הופעות

הופעות

שמעו אני חולהההה על מאיההההה והלכתי לכמה הופעות שלה ואני לא יודעת איפה אפשר למצוא עוש הופעות שלה!!!???? מישהו יכולה להגיד לי?? והאם זה נכון שמאיה תוציא יומן שנה הבאה..!!????

sapir161

New member
אממ אני יודעת על שתיים

ביום העצמאות יש לה שתי הופעות בקריות אחת בקרית מוצקין ואחת בקרית ביאליק אני מהקריות אז אני הולכת בטוח להופעות האלה!! תבואו גם אתם!

sapir161

New member
מאיפה את?

ושווה לבוא להופעה הזאת שלה אמרו שהולך להיות מושלםםםם ולי כמובן יש פרוטקציות איזה כיף אני הולכת לפגוש אותה!!

חיפהה אם אני אגיע אני

גם אוכל לפגוש אותה אבל זאת בעיה איך אני אגיע ממוצקין לביאליק? ויש גם משו בעכו ב-12 בלילה היא ממש באיזור שלנו .. אבל זה בעייתי כל זה

sapir161

New member
אהה לי יש איך ...

אז אני הולכת לשלושת ההופעות... בשביל מאיה הכל!!

מאיה הייתה בשישי בגאון

ובריח מנטה איזה מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת איך היא רקדה סלסה ושרה חופים ובריח מנטה היא שרה עם עוד אחות שקוראים לו בועז שרבעי איזה מושלמתתתתתתת

sapir161

New member
חשבתי שאני המשועממת היחידה שרואה

את התוכניות האלה חחחחחחח... שתי תוכניות רצוף!! שישי בגאון זה היה שידור חוזר..

דודו67

New member
משהו די חשוב-אני לא יודע מה איתכם

אבל אני גיליתי רק עכשיו את השיר הדלקת כוכב-זה שיר פשוט שווה ברמות סופניות שזה לא יאמן ואני מקווה שהיא תשיר אותו בתכניות בטלויזיה במקום לשיר עוד פעם הלב או סיפור מכור או יש בליבי כינור מה אתם אומרים?

מיכאל162

New member
היא שרה אותו בהופע בנהריה..

בשלישי שעבר אוי כשאני נזכר בהופעה זה מעורר געגעוע עוד יותר גדול למאיה!

איך רק עכשיוו!?!?

זה שיררר מדהים תשאל את דיקוש חחחח ..!! אני אוהבת אותו ובכלל את כל הדיסק , דיסק מושלם מחכה כבר לשנייי!! יאללה מאיהה!!

דודו67

New member
הייתי בהופעה אבל חשבתי שהשיר הוא

מהדיסק שעוד לא יצא וברור שהשיר מדהים כי ארקדי דוכין הלחין אותו!!!

קבלו בשורההה חמההההההההה

אחרי בירורים עם אייל, למאיה יש 4 הופעות באיזור הצפון כלומרר אנחנווווו ורק בעוד כמה ימי נדע את המיקום הספציפי ואת השעותת כי כרגע אפילו אייל עוד אל יודע..! אבל 4 הופעות ביום העצמאות! בצפון!!! כולי אושרר!! מי שיכול שיבואאאאא מתה לראות אותכם!!!

למעלה