הופעות

Angel On Earth

New member
הופעות

האם הופעתם פעם במסגרת הכישרון שלכם? ריקוד:כשהייתי קטנה רקדתי בלט בהופעה ולפני כשנה שוב הופעתי על במה והפעם בסגנון הג'אז. כתיבה:שום דבר. תאטרון:הופעתי בכיתה ה' בהצגה בשם "חתונה בגינה" במסגרת חוג תאטרון ובכיתה ו' היה לי תפקיד ראשי בהצגת סוף שנה.

chen010189

New member
ציורים שלי הוצגו בתערוכה

תעורכת בביתספר אבל
עדיין זה הראה על כישרון כי זה היה ביסודי שהייתי בחוג ציור(אל תשאלו אותי למה
) ומתוך תיק הציור שלי לקחו איזה 4-5 ציורים.. פעם גם פורסם ציור שלי ב"עולמו של דיסני" ו2 ציורים ב"מעריב לילדים". מה שכן כל הקיר במשרד של אמא שלי מכוסה בציורים שציירתי כשהייתי קטנה שזה כבר נראה כמו טפט

chen010189

New member
אה גם רומן שכתבתי פורסם

ב"מעריב לנוער" ובמסגרת הכתיבה - שידרתי כתבה על הואלנטיין ל"ג'ונגל" בערוץ ניקלודיאון שאם היה לי את זה עוד על המחשב, הייתי שמה.. אבל אין והיום אני מודה לה' על כך
וזהו אני מקווה למשהו בתחום המשחק בקרוב...

CrazyYoYo

New member
בערך../images/Emo3.gif

יש לנו מידי פעם הופעות בבית ספר של תאטרון אז אני מופיע בזה לעיתים רחוקות. אני לא רואה בעצמי שחקן או משהו כזה, אבל מחמיאים לי אחרי ההופעות האלה אז אני ממשיך ללכת
זה אחלה צומי

noa951

New member
הופעתי דרך בימת הנוער ברחובות

במלא הופעות]; בינתיים אפחד לא גילה אותי!! תגידו להם!!

../images/Emo168.gif../images/Emo212.gifמלא?../images/Emo12.gif

ואפחד לא מגלה אפחחד בבימה...רק סטודנטים באים לשם ובקושי עושים עם זה משו..
אבל זה יכול לצאת גם לטובה!!ואני מש מת על המקום הזה!!

R o n 2 5 6

New member
הופעתי בשני קונצרטים של החוג לפסנתר

שלי וגם בבית-ספר הופעתי בנגינה

RoieL

New member
נמנמ

שירה: בכמה תחרויות של כשרונות להקה: מול בי"ס משחק: כמה הצגות וכמה בטלוייזיה:0

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifהופעתי כמה פעמים

עם הלהקה של בית ספר

הצגה חביבה../images/Emo211.gif

ההצגה הייתה של החוג. הגדולים היו שחקנים ראשיים והקטנים (להלן: קבוצתי) היו משניים. אבל היה לי את התפקיד הכי גדול מבין הקטנים
אה, וגם שרתי הרבה במסגרת בי"ס

אני...

הרבה הופעות של ריקוד כשהייתי קטנה [עד כיתה ה' בערך].. הופעות של משחק.. של שירה.. וציורים שלי בתערוכה

אהה ועוד משווו!!

אמ הופעתי בהופעות של פסנתר, קלרינט וחלילית
למרות שעכשיו אני בכלל מנגנת בגיטרה

KiShKooSh

New member
כן, שנה שעברה...

היה כיפי++ אפילו בהתחשב שתוך שבוע תרגמנו את הסרט מאנגלית לעיברית, חפרנו עליו יום כיום כל היום יצא דווקא די משביע רצון ולבסווף רונן לקח את המחזה שתירגמנו שעות ונתו אותו לקבוצה השניה
(שלמזלנו לא עשו אותו)

KiShKooSh

New member
נצל"ש-אנחנו בראשי ../images/Emo9.gifמוטי../images/Emo47.gif

טוב נו אולי 6 בבוקר(ומסתבר יש מישהו בתפוז
) אבל קיבלנו את הראשי הראשון שלנו שיהיה במזל ובהצלחה
מוטי

DaNdI2006

New member
אמממ שאלה טובה..

שירה:תחרויות כשרונות צעירים וכאלה... אמממ עם להקת ביה"ס.. ובחתונה של אחי... משחק:הצגות בבי"ס יסודי... וטקסים בבי"ס...

Super Chuly

New member
כן

ערב ספרות ותיאטרון שנה שעברה מכיתה י' אני עושה טקסים עירוניים (כפ"ס בייבי) לזכר יצחק רבין וטקסים בית ספריים ליום השואה ויום הזכרון שיחקתי גם בשני סרטי תלמידים שנה שעברה וב-15 לחודש (כולכם מוזמנים)- הופעה במסגרת תיאטרון בבצפר ליהי :)

nutty boy

New member
פעם הופעתי עם הקלאסית-

במין טרום חתונה של חברי משפחה. ניגנתי ושרתי את "יש לי סיכוי" של אביתר בנאי, אבל שכחתי את הלחן, אז ניגנתי בצורה מחרידה את זה (כי זה שיר לפסנתר, אז לא עשיתי פריטה נכונה לגיטרה) ולא שרתי, אלא אמרתי את המילים, כי שכחתי. ופעם גם בבית-ספר עם עוד כמה ילדים שמנגנים בגיטרה, אבל זה לא היה משהו.

למעלה