הופעות של יס בוידאו

cut2

New member
הופעות של יס בוידאו

רציתי לדעת אם למישהו יש מידע על הופעות של יס בוידאו. אני מחפש ביצועים של Gates of Delerium ושל סיפורים מאוקיינוסים טופוגרפים, לפחות של החלק הראשון. השאר יכול להיות נחמד מאוד, אבל אני לא אתאכזב אם לא יהיה בנמצא. קיים? יש? נדיר? איכות טובה? ביצועים חרא? כל פיסת מידע תעזור, תודה
. אגב, מושל, איזה וידאו של יס אתה מתכנן להקרין בערב הקרוב? NP: Ozric Tentacles - Afterswish כה חבל שלא הכרתי אותם כשהם היו בארץ...

moshel

New member
הופעות של YES

מה שמסתמן ברגע זה DVD של ההופעה מתוך האלבום המשולש משנת 1972 יש שם את רוב הקלסיקות ויכול להיות שנקרין עוד DVD משנה יותר מאוחרת הכול תלוי בזמנים שלך מושל יום חמישי ה6.2.03 TRESPASS לפני יציאה לפסטחבל רוק בינלאומי בחו"ל ובנוסף קרב ענקי הקלידים ELP AND YES בהקרנות DVD על מסך ענק הזמינו מקומות כבר עכשו דרך האתר

טוב, מזכרון

(וזה רק כי אין לי כוח לקום): ביט קלאב מ1970 (אם אני לא טועה)- חצי שעה התוכנית הבלגית מ1972 - חצי שעה מה שמושל כתב, ההופעה הרשמית מ1973 והדי וי די הכפול מ1975 שנים יותר מאוחרות מעולם לא עניינו אותי...

בדיוידי הכפול

יש את Gates Of Delerium וגם את החלק השלישי של Tales. לא זוכר לגבי השאר. וקטעים מתוך הדיוידי הזה (לא יודע אילו) יוקרנו בערב שיהיה בהייניקן הבימה בתאריך 06.02.2003 (יש עוד זמן עד אז, אבל מצד שני אני חושב שגם אפשר להשיג אותו איפשהו).

GUIDANCE

New member
וזה הגב...

פה יש כל מה שרצית לדעת כולל תשובות חיוביות

למעלה