הופעת היהודים בפורום
כרגע חזרנו. קודם כל נפתח במילה- אכזבה!!! ההופעה הייתה קצרה, מרדימה, ולא מספיק מלאת תוכן. אני יודעת שאני ומרבית החברים שלי לא נהנינו. הדבר היחיד שהיה טוב בה זה מפגש שלי עם חברים שלא ראיתי כבר הרבה זמן. אני בטוחה שהגר הייתה שמחה ונהנתה- היא הרי הייתה חצי מההופעה שורה ראשונה וכשתום נגע בקהל יכולתי לראות מלמעלה את העיינים שלה שמתחננות למגע איתו
אני חושבת שגם שירלי נהנתה- היא וכל חבריה מהנוער העובד והלומד, שמדי פעם נתנו מין מעגל קבוצתי כזה ופשוט התחילו לקפוץ. אגב- הגר ושירלי, ראיתן את אבישג? הילדה התמסטלה באופן מדהים ופשוט נסחפה קדימה ואחורה ולא הפריע לה שאדון אור כל שניה מחץ אותה למוות... לי אישית היה נחמד כביכול, אבל ציפיתי לטיפה יותר על כרטיס במחיר כזה. לילה טוב לכולם. ושמעתי שגם אלון היה... אז אם אתה קורא את זה- איך היה לך?
כרגע חזרנו. קודם כל נפתח במילה- אכזבה!!! ההופעה הייתה קצרה, מרדימה, ולא מספיק מלאת תוכן. אני יודעת שאני ומרבית החברים שלי לא נהנינו. הדבר היחיד שהיה טוב בה זה מפגש שלי עם חברים שלא ראיתי כבר הרבה זמן. אני בטוחה שהגר הייתה שמחה ונהנתה- היא הרי הייתה חצי מההופעה שורה ראשונה וכשתום נגע בקהל יכולתי לראות מלמעלה את העיינים שלה שמתחננות למגע איתו