הופעות

cleaver

New member
הופעות

אהלן, מישהו יודע להגיד לי מתי ההופעות הבאות של ברי ופורטיס? ואני לא מדבר על כפר המוזיקה או פסטיבל אורנג', אלא הופעות הופעות, כמו בבארבי או משהו כזה תודה

cleaver

New member
אז מה שאתם אומרים בעצם..

זה שהדרך היחידה לראות אותם כרגע זה בפסטיבלים האלה?..

מתןפ

New member
לא

כלומר, כן.. נכון לעכשיו. אבל בסביבות ספטמבר ייצא האלבום ואיתו סיבוב הופעות גדול, טוב ומקווה שיימשך הרבה זמן..

מה כל כך גרוע בפסטיבלים?

זה הופעות משובחות בהחלט! והשנה ניצנים באמת השקיעו... אני אומרת חלאס התבכיינויות הופעה זה הופעה...

זה עדיין לא כמו להיות במועדון קטן

ולהרגיש כ"כ קרוב ללהקה או לזמר שמופיע, להרגיש שהוא פשוט חלק מהקהל, ולא נגיד לראות אותו במרחק אלף שנות אור, באיזה הופעת להיטים מעצבנת, ולהריח את ההתמסחרות באוויר. שנה שעברה ברי היה גדול בניצנים - אבל עדיין זה הגעיל אותי נורא לראות את הפסטיבל "בואו-נעשה-כסף" של קוקה קולה. ללכת על החוף ולראות את הזיהום ואת הפרסומות שמנסים להציב לנו בכל מקום, סתם כדי שזה יכנס לנו לראש, בלי אפילו שנשים לב - זה מרגיז ממש. לפחות אותי. בכל מקרה השנה אני מקווה להגיע לפורטיסחרוף, כי זה עדיין הופעה שלהם ואני בטוחה שיהיה כיף אדיר, אבל אני לא אלך לכל הופעה שניה כמו פעם, אין לי כבר כוחות לגועל נפש הזה של חזירי הכסף של קוקה קולה.

תקשיב

אני מבינה את הרצון שלך במועדון קטן אפילו העלתי פעם את הנושא של מועדון קטן/הופעה גדולה לדיון פה. בכל מקרה פשוט תהנה, ותנסה לא להיות פראנואידי בענין של מנסים להכניס לי דברים לשכל help פשוט תהנה מההופעה כי ברי ופורטיס זה ענק ענק ענק! חוצמזה שאתה תמיד יכול לעצום עיניים כשאתה רואה בקבוק קולה... יאללה תהנה, יהיה כיף

אני מסכיהמ איתך,אבל:]|ג'ירפה|

תראי. ברור שהופעה בבארבי או בכל פאב קטן וקומפקטי תהיה הרבה יותר איכותית וטובה מכל פסטיבל. אבל בגלל שאנחנו מדברים פה על הופעה של ברי,ואל סתם!פורטיסחרוף, אני חושבת שאת האיכות תוכלי לראות מה שלא יהיה:] חוצמזה,אני בטוחה שהיית בהמון הופעות של ברי,אז פעם אחת ההופעה תהיה פחות אינטימית,לא נורא
תהני.:]

תגובה לשתיכן

[אגב, פולניה, אני בת, נעים להכירך
] יש לי בעיה עקרונית עם כל הדברים האלה, וחבל שאני לא מספיק חזקה כדי להגשים את ההתנגדות שלי ולא להגיע [בכל זאת... זה ברי, ולא סתם, זה פורטיסחרוף, ואני לא אפספס את זה בעד שום אידיאולוגיה שבעולם], אבל כמו שאמרתי, ברור שאני אעדיף את ההופעות האינטימיות שאני מרגישה חלק מהאמנים שעומדים על הבמה, אבל אני אבוא גם להופעות ה"פחות אינטימיות", כי עדיין, זאת הופעה. ואני בטוחה שהיא תהיה טובה. בכל מקרה, תהנו בכל ההופעות מטעם הפסטיבלים, אני יודעת שאני אהנה, אפילו שיש לי התנגדות כ"כ נחרצת לגבי זה. ["פותחים פה גדול ומחכים למנה הבאה.."]

קיפודים

New member
מוש מסכימה איתך בכל מילה

ואיך דיבורים לחוד ומעשם לחוד כשיש את פורטיסחרוף על הבמה ( קונפליקט פנימי
)

למעלה