הופעות סופ"ש

shir828

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo182.gif את יותר קרובה לשם..

ובאמת זה לא ניתן לדיון כי את לא יכולה ללכת כבר כי בטח נמכרו כרטיסים וגם ירדן בדרום והכי כיף ללכת עם חברות לא? לוצ'י נראה לי כבר לא בפורום אז היא לא יודעת.. בקיצור.. לא משנה...

papashdon

New member
../images/Emo24.gifתחזרו עם מלא חוויות../images/Emo20.gif

ותשתפו אותנו כאן

Inbar789

New member
../images/Emo31.gifתהנו!!!../images/Emo103.gif

תספרו חוויות ותצלמו סירטונים
.

../images/Emo45.gifתל מונד../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

*לא מאמינה שאני עושה
*

../images/Emo207.gifלא ידעתי איפה לשרשר כנסו..חיח

אני מקווה שקרן תכתוב לפחות 2 שירים לדיסק החדש של שריתי..ולא אחד...

עדי C

New member
א- לא רואים כלום ממה שכתוב, אבל

בכל אופן
מה שכתוב שם, זה מ-7 לילות... יש תמונה של שרית חדד מההקלטות לאלבומה החדש וכתוב משהו בסגנון... "גם לשרית חדד יהיה שיר של קרן פלס" משהו כזה...

תגידו../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

מה כדאי להביא להופעה מחר? וכמה זמן לפני כדאי להגיע?

../images/Emo9.gifמה להביא

מצלמה בטריות למצלמה
דיסק/סינגל שתחתום לך עליו אם את רוצה כמובן
עט כדי שתוכל לרשום
לגבי כמה זמן לפני- לא צריך להגיע שעה לפני וגם לא שניה לפני שההופעה מתחילה..אז משהו באמצע...בערך חצי שעה רבע שעה לפני

pRimaVeriTaVIV

New member
*רציני* מזל שקראתי את זה../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif

נשבע לך שהייתי זוכר להביא את כל זה ורק בסוף הייתי נותן לקרן את הדיסק לחתום ולא היה לי עט בשביל זה

ady18

Well-known member
עט יש תמיד פשוט לוקח יותר זמן

אבל מוציאים מנסיון או מלווים במקרה הגרוע לדעתי בענין קרן צריכה עט מעצמה ולא לסמוך עלינו זו דעתי

אני לא מסכימה

זה אנחנו שרוצים חתימה מקרן לא ההיפך לכן אנו צריכים להשיג את העט ברור שאם לא מביאים זה לא סוף העולם יש מצב שקרן צריכה עט בלי קשר לחתימות

Liquid Dreams

New member
../images/Emo45.gif זה לא בעיה של קרן..

על אחריותנו להביא עט, אבל באמת כמו שאמרה ady18, במקרה הכי גרוע מלווים.. חח וזה לא שבאים אלייך בהיסטריה וגורמים לך להרגיש לא נעים שמבקשים ממך עט[נתקלתי בתופעה, בזמן הופעה של אתניקס{
}]..

בטריות?../images/Emo12.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

תודה
יש לי תחושה שאני אשכח את המצלמה...

איך באמת אני אביא אותה../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אם אני אקח את הדיסק והסינגלים בשקית [למרות שאני בטח לא אלך לקרן בסוף
] מה אני אקח את המצלמה ביד?!

Inbar789

New member
תקחי הכל בתיק גדול../images/Emo103.gif

ותשימי את המצלמה בנרתיק, כדי שהיא תישמר [רק תיזהרי לא לאבד אותו כמו שקרה לי בהופעה ברמת גן
].

אבל זה לא כל כך גדול..../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

קצת טיפשי להביא תיק רק בשביל מצלמה דיסק וסינגלים... ואין לי תיק בגודל מתאים
אני צריכה למצוא משהו...

למעלה