הופעת מחזור

שחר רו1

New member
הופעת מחזור

היי בנות,
במידה ואין הריון, מתי אמור להופיע המחזור? עברתי שאיבה בתאריך 27/12, יום קודם הזרקתי אוביטרל. ההחזרה היתה בתאריך 1/1/2018 של עובר יום 5. אתמול כל היום היו לי כאבים כמו לפני מחזור. אני אמורה לעשות בטא בשבת, אבל אין בדיקות אז בראשון. לוקחת תמיכה 3 פעמים ביום אוטרוגסן ואסטרופם. מתי אמור להגיע המחזור אם לא נקלטתי? התמיכה עשויה לעכב אותו?
תודה

PAND76

New member
תמיכה עשויה לעכב. אבל אצלי

היו גם פעמים שהיא עיכבה וגם פעמים שמחזור הגיע בזמן, למרות התמיכה. לא בטוחה שהכאבים אומרים משהו. הגוף מפוצץ הורמונים והתופעות של מחזור והריון, גם משיקות לפעמים. בסבב האחרון, הייתה לי תופעה שמעולם לא הייתה לפני. שלשולים. התברר שזה מהתמיכה (אפילו שהייתי כבר מנוסה בה, והיא מעולם לא הביאה עמה כאלה תופעות).

מזל שאין לך עוד הרבה זמן להמתין. מאחלת לך בשורות טובות וידיים מלאות במהרה, בע"ה.

PAND76

New member
אצלי הוא פחות או יותר נותר אותו תאריך

אבל עם התמיכה וכו', זה עשוי להופיע רק אחרי שמפסיקים.

haych

New member
אצלי הוא מופיע כארבעה ימים אחרי הפסקת התמיכה.

יומיים אחרי התמיכה מתחילות הכתמות, ויומיים אח"כ מגיע המחזור.
ככה היה לי בשני הסבבים האחרונים עם תמיכה של אסטרופם ואנדומטרין 3 פעמים ביום.
אני עושה בטא ביום שלך (גם אני אמורה בשבת ואעשה בראשון) וגם לי היו הבוקר כאבי מחזור בבטן ובגב..

שלושתינו ביחד! אולי ניפגש:)

שחר אני החלטתי לבצע גם בשישי וגם בראשון ההמתנה יותר מידי בשבילי!
עובר יום 5 ניתן לבדוק אחרי 10 ימים
אני החזרתי עוד אחרייך.

גם אני :)

אני החזרתי ב2.1 בלטו ואמרו לי לעשות בטא בחמישי.
אני לוקחת סינרל והתחילו הכתמות..לא מצליחה להבין אם הגיוני שהמחזור הקדים או שאולי הלואי הלואי זה השתרשות..

haych

New member
בהצלחה לשלושתינו!

שחר רו1

New member
את עושה בדיקת דם בשישי?

בטח אעשה בדיקה ביתית בשבת, אם לא אקבל לפני. אגב לקחתי יום אחרי ההחזרה אוביטרל לתמיכה, אז מימלא עד שישי אי אפשר לעשות גם בדיקה ביתית.

היי

בהצלחה!!!
בעקרון בדיקה ביתית יכולה לזהות הריון בשלב הזה(במידה ואת מתכוונת לעשות)
לפעמים עם תמיכה מסיבית לא מקבלים מחזור גם כשאין הריון.
(הלוואי ונקלטת)
עדכני.

למעלה