הופעת חימום

boy for pele

New member
אז ככה.

את חחייבת ללכת. נקודה. תתגברי על החרדות, כי אני משוכנע שאם לא תלכי את תתחרטי על זה במשך תקופה מאוד ארוכה. אני לא אומר את זה כדי להלחיץ ולגרום לך להרגיש רע, אלא כדי למנוע ממך הרגשה רעה במקרה שלא תלכי. עוד משהו מאוד חשוב. את לא צריכה מישהו שאת מכירה לידך ברגע של טירוף חושים שנובע ממוסיקה. אפילו להיפך, הקשר הבלתי אמצעי שנוצר עם אנשים שאת לא מכירה ברגע של התעלות רוחנית משותפת שקשורה למוסיקה הוא ערך מוסף שתוציאי מן ההופעה. (אני גם מדבר מניסיון, הייתי בלא מעט הופעות מדהימות לבד, אמנם רוב האמנים שראיתי בהופעות הללו לא היו חשובים לי כמו טורי, למעשה אולי רק אחד היה חשוב לי כמו טורי... אבל בכל זאת. ) בבקשהתעני לי עם "השתכנעתי, אני קונה כרטיס" בכותרת. בשבילך? גם. את יודעת מה, זה יכאב לי באופן אישי אם לא תלכי להופעה. אז גם בשבילי.

אני לא מסוגלת. פשוט לא מסוגלת.

תודה על העידוד, אבל זה פשוט לא משהו שאני יכולה לעשות כרגע. אולי פעם. לא יכולה. דווקא בגלל שטורי חשובה לי כל כך. בבקשה אל תכאב בגללי
איזה חמוד

boy for pele

New member
השנה: 1994. חודש: אוגוסט.

אחת הלהקות הכי גדולות והכי חשובות בעולם באותה תקופה, אר אי אם, מגיעה להופעה אחת בארץ. לא מספיק? המחממים: להקת רדיוהד, שהפכה ללהקה הגדולה בעולם קצת בהמשך. לא רק שמדובר בשתי להקות גדולות, אלה להקות שהן מאוד משמעותיות עבורי אישית. ואני? לא הייתי שם. בין היתר כי לא היה לי עם מי ללכת. היום זו החרטה הגדולה שלי בתחום ההופעות המפוספסות. ולא, אני לא סולח לעצמי. תשתדלי להימנע מזה. כמו שאומרים לי לעיתים קרובות, תלמדי מטעויות של אחרים.

tomtom1989

New member
...

חרדות כאלה זה דבר שנורא קשה להבין אם לא באמת חווים את זה. בכל מקרה, אני מאוד חושב שאם כן תלכי זה יהיה צעד ענק בשבילך להתמודדות עם החרדות שלך. מניסיון. אפילו אם זה יהיה קשה, אבל תחשבי על כמה טוב תרגישי עם עצמך אחרי זה. זה דבר שכן אפשר להקטין ולצמצם במידה מאוד משמעותית, אבל זה הכל תלוי בגישה שלך ובפרשנות שלך לדברים. הגבתי לך גם בבלוג.
אני ממש מקווה שתחליטי להגיע בסופו של דבר.

boy for pele

New member
יאללה, טובלת, תבואי

כמו שטוםטום אמר, חרדות אי רציונליות ניתנות למזעור.צמצום באמצעות עבודה מנטאלית נכונה. תדמייני את התסריט הכי גרוע. ואז תגלי שני דברים: א. מאוד לא סביר שהתסריט הזה יתרחש, זה בטח 1 ל 10000 או פחות. ב. אפילו אם הוא לא יתרחש, זה לא כל כך נורא. תחשבי על עוצמת החוויה שתהיה לך. טובלת אני מחזיק אצבעות שתבואי!

Applebite

New member
הכוונה שלך טובה,

אבל נראה לי שאתה לא מבין את גודל העניין

חחח אני תמיד עושה את זה לעצמי

חושבת מה יהיה התסריט הכי גרוע ואז אני בוכהההה
בוכהההההההה
בוכהההההההה

gelrad

New member
יש סיכוי שתבואי למפגש פורום ביום שבת?

בצוהריים ברעננה... תהיה אפשרות לראות את טורי, מרחוק או מקרוב לפי רצונך... מקסימום למישהוא יהיה כרטיס להביא לך ובמקרה תגיע גם להופעה...

הלוואי שיכולתי, אבל לא נראה לי כרגע ../images/Emo10.gif

ואם כבר לראות אותה, רק מקרוב הייתי רוצה...

gelrad

New member
באיזה איזור את בארץ?

אולי יש כאן מישהיא מהאזור שלך שנוסעת למפגש, ואז היא תוכל לעבור דרכך ואז עם חברה אולי יהיה לך את היכולת להגיע לפחות למפגש, ומי יודע אולי תקבלי חיבוק מטורי... מקסימום תפגשי לכמה דקות ביום שבת מעריצה של טורי...

boy for pele

New member
אני מסכים.

לא צריך חימום. זה בא על חשבון זמן טורי יקר, ואף אחד שיחמם לא יכול להיות ראוי (אלא אם כן היא הייתה מביאה מישהו משלה, שהיה מופיע איתה לאור כל סיבוב ההופעות). מי שמרגיש צורך להתחמם לפני ההופעה שיביא דיסקמן עם שני דיסקים שלה, או סמים.

tomtom1989

New member
לא צריך חימום..

הסיבה היחידה שכיף שיש מופע חימום היא שאפשר להגיד כמה שהוא גרוע בהשוואה לאמן המרכזי.

למעלה