הופעות

tataman

New member
הופעות

מישהו יודע על הופעות בשבועיים הקרוןבים???

אני יודעת על...

יום הסטודנט בת"א, אבל אני לא בטוחה מתי זה, ועל קניון ערים ב-10.5...יותר מזה אני לא יודעת... (מוזר שלא מעדכנים ת'לוח הופעות באתר)

Peach 16

New member
יום הסטודנט בת"א

זה ב6.5 (יום לפני היומולדת שלי
) ב12:30 בצהריים.. ואני יהיה שם בטח עם ליווי של יעל =))

תודה על הפרטים, ויש מצב שאני גם!

זה יום אחרי מבחן במתמטיקה, יש רכבת בדיוק לשם, וזה 2 מטר מהעבודה של אבא שלי- מה שאומר שגם אני לא אצתרך ללמוד באותו יום, יש לי גם הלוך, ויש לי גם חזור...מושלם! אני ממש מקווה שזה יסתדר! אביה, אם אני באה צפי להפתעות יומולדת

Peach 16

New member
חחחחחחח..

יששששששש!! רק תזכרו שהכניסה היא מעל גיל 18 אז תנסו להראות גדולים! חחחחחחחח

וואלה?

מגיל 18? שיט...אני הבתאדם האחרון בערך שיכולה לומר שהיא בת 18...1.55
...שיט!! אני מקווה שיתנו לי להכנס באמת...(נראה, אולי הנעלי פלטפורמה הענקיות יעזרו...)

Peach 16

New member
לא תמיד שמים על זה אבל..

מקסימום מנסים להכנס מכניסה אחרת בתקווה שיתנו..

../images/Emo79.gifשיט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני בת 12........

S

sunshineBK

Guest
זה בטוח..?

בטוח שהכניסה מגיל 18..? :-|

הכניסה לא מעללל 18, כנסו

אני הייתי ביום הסטודנט בתל אביב בתחילת השנה הזאת, בספטמבר ולא הייתה הגבלת גיל.. או שאולי הייתה מעל 17 סתומרת לא נראה לי שהייו שם ילדים בני 12 אבל כולם נראו ככה 17-18 או חיילים... כמעט לא ראו שם סטודנטים חיחי בכל אופן לא ממש נראה יל שתהיה בעיית כניסה ומקסימום תעשו כמו שעוד אנשים שאני מכירה עשו תגידו לשומרים שבאתם ממש ממש מרחוק ובלה בלה בלה תתחננו ובסוף יכניסו אתכם

S

sunshineBK

Guest
אני לא יודעת...

אני הייתי גם בספטמבר, ובעקרון הייתה הגבלת גיל... אני בת 15 (באותו יום הייתי בדיוק בת 15:]) ובסוף הצלחתי להיכנס אבל... בקרון הייתה הגבלה. אז אני לא יודעת...

Sn‡ƒƒ

New member
איפה זה יוצא בתל-אביב?

ומה זה בכלל יום הסטודנט? אתם מפסידות ביצפר???...כדי ללכת לשם?? איזה כיף לכן.... הלוואי ואני יכולתי!! אבל אני לומדת עד 3 וחצי ואין לי איך להגיע..=(((

Peach 16

New member
זה באוניברסיטת ת"א..

ואני לא מפסידה בי"ס.. יש לי חופשת מגן

לי זה ביום של הבגרות בכימיההההההההה

אוי שכבר יגיע יום חמישי הבאאאא הבגרות בכימיה!! אז יהיה שבוע של מנוחה אני לא יכולה יותרררררר כל יום כל יומיים מתכונת בגרות מתכונת בגרות

Peach 16

New member
אוי כמה סרטים היו בעקבות

הבגרות בכימיה אצלנו.. זה לא יאומן.. שיהיה בהצלחה

Peach 16

New member
י"א

והסרטים הם כי יומיים אחרי הבגרות יש מגן בהיסטוריה..

האא אני י"ב

ואיכסע גם לנו יש כל יומיים אין זה בלתי נסבל... רק לדוגמא אתמול הייתה לי מתכונת בהיסטוריה היום הייתה מתכונת באנגלית ויום שני מתכונת באזרחות וחממישי בגורת בכימיה.. אוףףףףף

Peach 16

New member
דייי איזה טירוף!!!

לי יש בשבוע הבא מגן בתנ"ך ועוד שבועיים יש לי- מגן בהיסטוריה, יום למחרת צו ראשון, אחרי יומיים מגן בכלכלה ואחרי עוד יומיים מגן במתמטיקה.... ובשבוע שבין ה30.5- 4.6 יש לי בגרויות בתנ"ך כלכלה ומתמטיקה.. פשוט מטורף מה שהולך פה

למעלה