הופעות קרובות-Mens Rea

M e n s R e a

New member
הופעות קרובות-Mens Rea

שמתי לב שהרבה מעלים לפה פרסומים על ההרכבים שלהם, הנחתי שבתור מי שגם כותב כאן באופן קבוע (לפחות בחודש האחרון, מאז שהכרתי את הפורום) יש לי עוד יותר זכות וסיבה לפרסם פה את שלי. אם זה מפריע שפתחתי הודעה נפרדת לזה, אפשר לשרשר להודעות של שאר ההרכבים, וסליחה. סגנון מוסיקה: רוק/הארד רוק/גראנג'. הופעות קרובות: 24/2-מייק'ס פלייס ת"א. 27/2-סאבליים. 16/3-בלום בר.

epitaph

New member
שיר דויטש?

מה הקשר שלך אליו?

fire witch

New member
אין לי כל קשר לשיר

( למרות שאיתמר טוען בלי הפסקה שהוא הבן של דויטש האיום המרצה שלנו לפיסיקה . אם תשאל אותי - גם לשיר אין כל קשר ללהקה הזו וממש לא ברור לי מה הוא עושה שם , אבל שיהיה ) בכל מקרה חוץ מזה שהייתי בהופעה שלהם לפני כמה זמן עם סנדרה והיה , איך נאמר , משעשע ... הקשר שלי ללהקה הזו הוא דווקא דרך הגיטריסט שלהם זיו שהוא ידיד שלי ( וגם חבר טוב של אהרון , עולם קטן לא ? )

fire witch

New member
חוץ מזה - מאיפה שאבת את המידע בנוגע

לזה ששיר שם ? זה לא כתוב בפלייר ...

epitaph

New member
יש לי מודיעין...

(במקרה אהרון היה חייב לציין בפניי לפני כמה ימים שיש לך ולו מכר משותף ואיכשהוא גם הגענו ללהקה ולשיר דויטש)

fire witch

New member
אההההה

אז מה אתה משחק אותה כאילו שלא ידעת שיש איזשהוא קשר ?

fire witch

New member
../images/Emo9.gif רואה איזה יופי שהרשית לי ?

עכשיו זה יהיה השרשור שאינו נגמר כי יש לי הרגשה שקורה כאן משהו בסגנון "six degrees from Kevin Bacon " וכולנו נקפיץ לך את ההודעה עד שנגלה שבעצם כולם כאן מכירים את כולם איך שהוא

M e n s R e a

New member
כן, את מוזמנת להשאיר אותי בתחילת

העמוד כאילו הייתי אומר לך-"אל תשרשרי אלי"

fire witch

New member
בכיף , הקפץ לי ואקפיץ לך

ושאלתי לכל מקרה מתוך נימוס, אולי לא היה בא לך שאני אשרשר אלייך ?

idan263

New member
בלקן ביט בוקס הקרקס הבלקני בהופעה ק

בלקן ביט בוקס הקרקס הבלקני בהופעה קטנה ואחרונה בלבונטין מוצ"ש 27/1 שעה 21:00 לבונטין 7 ת"א טל' למכירה מוקדמת 035605084 מספר הכרטיסים מוגבל ביותר!!!!!!! Balkan Beat Box הקברט - קרקס הפרוע שכבש רחבות ריקודים בהילולות מטורפות. לשילוב חסר הגבולות בין סגנונות מוזיקליים קוראים בלקן ביט בוקס. ההרכב הישראלי כבש בשנה האחרונה מעמד של כבוד ברחבי העולם. ההשתוללות המטורפת של ה- BBB והמשחק בין מוזיקה צוענית, מוטיבים ערביים וכליזמרים באנרגיות עצומות ושפע של גרוב הפך את המופע של בלקן ביט בוקס למעין קרקס אודיו-ויזואלי. מגובים בוידאו ארט מהפנט, רקדניות בטן ואורחים מוזיקליים מפתיעים הפכו את ה-BBB לתופעה והופעה בלתי נשכחות ברמה עולמית. מייסדי ההרכב תמיר מוסקט ואורי קפלן, שניהם מוזיקאים מוערכים ומפיקים מבוקשים בניו יורק, יחד עם פצצת האנרגיה תומר יוסף, מבטיחים להזיז עד כלות את העם היושב בציון. עוד אינפו', וידאו ומלא תמונות: www.balkanbeatbox.com

למעלה