הופעות!

הופעות!

לכל מי שיש לו להגיד משהו על ההופעות של עברי ולא מצא זמן מתאים,לכל מי שיש ציטוטים נפאים וחכמים של עברי ולא ידע איפה לתקוע אותם.. זה המקום! וזה ממש הזמן! יאללה!

מייקל21

New member
נועה

את יודעת כמה אני אוהב אותך (נכון?) אבל נשמתי - דבר ראשון למה הפה המלוכלך...? ודבר שני חבל לפתוח סתם הודעות, זה מציף את הפורום. אם את רוצה לפתוח הודעה שאינה קשורה, תוסיפי
לכותרת, ותצרי שירשור אופ טופ יקירתי...?

מייקי...זה לא קשור בכלל!!!!!!

הפה המלוכלך זה כי אני גם ככה עצבנית... מהקולה המטומטמים האלה.. וזה לא סתם הודעות! ה שרשור על ההוםפעות וזה חשוב לי כי אני לא הייתי בהופעה של עברי אף פעם ואני רוצה לדעת!!! אז מה הבעיה???

מייקל21

New member
לא היית בהופעה של לידר אף פעם?!

באמת כוס עמק :) את חייבת לעשות משהו בנדון!

מה-אתה-אומר....

אני ראיתי בטלויזיה.. אבל בקשר לדברים שהוא עושה בהופעות(הזה עם היד)-אז מתי למה ואיך בדיוק הוא מגיע לשלב שהוא מבצע... והוא אומר גם דברים חכמים-אז מה הוא אומר.... נו תגידו לי בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ד"א-היום ראיתי את הקליפ של בוא בטלויזיה!

mushmor

New member
אני הייתי רק ב"אהבה וסקס".....

טוב קיבלתי שם גם חיבוק.....

מה קשור אבל?!

וזה לא נכון אחותי...דיי בובה,זה מעליב! אבל אני בכלל אוהבת רק אותך!

ZVI Z

New member
גם אותי גם אותי

ובהופעה אז הוא יגיד ת'סיפור שלפני מרי לנצח ולפני עוד כמה שירים ומדי פעם יוסיף מילים פה ושם.אנלא חושב שזה גאוני..זה מאוד חמוד אבל רחוק מלהיות גאוני

vogue15

New member
חוויות...

הייתי ב3 מתוך 4 מההופעות של עברי בירושלים + הייתי שנה שעברה בחוצות העיר בירושלים שהוא גם הופיע שם+ הייתי ברוק עצמאות האחרון... עברי מופיע מדהים קודם כל.. הוא עושה תמיד את השיר "משהו אמיתי" בגירסא אקוסטית עם הפסקה של בערך דקה באמצע שכולם חושבים שהשיר נדמר - אבל לא! הוא מתחיל לצעוק "אבל בלילההההההה וכו וכו וכו... ואז בסוף הוא אומר - לא תשני אותו, לא תשני אותו, לא תשני אותו... ואני באקסטזה.. זה מדהים.. עוד דברים כשעברי שר את בוא יש מנהג לצעוק במקום "קל הרבה יותר לפחד ביחד" את המשפט "קל הרבה יותר לזיין בתחת" לפעמים הוא צוחק.. :) באחת מההופעות מישהו צעק לו "שהקיץ יבוא" והוא אמר "אבל הקיץ כבר כאן -לא?" :) אמממ.. במרי לנצח הוא שאל פעם (הופעה שניהי בירושלים) אתם יודעים איפה מרי גרה? וכולם צעקו(אני צעקתי הולנד נראה לי.. הוא אמר איפה שמיצרים את המכונית "הונדה"... עד היום לא הבנתי איפה.. :) אגב- השרשרור הזה כן קשור לדעתי לפורום והוא לא צריך להיות אוף!

אני הייתי

ב2\3 הופעות (סורי הזכרון שלי בתחת) ואני מת להגיע לעזריאלי אבל אין כסף!!!

אויייייייייייי

בהופעה האחרונה הוא אמר על מרי לנצח???? כי אני זוכרת את זה [הייתי] שהוא שאל [או שאני מדמיינת] ומלא צעקו לו והוא לא שמע... רק עכשיו נזכרתי בזה אז אולי דמיינתי... איפה היית בהופעה??

vogue15

New member
ההופעה

הייתה בירושלים מזמממממממממממממממממן! הוא בטח שאל שוב... אגב.. הוא גם שר פעם ראשונה את השיר "פנסים" [במקור- שלו ושל שרון חזיז עם הדיסק המדהים שכדאי לקנות צרוב :) ] לבד

למעלה