הופעות

efratushke

New member
../images/Emo4.gifגם לי יש את אותה בעיה..

זה ממש לא בסדר שהם דחפו הכל לאותו שבוע - זה מטורף! גם ההופעה של הדורבנים בכפ"ס היא יום לפני המתכונת במתמטיקה - ייאייייי....

אוי גם אצלינוו

מסכנים אצלינו מי שבכלכלההה יש להם ב30 תנך ואז ב1 כלכלה ואז ב3 מתמטיקה אין זבל המשרד החינוך הזה!!!!!!!!

האממ כנסי

אני לא בכלכלה.. אני בביולוגיה-כימיה... אלה שבשיכבה שלי בכלכלה זה ככה להם:) ואני מבת ים (בי"ס רמות) אני בי"ב

Peach 16

New member
כן, זה סיוט השבוע הזה..

אבל נעבור, מה אפשר לעשות.. בן דוד שלי גם גר בבת ים אבל אין לי מושג באיזה בי"ס.. קוראים לו- אביב ירונסקי.. מכירה?

לעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

אביב????????????אביב בכיתה שליייייייייייייייי!!!! תשבעייייי הילד שמקבל כרטיס חינם בערך לכל הופעה בעולם בגלל אבא שלו מהרדיו חחחחחחחחחחחחח שיווווו איזה קטע

Peach 16

New member
כן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הוא בן דוד שלי!!!!!

יא חחחח מאגניבבב../images/Emo3.gif

הוא התקשר אליי ברוק עצמאות אבל בסוף לא ראיתי אותו כי הוא אמר שהוא שורה ראשונה ואני לא נדחפתי לשם מה פתאוםם קיצר מאגניב ביותר:) עכשיו פעם הרי הייתי כותבת כאן וחזרתי לכתוב כאן לפני כמה ימים אז אני לא בטוחה אבל נראה לי שאני זוכרת נכון.. את זאת שיש מלא תמונות שלך עם הדורבנים עם כולם? כזאת עם שיער שטני ועיניים כחולות? איך קוראים לך ד"א?

Peach 16

New member
פגשתי את אביב ברוק"צ..../images/Emo70.gif

ולא אני אביה.. זאת עם התמונות זו חן.. דברי איתי באיסיקיו אם יש לך.. שלי- 128073249

gloom

New member
כן אני באמת חייב לדעת../images/Emo66.gif

מתי יש הופעה בי-ם? מתי?

למעלה