הופעת אורח .......

הופעת אורח .......

שלום אנשים יפים שלום אנשים חביבים שלום למנהל הכי הכי יש לי שאלה תהייה ועוד כמה דברים האם המשחק הראשון של הפועל מלמד מה יהיה העונה? האם העובדה שגם מכבי תל אביב ומכבי חיפה שחקו לא הכי טוב שבעולם מנחם? האם העובדה שהפועל פתח תקווה נראת סופסוף כמו קבוצה אומר משהו גמכן? את האמת פעם ראשונה שאני אופטימי נטול צפיות ומחשבות על מה שיהיה מקווה שיהיה טוב מקווה שנהייה בסופהעונה במקומות 1-3 ואולי גם גביע קטן והצלחה באירופה שיהיה שבוע מקסים לכולם ושבוע נפלא ושוב הבורות נגד מי הפועל משחקים שבוע הבא?או יום שבת

קארל אחי האדום !!!

לדעתי המחזור הראשון לא מלמד על כלום !!! הכל עוד יכול לקרות , ולדעתי יש להפועל קבוצה חזקה מאד. ואני אישית לא מסתפק במקומות 1-3 . רק משום ראשון !!! רק אליפות !!! בשבת (אני כמעט בטוח שזה בשבת) הפועל נגד מכבי נתניה בבלומפילד. שבוע טוב ואדום אחי !!!
שייק´ה

על ה@ש

New member
ועוד איזה אורח! ../images/Emo13.gif

*פורס את השטיח האדום כמובן!* טוב ועכשיו לתשובות...בניגוד לשייקה אני קצת פחות אופטימי כנראה הסיוט והיכולת מהמחזור הראשון חוזרים בפלשאבקים.... אבל אני מסכים שהמחזור הראשון לא קובע....ורק ההמשך יראה לאן מועמדות פנינו.... גם אני באותה דעה של רק אליפות ולא פחות!! לא קבוצה כמו הפועל אסור להסתפק בפחות... אני מקווה שהקבוצה הציגה יכולת חד פעמית ומעתה דרכה מעלה! היישר לראש הטבלה בלי לעצור.... כי פחות מזה לפי דעתי ייחשב כישלון למרות היריבות החזקות שגם הם אכן לא הרשימו במחזור הפתיחה..... אבל במחזורי הפתיחה חשוב לצבור נקודות את זה הם עשו ואנחנו לא.. לגבי הפועל פ"ת....אין לי מושג לאן מועדות פניהם רק הזמן ייתן את התשובה.. ונקווה שבשבת הרושם הרע יתוקן!

מכבי נתניה,בלומפילד,שבת

ובאשר לשאלות שלך א)נקווה שלא ב)לא,כי הן ניצחו ג)נחיה ונראה,הם עושים רושם של קבוצה חזקה השנה מבחינתי השאיפה המרכזית העונה היא שהקהל שלנו יחזור לעצמו אחרי העונה המזוויעה שעברה עליו בשנה שעברה. אם אפשר בדרך לאסוף איזה תואר קטן,מה טוב.אם לא,לא נורא. מעבר לזה אני מקווה שבמהלך העונה אבי כנפו ועזרי בבאייב יתפסו מקום בהרכב,שבית"ר תתפרק ושמכבי כדורסל תעוף מאירופה כבר אחרי שלב הבתים. שנה טובה.

למעלה