הופעות 2005 - אביב גפן..

One Echoe

New member
בניצנים הכי נהנתי.

הייתי בניצנים ובתיאטרון..(זה היה עם שייגעצ נכון? בינואר?)

tribe spirit

New member
המממ...../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

הייתי רק בשלוש הופעות השנה?ירידה דרסטית..נה וול. הייתי ב14/1,בעשור לשומקום,ובאינטימית במעבדה שדרך אגב היתה ב5/5 ולא בסוף אפריל. להחליט איזו היתה הכי?וואו זה ממש קשה...ההופעה האינטימית היתה מעולה,פשוט בגלל המעבדה...מקום כה טוב.הפלייליסט עצמו והביצועים לא היו מרקיעי שחקים או משו,אז זה לא לוקח... עכשיו,14/1 ושומקום...בינואר היה פשוט מדהים ברמות...זה היה אחרי המון זמן שלא הייתי בהופעה,היה פלייליסט מרענן וחביב במיוחד,היו שירים משומקום וכל מיני ביצועים מיוחדים...מצד שני,בעשור...וול....כאילו,זה פאקינג שומקום.הדיסק שאני הכי אוהבת בעולם. אז נאי לא יודעת. אז שיהיה שומקום.

tribe spirit

New member
השנה לא תגמר לעולם.../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

מוהאהאהא חי סתם,התכוונתי לזה שכבר לא יוצא לי להגיע להופעות של אביב בכלל.

bobit marely

New member
הייתי ב-2

הראשונה ברוק עצמאות-היה מאכזב! השניה בניצנים-היה ענק!! מקווה ללכת להופעה בחודש הבא באמפי ווהאל...

PorcupineMan

New member
ההופעות הטובות לדעתי..

1. התאטרון בינואר.. זאת הייתה ההופעה החשמלית המלאה אחרי ניצנים 2004, והיה פשוט מטורף. המבול שירד בחוץ לא קירר את החום שהיה בתאטרון. הופעה ענקית. 10/10 2. ניצנים 2005.. בעיקר בגלל הבחירת שירים המעולה והשילוב המוסיקלי הגאוני בין אביב גפן ונינט טייב (ממש!). 9.5/10 3. יגור ב-4/8.. הופעה טובה מאוד מול קהל שלא קשור לאביב.בגלל שהקהל ישב ממש על הבמה זאת הייתה הופעה מיוחדת וזכורה. 8.5/10

הייתי רק ב2 הופעות לצערי.....

אני מגלה את אביב רק לאחרונה אז הייתי רק ב2 הופעות... 1.ביום הסטודנטים בחיפה ב2.6....היה ממש נחמד שמעתי בפעם הראשונה את זוהרים וממש התאהבתי בשיר....הוא אירח את שלום חנוך ועשה איתו כמה שירים נחמדים...הופעה כמעט מלאה...אבל האכזבה שהוא לא שר בסוף את "עכשיו מעונן" הייתה גדולה... 2.בניצנים עם נינט ב11.7 ההופעה הכי טובה השנה(מתוך 2 אפשר לחשוב) בזכות ההופעה הזאת גיליתי המון שירים שלו שאני ממש אוהב עכשיו... הופעה מצוינת נינט הוסיפה לדעתי הרבה פלפל(וגם הרבה פאקצות לצערי) מקווה להיות ביותר הופעות שלו בשנה הבאה...

מסטולית

New member
היה נדמה לי שהייתי בפחות. ../images/Emo12.gif

29/1 - סיטי הול בחיפה עקב חוסר אוויר והתעלפות קלה לא זכור לי הרבה מההופעה הזאת... אני זוכרת רק הרבה אנשים טובים, ושזו הייתה הופעה של אביב אחרי המון זמן שלא הייתה הופעה [מניצנים של שנה שעברה אם אנלא טועה]. רק בגלל שהיא הייתה בחיפה, מה שכבר עושה אותה להופעה טובה, ניתן לה 10\7.5 11/5 - רוק עצמאות [המון זמן בין הופעה להופעה....
] אני אישית לא התכזבתי כל כך מההופעה שהייתה ברוק"צ כמו רובכם, אולי רק כי היא הייתה קצרה מידי. ניתן להופעה הזאת 10\8 כי למרות הכל ממש נהנתי בה. 6\2 - יום הסטודאנס בחיפה [יון שכחת הופעה] זאת זכורה לי דווקא כהופעה מעולה, ממש נהנתי בה. שירים טובים [סופרסטאר
], אנשים טובים [האני
], קהל לא מזיק במיוחד [שורה ראשונה
] עשו את ההופעה לאחת הטובות לדעתי. 10\9, ואין לי מושג אפילו למה הורדתי נקודה. 17/6 - מופע עשור ל'שומקום' במועדון התיאטרון דווקא מההופעה הזאת כן התאכזבתי, אפילו די הרבה. אני עדיין לא יודעת מה כלכך הציק לי בהופעה זאת, אבל זה גרם יל לא להנות יותר מידי. גם זה שהוא לא עשה את "פלוגת הצער" ביאס אותי לחודש שלם. 10\7.5 11/7 - אביב גפן והתעויוט בניצנים (מארחים את נינט) [חה, לא הדגשתי את נינט.
] זאת נראה לי ההופעה שלא אשכח לעולם. שירים מפתיעים אחד אחרי השני, ביצועים מעולים, קהל יחסית בסדר.... אם הוא לא היה טורח להביא את נינט לשם הוא אפילו היה מקבל 10\10. מה לעשות שגם אביב עושה טעויות. 10\9.
4/8 - אביב ונינט באולטרסאונד יגור שמעתי את רובה בטלפון, חרא של הופעה. 10\3

