיתי. מכיוון שכך הוא אויר בשבילי ולא שווה בכלל שאדוּן עליו.

האמת היא שזה די ברור שזה מישהו בניק בדוי

מבחינה הגיונית פשוט, אף אחד חדש לא היה עושה סיפתח כשהוא מקלל מישהו מהגולשים פה כאילו הוא מכיר אותו.

אה, באמת?

מה הבעיה שהם ידפדפו כמה דפים אחורה ויבינו בדיוק לאן נושבת הרוח בפורום הזה? אז בסדר, לך אין בעיה עם גסות רוח וירטואלית. אבל יש גולשים חדשים שנכנסים לקרוא ומזדעזעים ממה שהם קוראים כאן. וזכותם המלאה להביע את הזעזוע שלהם.

Gollum2

New member
חחחחחח פחד? איזה פחד??

ולמה שאבוא בשם אחר אם אני "מכיר" את הנפשות הפועלות? מישהו מחכה לי בפינה? האם אתם מכירים את כולם בשמות, בפנים, ובנפש על אמת כך שיש רתיעה להשתמש באותו ניק על מנת כאילו "לנגח"? איפה ההיגיון? תקראו את התגובה של שדונית 6 המוח הכי חריף כאן בפורום, המוח שאתם אוהבים להיכנס בו (ואולי מפנטזים להיכנס ולא רק במוח...). אכן נכנסתי לפני שבועיים בערך כשפנומן היה בצבע ורוד, דיי הזדעזעתי מהאווירה והכתיבה המטונפת שלו, ועוד יותר הזדעזעתי שהוא בוורוד ויש לו לגיטימציה לג'יפה שיוצאת מפיו. דבריו גבלו בלשון הרע ודיי דגדג לי לעשות משהו בנידון. חזרתי להציץ מה השתנה ומצאתי את עצמי קורא אשכולות של ויכוחים שהנפשות הפועלות שם דווקא דיי סיקרנו אותי כמו העלמה שדונית למשל. איך היא מתמודדת עם התקפות וזלזול שמגיע מחוסר ביטחון משווע. והיא עומדת חבל"ז , לא רע בכלל! אכן עברתי כמה דפים אחורה בדיוק כפי שכתבה המתוקה לא התאפקתי ונכנסתי למים המטונפים. זה לא מאוחר לטהר את המים, זאת זריקת כפפה למנהל.

בפועל ההגיון שלך צודק

וזה לא משהו אישי נגדך, פשוט מנסיוני בפורומים.. מי שהיה נכנס במישהו על ההתחלה בתור הסיפתח שלו כחדש בפורום, בצורה כזו שזה נראה כאילו יש לו בטן מלאה על הבחור, התגלה בסוף כניק בדוי.

אין בעיה בעניין הזה

אבל אני לא חושבת שאת.. (או אני) או כל בנאדם שפוי, שהוא חדש ולא מכיר אף אחד, ומדפדף ומקבל רושם רע על פנומן, יתחיל להכנס בו בצורה כזו שההודעות שלו יראו כאילו לבנאדם יש לו בעיה אישית עם פנומן. זה לא בעיה לזהות אם זה מישהו באמת חדש שמעיר לך על ההתנהגות שלך, או מישהו שישר בא ונכנס בך. וגם הניק שלו חדש דנדש. אל תהיי תמימה. תאמיני לי אני כבר מומחית בלזהות מי ניק בדוי שמסתתר ומי באמת חדש. ולא, מה הקשר לזה שלי אין בעיה עם גסות וירטואלית, מה עכשיו הכנסת אותי לנושא הזה בכלל?

הקשר הוא

שאף פעם לא יצאת נגד הגסות הוירטואלית הזו. אבל עזבי, אף אחד לא יחליט בשבילך מה לאהוב ומה לתעב. את זה רק את מחליטה.

כי אף אחד לא שם אותי פה על מנת לחנך בנאדם

ואני לא מתכוונת להכנס לאינטריגות פה יותר מדי. יש לי דברים יותר מעניינים להתעסק איתם. הייתה פעם אחת שהערתי משהו לתצו (וגם זה היה מיותר)אבל זהו, אני ממש לא רוצה לשבת פה כמו מורה ולהגיד לאנשים: למה אתה ככה ולמה אתה ככה. זה לא עינייני. שכל אחד ידאג לעצמו ולחשבון הנפש שלו עם עצמו. זה לא מעיד כלל על מה אני חושבת או לא, על התבטאות כזו או אחרת.

xcalibur

New member
צריך לירות בבן אדם הזה רק בגלל שהוא משועמם

מספיק על מנת לקרוא בפורום הודעות מלפני כמה דפים.

למעלה