הופעות... ממש בקרוב...

ranny75

New member
הופעות... ממש בקרוב...

שלום לכם. רציתי ליידע אתכם שיש לאוהד שתי הופעות שכבר סגרו להם תאריך... הראשונה, בקמלוט בהרצליה, ב-6.2 השניה, בתאטרון תמונע, ב-23.2 אומנם קצת רחוק - אבל הזמן עובר מהר...

תודה רבה רנית../images/Emo24.gif

איזה כיף לשמוע שסוף סוף יש הופעות, והזמן טס, אז נחכה עוד קצת
איזה כיף לשמוע שהוא יופיע סוף סוף בקמלוט. אבל אני אתפשר על תמונע, יותר קרוב לי

ranch22

New member
תודה!

טוב לדעת. אחרי סיום הלימודים, יופי. רק שזה ערב אחרי ההכתרה.. שמתם לב שזה שוב ב23?

ranch22

New member
משנה?

לא ממש. אין לי איך להגיע להרצליה. ולגבי הופעות הבאות? חה.

WinteRain

New member
אין לי כח לשרשר כמו שצריך..

אני עייפה!! גרררר שישי זה נורא.... מה יהיה ראנצ'יס?? לפחות יש הופעה!!!!!!!! אמממממממממ אני צריכה לדבר איתך גברת ראנץ' היקרה!!!

ranch22

New member
שרשרת בסדר..

אח.. מה יהיה? לי לא תהיה הופעה, זה בטוח. ותהני!!!!! ודברי כבר, תאמרי שלום, משהו!.

../images/Emo10.gif יהיו עוד הופעות, הכי חשוב שלא

תתאכזבי, בבקשה
(מקווה שזה יעזור במשהו....)

ranch22

New member
אממ...

יהיו עוד הופעות? בשישי? כן, זה ידוע. אני לא מתאכזבת מדברים שכאלה.. אח..

את לא צריכה להסביר את עצמך

זה מאכזב הרבה אנשים שלא יכולים לנסוע בשבת. במיוחד כי חיכינו כל כך הרבה זמן להופעה. אני מתאכזבת כי אני לא אוכל לראותך ואת ענת. מעבר להופעה, אנחנו כבר חברות, וזה מאכזב גם אותי.

ranch22

New member
היי...

אני לא מאוכזבת, אין מה להתאכזב מדברים שכאלה. פשוט.. זה קצת מעצבן. אבל שיהיה. לא אכפת לי כבר.

דברי נחמה כנראה לא יעזרו אבל בכל

זאת, אין צורך שתרגישי ככה, כי אני יודעת שיהיו עוד הופעות אחרי זה, זה כמו שאני אתבאס אם יהיה הופעה ביום שאני עובדת משמרת ערב, זה ירגיז אותי אבל הנחמה שלי תהיה שיהיו עוד הופעות. לא כולן יהיו ביום שישי, תהיי בטוחה. כולי תקווה. אוהבת אותך!

WinteRain

New member
ארר זה עצוב!!!

בלעע....!!!! יש לי מתכונת באזרחות מחר!!! בהצלחה לי!!! לאב יוו

ranch22

New member
אבל...

אני לא מבואסת... כבר אמרתי. קבלתי וזהו. זה סתם עצבן אותי שההופעה הראשונה בשישי וגם ע"פ חישוב כמעט חצי מההופעות בשנה שעברה היו בשישי ואני תוהה אם עכשיו ההופעה הראשונה בשישי מה יהיה על השאר, אך אין זה משנה כבר. עברתי.

למעלה