הופעת אורח של אלאניס

• פותח הנושא kiz
  • פורסם בתאריך

kiz

New member
הופעת אורח של אלאניס

שלום לכולם! אני מגיח כאן לתגובה החד חצי שנתית שלי
... רק רציתי לשאול באיזה פרק בדיוק של mad tv הופיעה אלאניס? נראה שהחמצתי אותו. ועוד משהו, נדמה לי, או שלא ממש מתלהבים פה מהקליפ החדש של 8easy steps?

smgfan

New member
אני מאוד אוהבת את הקליפ! ../images/Emo9.gif

יש לי אותו מוקלט ואני רואה אותו כמעט כל יום. חוצמזה, השיר עצמו תפס אותי חזק!!

קרנוק

New member
קליפ מגניב.אני לא מבינה איך לא חשבו

על הרעיון הזה קודם.שיר חמוד.

Rוית

New member
וולקאם..!

גם אני מאוהדי הקליפ!
בקשר לשאלתך - אכן היא הופיעה במאד לפני כמה חודשים ועשתה שני מערכונים משעשעים למדי אך לצערי אני לא מוצאת את הקישור לנושא.. אבל אני מוכנה להציע את שירותי במידע ואפשר להעביר אליך קבצים גדולים בצורה נוחה ואז בכיף אני אשלח לך את הקטעי וידאו... אתה מוזמן לפשפש בדפי הפורום האחרונים, אולי למצוא שם קצת מידע נוסף.

kiz

New member
תודה רוית!

אבל אין ממש דרך נוחה לשלוח אלי קבצים גדולים, וחוץ מי זה מצאתי את הפרק לפי imdb (איזה אתר שימושי...) תודה בכל אופן. אז נראה שכן יש אוהדים לקליפ החדש, שהוא ממש מקורי. מעניין איך התאימו את תנועות השפתיים למילים. אם כך, איך זה שלא ראיתי פה שרשור בקשר לקליפ? בד"כ ממש שמח פה כשיוצא קליפ חדש.

Rוית

New member
או, הקליפ הזה כבר "ישן"../images/Emo8.gif

היו הרבה שירשורים עליו, הייתי ממליצה לך להשתמש בכלי החיפוש או פשוט לדפדף אחורה...

Not The Doctor

New member
לשאלתך על MAD טיוי

יש לי קטע שהיא הופיעה בו, ואני לא יודעת איזה מספר פרק זה, אבל זה בתאריך 6.11.04 את הקטע שיש לי ניתן להשיג באימיול (פשוט תחפש תחת המילים 'ALANIS MADTV') אם אין לך אז זו הכתובת של המסנג'ר שלי [[email protected]] ולמקרה שאני לא מחוברת (וזה הגיוני בהחלט), הנה המספר אייסיקקי שלי - [153099672] XOX לאני.

למעלה