הופעות 2005 - אביב גפן..

PorcupineMan

New member
הופעות 2005 - אביב גפן..

הנה רשימת ההופעות של אביב מתחילת השנה עד עכשיו, באיזה הופעה/ות נהניתם? באיזה התאכזבתם? איזה לא תשכחו בחיים? דרגו אותם: 14/1 - אביב גפן והתעויוט במועדון התאטרון 29/1 - סיטי הול בחיפה 18/2 - 2 הופעות אינטימיות רצופות בזאפה ('הכי קרוב לבד') 29/3 - הופעה אינטימית ('בלה וסבסטיאן' מתארחים) 28/4 - הופעה אינטימית ב'מעבדה' בירושלים 29/4 - הופעה אינטימית בזאפה 11/5 - רוק עצמאות 3/6 - הופעה אינטימית בזאפה (פיורסנס הבריזו) 17/6 - מופע עשור ל'שומקום' במועדון התיאטרון 11/7 - אביב גפן והתעויוט בניצנים (מארחים את נינט) 4/8 - אביב ונינט באולטרסאונד יגור 5/8 - אביב וחמי באולטראסאונד ביגור 11-13/8 - יהונתן ואביב גפן בזאפה

../images/Emo150.gif

גם.. 14.1 בתיאטרון שומקום ניצנים למרות הערסים שהיו לידי וליד הדסי ונהנתי באינטימית ב6.5 מאכזב?.. רוק עצמאות

אז מבין שלושת ההופעות שהייתי

ברשימה של השנה
זה כמובן מועדון התאטרון 14.1 היה מעולה

../images/Emo95.gif

כשאני חושבת על זה הייתי בדי הרבה.... 14/1 - אביב גפן והתעויוט במועדון התאטרון 6/5-אביב גפן ודניאל סולומון אינטמית בזאפה ת"א 11/5 - רוק עצמאות 17/6 - מופע עשור ל'שומקום' במועדון התיאטרון 11/7 - אביב גפן והתעויוט בניצנים (מארחים את נינט)
1. מופע עשור לשומקום
-היה פשוט מדהים באמת באמת באמת
2. אינטימית בזאפה-הייתה הופעה מדהימה בשבילי, כ"כ מלאת רגש וגילוי
3.אביב גפן והתעיוט בתאיטרון-ההופעה הראשונה שלי של אביב גפן (חוצ מניצנים 04)-כמה התרגשות,כמה ציפייה ולא סתם, לא התאכזבתי
4. ניצנים-הייתה הופעה טובה, שירים מיוחדים וטובים ומרגשים, באמת טובה
7. רוק עצמאות-לא ציפיתי שתהיה הופעה מדהימה אז לא התאכזבתי, השתדלתי להנות ממה שנתן.

../images/Emo95.gif באמת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif למי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

בוא נעשה את זה רישמי יערה 16 מפ"ת
ואת
(יש ICQ בחתימה)

S h A b i T

New member
אין מצב שזה כל ההופעות

אני הייתי ביותר מ13 הופעות השנה זה לא הגיוני. שכחת כמה זאפות יום הסטודנט בחיפה פסטיבל ערד נניח שנחשיב את הצוותא שהוא שר 2 שירים.
ולא יודעת, בטוח שהיו עוד. לא נראה לי הגיוני..

למעלה