הופעת היהודים בפורום

crovee

New member
הופעת היהודים בפורום

כרגע חזרנו. קודם כל נפתח במילה- אכזבה!!! ההופעה הייתה קצרה, מרדימה, ולא מספיק מלאת תוכן. אני יודעת שאני ומרבית החברים שלי לא נהנינו. הדבר היחיד שהיה טוב בה זה מפגש שלי עם חברים שלא ראיתי כבר הרבה זמן. אני בטוחה שהגר הייתה שמחה ונהנתה- היא הרי הייתה חצי מההופעה שורה ראשונה וכשתום נגע בקהל יכולתי לראות מלמעלה את העיינים שלה שמתחננות למגע איתו
אני חושבת שגם שירלי נהנתה- היא וכל חבריה מהנוער העובד והלומד, שמדי פעם נתנו מין מעגל קבוצתי כזה ופשוט התחילו לקפוץ. אגב- הגר ושירלי, ראיתן את אבישג? הילדה התמסטלה באופן מדהים ופשוט נסחפה קדימה ואחורה ולא הפריע לה שאדון אור כל שניה מחץ אותה למוות... לי אישית היה נחמד כביכול, אבל ציפיתי לטיפה יותר על כרטיס במחיר כזה. לילה טוב לכולם. ושמעתי שגם אלון היה... אז אם אתה קורא את זה- איך היה לך?

זה הלך ככה:

"תווווווווווווווווםםםםםםםם" חחחחחח
לדעתי היה פגז...
אומנם היה קצר יחסית למה שציפיתי, אבל היה ממש מעולה
ואלון חירמן את הילדה הכי מכוערת בארץ ואנחנו ירדנו עךיו אחר-כך
וזה לא נגמר... וחוץ מזה מיש, כנראה אני אופיע במקום כזה בשם "קפה אלטרנטיבי" שכל מי ששר\מנגן\כותב וכו´ יכול להופיע... בעזרת השם! וראיתי מדי פעם את אבישג...חחחח מסטולה
לסיכום-היה אחלה!!!!!! שתהיי בריאה חברת אמת!

crovee

New member
יה את עדיין פה?!

איזה כפרות
יש לך ד"ש מהדס, אגב. חוצמזה שמצאתי נחמה בליאון- ככה אני לא הייתי היחידה שלא קפצה כמו מטורפת... והאורית הזאת אנורקטית!!! איכסה! תגידי לי שאת עדיין פה!!!

סטיל היר!!!

יאפ
אין לי משו יותר טוב לעשות... חוץ מזה שאני ממש ממש אקטיבית בהופעות חבל לך על הזמן!!! מוזיקה זה הסם הכי טוב...אני כולי מתחרפנת
חחח נראה לי ליאון ותומר ואלה נבהלו ממני :) התחלתי להשתגע שם!!! חפיף
מסרי להדשוס דש בחזרה

rainbowgirl

New member
המ.....פרטימ על ההופעה בבקשה!

מה המ שרו? הרבה מהדיסק החדש? נו
תספרו!!!

הממ...

לא זוכרת להגיד לך בדיוק מה הם שרו... אבל התאכזבתי שלא היה את "המאה העשרים" שזה שיר מהמם לדעתי וגם לא היה את "עכשיו את"...אבל בעיקרון הם שרו את כל ה-"להיטים"

rainbowgirl

New member
נחמד מאוט../images/Emo70.gif

לא היה את עכשיו את?!מאכזב.... זה שיר יפה
היה את oh lord?

rainbowgirl

New member
למה את לא הולכת לישונ ?!?!?את לא עי

פה אחרי הופעה ושקפצת וכו´?

iT DiS

New member
אני יודע, שאני ממש נהנתי!!

הייתה הופעה ע-נ-ק-י-ת!! מזמן לא הייתי בהופעה כל-כך טובה, ובהשוואה להופעה שלהם ביום הסטודנט, היא הייתה אפילו עוד יותר ענקית!! הייתה אחלה אנרגיה, והפעם תום לא(!) היה מסומם... בניגוד לאורית שכן הייתה... אוקצוץ, היה ממש אחלה!!

yellow cheese

New member
היה ענק ../images/Emo9.gif

נהנתי בצורה מטורפת... כן כן..שלוש פעמים שלמות (
) עשינו מורל תנועתי.. לפני שהתחילה ההופעה ועוד קצת בסוף בסוף
היה ממש כיף
ההופעה הייתה מ ד ה י מ ה
אהבתי
חבל שלא נהנת בובה..מאכזב להיות בהופעה ולא להנות.. אכן היה קצר מידיי, הכל עבר מהר.. אבל היה טוב
עכשיו נותר רק לחכות לאביב גפן בפורום..וגמרנו ת´עניין

optimistit

New member
היה מעולה!

"שירלי , שירלי, תשמרי עליי!" "לא רוצה להיות מטר שישים ושש!"
גם אני נהניתי שמחה שנהנית

yellow cheese

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

כמויות הפוגו עשו אותי חולה... הם גרמו לי להתחרט שעליתי על פלטפורמה של 11 ס"מ..
חיחיחחחייחיחי מתה עלייך מיכלי, ואני שמחה שנהנת
<כאילו דהה..עמדת לידי> (?)

למעלה