הופעות - שאלה!

סשיושס

New member
הופעות - שאלה!

כל ההופעות שמופיעות בלוח האירועים - 03/11/2006 - הופעה - תאטרון יהלום ר"ג הופעה בתאטרון היהלום ברמת גן! 10/11/2006 - הופעה - יד לבנים רמת השרון הופעה ברמת השרון. 11/11/2006 - הופעה היכל התרבות תל מונד הופעה בתל מונד. 17/11/2006 - הופעה מדייטק חולון הופעה בחולון. 24/11/2006 - הופעה אולם זוהר טבעון הופעה בטבעון. רק קרן מופיע או עוד יוצאים וזמרים? צריך לקנות כרטיסים או משהו כזה?

למיטב ידיעתי

זה רק קרן מופיעה וכן צריך לקנות כרטיסים אני יודעת שלר"ג צריך להזמין דרך 03-6045000 או 5000* מקווי בזק

אפשר שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif

אם יש לך מושג..^-^ ההופעה במדייטק היא הופעה הופעה
(כאילו הכוונה היא אם כמו בטאוור רקורדס או לא) ואממ צריך להזמין כרטיסים
אם למישהו יש מושג

זו הופעה לכל דבר ../images/Emo9.gif

לא כמו בטאור רקורדס, כי אם היה כך- טל ליהיא היתה מציינת זאת וכן צריך להזמין כרטיסים

../images/Emo51.gifעדי../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

יש לך מושג איפה מזמינים כרטיסים ומתי כאילו אפשר..
מצטערת שאני משגעת אותך

אני לא בטוחה

אבל יש 2 אפשרויות: 1. לפנות לקסטל ולברר אם כרטיסים נמכרים דרכם- 03-6045000 או 5000* מקווי בזק. 2. להתקשר למדיטיק ולברר אולי כרטיסים נמכרים דרכם- 03-5021555(טלפון של קופה)

LEEkm

New member
לר"ג אפשר גם דרך...../images/Emo151.gif

האתר של קסטל-כרטיסים

זה הופעות של קרן בלבד

וכמובן שצריך להזמין כרטיסים. כל הופעה צריך להמזין במקום אחר. הופעות ת"א ורמת גן מזמינים בקסטל 03-6045000 וצריך להזדרז מאוד.. כי הכרטיסים נגמרים מהר. בקסטל יש הנחה לחברי פורום של 10 ש"ח לכרטיס. צריך להגיד שאתה מתקשר שאתה חבר בפורום של קרן ושיש לך הנחה של 10 ש"ח לכרטיס

תוספת לדבר טל ליהיא

שלא ציינה בהודעה לשיקול דעתך: אם את אכן מבקשת של חברת פורום למיטב ידיעתי קחי בחשבון שמדובר בישיבה בשורות אחרונות יחסית
לפחות ככה זה היה בצוותא

כן.. ככה זה..

כל הנחה, גם חיילים זה לא בשורות הראשונות אף פעם.. זה גם לא שורות אחרונות.. אבל מאיזה 8 נראה לי משהו כזה..

Dark chocolate

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo207.gif- שאלה..

סליחה על הבורות.. אבל מה זה הדרן? ואממ.. איקוני חורף!@#$%^Y&U*&^%$#%^&
@!#$%^%$

הדרן זה כאילו שמבקשים שוב

נגיד הקהל רוצה עוד שיר הוא מבקש מהזמר הדרן ואז הזמר חוזר לבמה ושר עוד שיר
אין לי מושג איך להסביר בדיוק..הבנת
זה כאילו שהזמר שר שוב שיר שהקהל אהב,ביקש.משהו כזה,ואי קשר להסביר
ואמ..אהבתי את החתימה שלך

LEEkm

New member
הדרך זה...../images/Emo151.gif

תוספת של ההופעה ללא תשלום. מה זאת אומרת? שילמת על הופעה של שעה וחצי, ואז 10-20 דקות לאחר ההופעה היו עוד כמה שירים שנכללים בהדרן, מפני שהם לא כלולים בשעה וחצי שעליה שילמת. מובן?

הדרן...ועדיף שיהיה כפול

אחרי שהאומן מסיים את ההופעה ויורד מהבמה.. לרוב, אם ההופעה היתה טובה, הקהל מוחא כפיים והאומן חוזר לעוד כמה שירים, זה נקרא הדרן, מה שבא אחרי ההופעה.. הייתי כבר בהופעה שקרן נתנה 3
הדרנים...

עינת3012

New member
לחיילים שבינכם

יש גם הנחה לחיילים אז נצלו את צה"ל... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה