הופעות.

Shani Tzi

New member
הופעות.

מתי ההופעות הקרובות של הדורבנים בת"א

צ א ל ה

New member
הופעות קרובות...

אהלן וסהלן אז ככה... נכון לעכשיו, ההופעה הקרובה ביותר היא ביום שבת... ב ערד לא פחות ולא יותר... אח"כ יש הופעה איפשהו באמצע ספטמבר בת"א... זהו זה..

בקשר להופעות בחיפה... ../images/Emo4.gif

יש לך או לכל אדם נחמד אחר בפורום מושג מתי הם כבר יגיעו לחיפה
שאלתי את איתי במפגש והוא אמר שהם צריכים לבוא בקרוב ושיש תאריכים אבל הוא לא כל כך זכר אותם...
אממ... אז אם מישהו יכול להגיד לי מתי יהיו הופעות בחיפה או לפחות באיזור או אם למישהו יש דרך לברר ולהגיד לי מתי אז אני ממש אבל ממש אודה לו
ו
בכל מקרה
אה... ומן נ.ב. שכזה... אני מקווה שמחר אני אוכל סופסוף לשים ת'תמונות מהמפגש... אני מסדרת אותן בינתיים בכל רגע אפשרי שאני במחשב...
לילה טוב ותודההההה

צ א ל ה

New member
אני ביררתי...

וכרגע זה הפרטים שיש לי.. לגביי ההופעה מחר, והופעה באמצע ספטמבר בת"א... סורי!!!!!

אוקיי... תודה../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

וברגע שמישהו יידע תאריכים להופעות בחיפה ובאיזור... ואפילו הופעות בבארבי אז בבקשה שירשום כאן... ושוב המון תודה

Bassיסט

New member
אוווווףף למה כל ההופעות....

של הדורבנים בשבת??? או ביום שישי זה מתסכל

צ א ל ה

New member
לא נכון...

ההופעה האחרונה של הדורבנים בת"א הייתה ביום חמישי... ואם אני זוכרת נכון... ההופעה באמצע ספטמבר גם ביום חמישי...

Bassיסט

New member
בסדר אבל עדיין...

אמנם יש איזה 3 הופעות שהם לא בשבת אבל עדיין כמע ט הרוב במכריע בשבת וזה סתם מבאס אותי

צ א ל ה

New member
מה לעשות...

ביזנס זה ביזנס... ורוב האנשים, יכולים רק בסופ"ש... כאלה שלומדים וכו'... אתה יכול ללכת להופעה בערד במוצ"ש :) סורי...

Bassיסט

New member
ואללה צודקת

אני באמת יסע מנתניה לערד ועוד במוצש... דיברתי עם רון אלמוג על זה והואאמר שהם יודעים שיש הרבה חברה דתיים שאוהבים את זה ושהם מתחילים עוד מעט להעביר הופעות גם לאמצע שבוע אבל עד שזה יקרה...........................

Bassיסט

New member
נכון...

ולאחת ההופעות האלה אני הלכתי כדי ליראות מי אלו הדורבנים ואז התאהבתי במוסיקה (תירגעו בנות אני לא אקח לכם אותם- לא בקטע של בנים חחחח) חבל שזה לא ממשיך עדיין בימי שני

Peach 17

New member
הם הורידו את מינון ההופעות

באזור המרכז כנראה בגלל שהם התחילו להופיע בכל הארץ, ובגלל זה כשכבר יש הופעה במרכז היא בשישי.. בטח כשהם יוציאו את הדיסק החדש הם יעלו את המינון ויתנו גם הופעות באמצע שבוע באזור המרכז..

למעלה