הופעות לפנים!

הופעות לפנים!

חברים וחברות יום שבת הזה ה2.8 הופעות בחיפה! במועדון הפאצ'וס שנמצא מול פאב הזליג במתחם הפאשה בעיר התחיתית בחיפה יופיעו: Use It Or Lose It SupeR - DrivE ReedS ההופעות יחלו בשעה 10 נא לא לאחר 30 שח כניסה c ya in da pit raz :D

tygger

New member
הממ,

סורי על הבורות, אבל מי אלא בדיוק? להקות מה? רוק? פאנק? מטאל? סימפוניה?

raised fist

New member
../images/Emo45.gif

Superdrive להקת רוק חדשה בחיפה !! שווה לבוא לראות ולהתרשם.. יש עוד הופעה ב 6.9 בברבי בת"א.. תורידו mp3 .. בהופעה ימכר גם דיסק ! (חובה לשמוע) ואפרופו הופעות.. יש עוד הופעה בת"א בברבי ב10.8 של להקת Useless ID מחיפה
כדאי לבוא !

BoR|S

New member
בהתחלה כששמעתי על זה...

שמעתי גם שפאנקייק מופיעים... מה קרה שהם לא?

raised fist

New member
פאנקייק מופיעים בתאריך אחר

ב6.9 אם אני לא טועה עם Superdrive גפ בברבי..

BoR|S

New member
המממ... חבל...

קיוויתי לראות שוב הופעות בסגנון של ב'צפר-פאנקייק-יוזלס, כמו בפעם הקודמת שיוזלס חזרו לארץ...

GS2003

New member
../images/Emo24.gifשיחקתם אותה !!!

מה נשמע ?? כבר הרבה זמן שלא דיברנו !! אני רואה שהולך לכם טוב בינתיים וכנראה שהיה שווה להפסיד את כל אותם אימוני מגרש בשבת בבוקר ! אז שיהיה הרבה בהצלחה ואולי נתראה באחת ההופעות ! (אייקון של כל הכבוד)

GS2003

New member
אני לא בטוח שיהיה...

פשוט לא קראת את הפורום בזמן האחרון. בערך כולם חוץ מפיקסי דפקו התרסקויות ואין הרבה מאיתנו שעדיין במצב לרכב. אני לא כ"כ התרסקתי אבל הבייבי שלי במוסך עובר השתלות שונות ואני לא חושב שהוא יהיה מוכן ביום שבת. צר לי. בכל אופן נדבר עם נארגן משהו. אולי מפגש בבית חולים כרמל... קבל את החתימה :

raised fist

New member
האמת שהבנתי שזה באופנה עכשיו

לעשות תאונה.. באמת יש מלא הודעות כאלה בפורום.. מקווה שזה לא מדבק. בכל מקרה גם אני חייב לעשות איזה טיפול ק"מ .. אני פשוט לא יודע איפה.. אני בטח אלך למגרש בסוף או משהו

GS2003

New member
אתה יודע איפה אני מטפל...

אני נוסע עד ת"א למוטוטסט. אחלה חברה. סומך עליהם אחד אחד. שווה את הנסיעה. בזמן הטיפול אתה גם יכול לעשות סיבוב חנויות קטן. שלי נמצא שם עכשיו במצב רע מאוד... (אם תה במקרה מתכוון לנסוע לשם מחר - שלח מסר) ולא, אני לא ממליץ לך להיכנע ללחץ החברתי ולעבור תאונה. כבר הוכח מדעית שתאונות זה לא בריא - לא לגוף ולא לארנק.

tygger

New member
למה לא ?

אחי! תאונות זה אין!!! עזוב אותך, הכי שווה היום זה אין החלקה קלה. יושבים בבית, מתלוננים לכל העולם, לא עושים כלום, לא מקבלים גם משכורת, מגרדים את הגלדים אחר כך ופשוט נהנים. מה, לא?

MAX D

New member
../images/Emo45.gif אבל לי אין גלדים

יש לי רק צלקת ענקית...

GS2003

New member
היי סייד יותר טוב ! מומלץ !

אבל להרוס מנוע זה לא כיף בכלל !! בכלל בכלל לא !! אבל אתה יודע מה, אני מעדיף שזה יגמר בכסף ולא בנזק גופני ! דוגרי... טוב, שכח מזה, אני מעדיף שבוע בבית חולים מאשר לשלם את החשבון שמחכה לי ! אין קץ לשחיטה בארץ הזאת ! מנסים להוריד אותנו מהכבישים הנבלות ! אבל אני עוד אראה להם, אני אחזור עוד 3 שנים עם 600 עצבני ! אחח, הזובור שמחכה להם והם עדיין לא יודעים....

BoR|S

New member
איך כל דיון מגיע בסוף לאופנועים?

לא יודע מה עם האחרים, אבל אותי זה מתחיל להרגיז במקצת...

MAX D

New member
זה מאוד פשוט

יש כאן 3 אופנוענים שמאוד דינאמיים בפורום. כל דבר מזכיר לנו את אהוב ליבינו האחד והיחיד- האופנוע שלנו.

למעלה