הופעת פאנקרוק ב2/11! ספאנק. פאנקרוק. סאבליים. סלמה 53. חינם. בירות.
Y yoav ha wiz of oz New member 1/11/06 #1 הופעת פאנקרוק ב2/11! ספאנק. פאנקרוק. סאבליים. סלמה 53. חינם. בירות.
פ פריקצה 1ר1דה 1אפלה New member 1/11/06 #2 ../images/Emo41.gif../images/Emo99.gifאע פאק בא לי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif *רושמת לעצמי לעבור לגור במרכז מתישו כדי להיות קרובה לכל השיט הזה*
../images/Emo41.gif../images/Emo99.gifאע פאק בא לי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif *רושמת לעצמי לעבור לגור במרכז מתישו כדי להיות קרובה לכל השיט הזה*
Y yoav ha wiz of oz New member 2/11/06 #3 נו סך הכל רכבת או אוטובוס תגידי מתי את מגיעה ואני אבוא לאסוף אותך מהתחנה
Y yoav ha wiz of oz New member 2/11/06 #5 בכלל לא פשוט בתור אחד שאוהב מוזיקה (ובעיקר שהיא טובה) יודע כמה מעצבן זה לשלם בין 30 ל60 שקל כניסה להופעה, אז ברגע שאני שומע על הופעה שניתנת חינם במקום סבבה, אני בדרך כלל קופץ על זה אם הייתי מיואש, הייתי נוסע לאיפה שהיא גרה להביא אותה
בכלל לא פשוט בתור אחד שאוהב מוזיקה (ובעיקר שהיא טובה) יודע כמה מעצבן זה לשלם בין 30 ל60 שקל כניסה להופעה, אז ברגע שאני שומע על הופעה שניתנת חינם במקום סבבה, אני בדרך כלל קופץ על זה אם הייתי מיואש, הייתי נוסע לאיפה שהיא גרה להביא אותה
פ פריקצה 1ר1דה 1אפלה New member 3/11/06 #8 ../images/Emo41.gifואגב, הם באמת די בסדר../images/Emo9.gif