הופעות

lirikona

New member
הופעות

היי, אני רוצה ללכת להופעה של כנסיית השכל ולא מוצאת מתי יש הופעות. אם מישהו יודע אני אשמח אם יכתוב לי :) יום נעים וחג שמח

יש בבארבי [=

הם משיקים את האלבום החדש אוטוביוגרפיה ב 18-19.4 בבארבי בתל אביב:] מי שיודע על מחיר מוזמן לכתוב כאן.. אני אהיה שם :p

לגבי מחיר ביררתי אתמול

אם קונה כרטיס להופעה אחת בלבד המחיר 80 ש"ח אם קונה לשתי ההופעות המחיר הוא 120 (כרטיס משולב) ב18.4 ישירו שירים מהדיסק הראשון + הדרנים מדיסק השני ב19.4 ישירו שירים מדיסק השני +הדרנים מהדיסק הראשון

Kettercat

New member
וואי, זה לא משאיר ממש ברירה...

אלא ללכת לשתי ההופעות
למרות שאני מעדיפה את הדיסק השני.

merry26

New member
יש לי שאלה

מה ז"א הדרנים ? וכשאת/ה רושמ/ת "דיסק ראשון ושני" את/ה מתכוונ/ת לאלבום החדש נכון ?

../images/Emo9.gifאני בת

הדרנים הכוונה שישולבו מס' שירים מהאלבום שלא יהיה באותו יום לדוגמא אם הלכת להופעה ב18.4 יהיה שירים מהדיסק 1 ומס' שירים מדיסק 2 ב19.4 יהיו שירים מדיסק 2 ומס' שירים בודדים מדיסק 1 וכן אני מתכוונת לאלבום החדש

Niran2

New member
אני מניח שזה הגירסאות של הדיסק החדש

לא? אני ממש ממש ממש רוצה ללכת להופעה שלהם, אבל הגירסאות החדשות פשוט זוועות.. יש להם עוד הופעות קרובות בתכנון?

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| לא נראה לי.

ולמען האמת כנראה שטוב שכך. הלהקה של המורה שלי לגיטרה הופיעה שם והוא סיפר לי שמתייחסים שם נורא לאומנים :X בטח זה רק ללהקות הקטנות, לא אלה שמופיעות על הבמות המרכזיות. אבל בכל זאת...

מריאן 3

New member
../images/Emo4.gif

זה מגעיל... אין לי מושג מה הולך שם ומה אנשים עושים שם, כי אף פעם לא הייתי. ותודה שעניתן, אגב

RYaniv

New member
מה עם איזו הופעת 3 שעות + ?

כזאת שתיגמר רק כשלכולנו ייגמרו הרגליים ?

הופעה בפסטיבל ישראל

גם אני שמעתי שהם אמורים להופיע שם, אך בלוח הופעות של הפסטיבל הם לא מופיעים בשום מקום. למישהו יש הסבר?

למעלה