הופעות קרובות

snavgm

New member
מה זה מפגשי פורום?

ראיתי תמונות.. אתם נפגשים עם קרן? זה קרה מספר פעמים? כל כמה זמן? מי יוזם? איפה זה קורה? וצנ קורה במפגשים? מסקרן..

I מ י ר ב I

New member
נפגשנו עם קרן כמה פעמים

זה קורה מדי פעם,אנחנו יוזמים.כל פעם במקום אחר. במפגש האחרון שהיה באפריל 10,בפארק הירקון,דיברנו,שרנו,שמענו סינגלים מהאלבום החדש שטרם יצא אז,בין העיר לכפר.

snavgm

New member
נשמע נורא כיף- מתי יהיה שוב מפגש כזה?

האחרון היה באפריל 10? אפריל שנת 2010? כלומר עוד מעט שנתיים? אז הגיע זמן..לא? אתם יוזמים- והיא נענית ברצון? כמה נחמד. נשמע לי ממש כף לדבר ולשיר איתה. אז מתי יהיה שוב? אגב- היא מודעת לפורום כאן?יש לה קשר? היא קוראת? מכירה אנשים מהפורום? (סליחה על כל השאלות..אני ממש סקרנית..ויש לי הרבה להשלים..

I מ י ר ב I

New member
כן,אפריל 2010

אנחנו מבקשים ומתארגן לו משהו. צריך למצוא תאריך שמתאים לקרן ואז מארגנים מפגש. כן,קרן מודעת לפורום,היא גם כותבת לנו פה לפעמים.

אני בעד לארגן עוד אחד בקרוב
(רמז...)

למפגש האחרון שהיה (היחידי שבזמנו הייתי פה) לא יכולתי להגיע בגלל הצבא... עכשיו כשאין את הבעיה הזאת, אני אומרת שצריך לעשות מפגש

מי אמר שחופש=טיול?

היא אמרה שהיא בחופש בינואר... חופש מעבודה לא מחייב חו"ל או משהו... בטח לא חודש... אבל עוד חודש פחות חודש זה כבר לא משנה...

למה בכלל חודש חופש?

אני רוצה הופעה בינואר... (עד שלא שולחים לי צו ביטול על המילואים בפברואר אני לא רגועה...חחח)
עכשיו יגמרו התכניות אז יהיה לה יותר רגוע... מה חודש היא לא תעשה כלום?
סתם סתם שתהנה לה בחודש חופש ואם היא יכולה שתלווה לי גם קצת חופש
(או קצת מהכישרון שיפתור אותי המפסיכומטרי המזעזע!
אני עוברת על מעל 50 מילים ביום שאין לי שום דבר וזה פשוט לא נגמר! יש איזה 4000 מילים וזה רק בעברית... שלא נדבר על האנגלית שעוד לא התחלתי...
)

I מ י ר ב I

New member
למי שיש תמונות טובות מ-2 פסנתרים

של קרן והפסנתר,קצת מרחוק שרואים גם את הבמה,שיכתוב לי מסר בבקשה. תודה!!!

YosiKdsh

New member
קרן חוזרת לרדיו בר!

איזה כיף :) חיכיתי המון זמן! :) :) חובה ללכת..

למעלה