הופעת ניקלבק בארץ

G u y T a l1

New member
הופעת ניקלבק בארץ

שמעתי פה ושם שמועות שבאזורי חנוכה ניקלבק אמורים להגיע לארץ... מישהו יודע משהו בנושא? אם בכלל זה נכון? תודה!

LEATHER REBEL

New member
עזבו אתכם משמועות

טוב, לפני שאתם הולכים לשחוט אותי שחיטה כשרה אני מודיע מראש שמה שאעסוק בו בהודעה זו לא ממש שייך לרוק, אבל זה העיקרון, רבותי. ה-ע-י-ק-ר-ו-ן! בשנות ה 80 היו שמועות, הן שמודרן טוקינג והן שג'ייסון דונובן הגיעו והופיעו בישראל הופעה סודית... כוכבי פופ לילדות וילדים קטנים. אז שתדעו לכם: הופעה סודית זה נחמד, אבל רק בארץ בה האמן גר. הופעה סודית בחו"ל זה יקר יותר, ובפועל מתרחשת רק כשברון עשיר (בזמן האחרון יש לא מעט כאלה ברוסיה) מממן את זה להנאתו ולהנאת חבריו. הופעה סודית של אמן מחו"ל לא תתקיים בישראל, כי זה יקר מדי! מצד שני, כמעט בכל שנה צצה שמועה שבובי מקפרין (ג'אזיסט ידוע) מת... ומעניין שמספר חודשים אחרי זה הוא מופיע באיזה פסטיבל ג'אז בעיר דרומית "מסויימת". אבל זה לא עוזר ובשנה שאחרי כן שוב צצה אותה השמועה. גורלן של רוב השמועות הוא רע ומר, ולכן הייתי מציע לחכות. אם ניקלבק אכן מגיעים, זה יפורסם בגדול ואז זו כבר לא תהיה שמועה.

Anuerysm

New member
מה הקשר הופעה סודית

גם לפני הלייב8 היו שמועות שהפינק פלויד יתאחדו וזאת היתה הופעה סודית לדעתך?

LEATHER REBEL

New member
שני דברים

א - אל נא תשים מלים בפי, אלא אם יש לך הוכחה שאתה פסיכיאטר. פסיכיאטרים הם עם שיש לו נטיה ברורה לשים לאנשים מלים בפה ולאחר מכן לנסות גם לשכנע אותם שהם אכן אמרו את זה. ב - לו קראת את כוווווווול ההודעה ההיא שלי, היית גם מבין. מה עניין הופעה סודית. אחת הבעיות פה היא עם חבר'ה שמצד אחד לא קוראים ומצד שני טוענים שלא מבינים.

Anuerysm

New member
אתה מתכוון למשפט האחרון שלך?

ברור שצריך לחכות כדי לגלות אם זה נכון או לא אבל כשרצות שמועות זה מעניין אנשים כי הם רוצים לדעת את זה מוקדם לא?

LEATHER REBEL

New member
אולי זה בגלל שאני קצת מבוגר ממך...

אני אישית מעדיף לחכות לדבר האמיתי. איך אמר יצחק רבין? הסקר האמיתי הוא הבחירות. ובאשר לשמועות: בקשר להופעה של רוג'ר ווטרס... כן, אני יודע שזה לא ניקלבק, אבל גם כאן ה-ע-י-ק-ר-ו-ן, ידידי. ה-ע-י-ק-ר-ו-ן. אתה אולי לא תאמין, אבל היה מספר לא מבוטל של אנשים שעד לרגע האחרון ממש היו משוכנעים שפינק פלויד עצמם באים. אמת, הפוסטרים לא אמרו זאת, אבל מכיוון שראיתי אותם אני יכול לומר לך שהמפרסם השאיר "אופציה" לאנשים מסויימים להאמין ככה. כלומר, -לא היה כתוב- שם שפינק פלויד יופיעו, אבל היו שם "רמזים" רבים שעשויים לשכנע את -מי שלא בקיא-. שמועות תמיד היו ותמיד יהיו, ולכן הייתי מציע שמי שאוהב שמועות ומנהל את חייו לפיהן, שלא יתאכזב יותר מדי כשבסוף קורה דבר אחר, והעיקר, -שלא יעז- להאשים אחרים בנפילת תקוותיו.

Anuerysm

New member
מה הקשר לכמה מבוגר אתה?

להגיד "תחכה ואז תדע" זאת לא חכמה זאת תשובה לכל שמועה ואולי יש גם רמזים להופעה של ניקלבק בארץ

LEATHER REBEL

New member
אולי זו לא חוכמה

אבל בינתיים זו התשובה הכי כנה ואמיתית שאני מסוגל לתת.

Anuerysm

New member
אתה לא מוסיף כלום

אני בטוח שהוא כבר ידע את זה לפני שאמרת

למעלה