:)

הייתי בסף הכל ב-3 הופעות. הכי נהנתי בהופעה בתאטרון ב14.1 היה כל כך כייף! הופעה ראשונה שאני רואה את אביב גפן חי (חוץ מניצנים 2004. אבל אז לא הכי הכרתי את השירים) היה ממש בנזונה. התאכזבתי מרוק עצמאות...זה היה בבוקר, כבר היה אור ולא כייף לצרוח ולרקוד באור. השירים היו מוכרים ומעצבנים (אני שונא שירים מוכרים ששומעים בכל מקום) אני לא אשכח בחיים את ההופעה בניצנים 2005. זאת הייתה ההופעה הכי טובה בעולם!!! קראתי כמה ימים לפני ההופעה באתר הרשמי מכתב שלו ששם הוא כתב שהוא ישנה את הפליליסט בהופעות הקרובות. אבל לא חשבתי שעד כדי כך- לשמוע את הכל מתפורר בהופעה?! את משהו בין שנינו?! כבוד?! הולך לאיבוד?! מצטערים?!?! הייתה הופעה מעולהההההההההההה...נהנתי מכל רגע. :) יומשובח! טל

bati77

New member
הייתי ב5..../images/Emo110.gif

האמת שאני לא אשכח אפחת מההופעות האלה.. אבל אני הכי יזכור את שומקום.. וגם לא ממש התאכזבתי מאפחת.. אולי קצת מערד אבל אני לא ישכח אותה בחיים בחיים בחיים..חח אולי אותה אני יזכור הכי הרבה. 14/1 - אביב גפן והתעויוט במועדון התאטרון 6/5 - הופעה אינטימית בזאפה 17/6 - מופע עשור ל'שומקום' במועדון התיאטרון 17/7 - פסטיבל ערד 12/8 - אביב ואביו בזאפה

האמ =]

בוא נראה עד כמה אני גרופית, אפעם לא ספרתי לכמה הופעות לא הלכתי השנה. 14/1 - אביב גפן והתעויוט במועדון התאטרון היה מדהים לא זוכרת כל כך בפרטים חוצ מהמזל טוב למעיין חח.. 29/1 - סיטי הול בחיפה היה מצויין, פעם ראשונה שהייתי בחיפה
18/2 - 2 הופעות אינטימיות רצופות בזאפה ('הכי קרוב לבד') נדמה לי ששתיהן היו די רגילות אבל נהנתי 29/3 - הופעה אינטימית ('בלה וסבסטיאן' מתארחים) הבל וסבסטאין האלה היו חמודים
28/4 - הופעה אינטימית ב'מעבדה' בירושלים לא הייתי =0 29/4 - הופעה אינטימית בזאפה אני מניחה שהיה מצוין 11/5 - רוק עצמאות סתם קצר, הופעת להיטים לא באתי עם ציפיות אז לא התאכזבתי. 3/6 - הופעה אינטימית בזאפה (פיורסנס הבריזו) הופעה עם אמילי
היה כיף. 17/6 - מופע עשור ל'שומקום' במועדון התיאטרון מעולה 11/7 - אביב גפן והתעויוט בניצנים (מארחים את נינט) גדול ענק מדהים 4/8 - אביב ונינט באולטרסאונד יגור לא הייתי =[ 5/8 - אביב וחמי באולטראסאונד ביגור לא הייתי =[ 11-13/8 - יהונתן ואביב גפן בזאפה עוד הופעה עם אמילי
היה כיף, קלאמרי זה טעים

למעלה