הופעות חיות

הופעות חיות

הנה סקר קטן... 1. איזה להקה חייבת להוציא אלבום חי אבל בינתיים לא נותנת לנו את העונג? 2. איזה אלבום של הופעה חיה פשוט חייבים לשמוע?

Eric Clapton

New member
ועל שאלה אחרת

איזו הופעה חיה שהייתה צריך לראות? לדעתי החומה של הפינק פלויד.

taya

New member
תשובות

1. רדיוהד. 2. אנאפלגד בניו יורק של נירוונה (רק אל תרצחו אותי).

wiz

New member
פינג פונג באורווזיון....

סתאאאם לא... לא יודע, גם ככה אני לא אוהב דיסקים של הופעות חיות. הסאונד לא משהו... אבל... חייבים לשמוע את הדיסק של ה- G3, סטריאני, סטיב ואי ואריק ג`ונסון, וגם לראות את זה ב-DVD... אני עוד לא ראיתי, אבל חברים שלי אמרו שזה ענק. וגם הדיסק הבא של Dream Theater שהוא בעצם 3 דיסקים שיכסו את הסיבוב הופעות של SFAM בטח יהיה טוב. ה-DVD שלו כבר יצא, ויש לי כמה קטעים משם, וזה דבר שווה בהחלט.

Bodom-child

New member
אני הבנתי שהם מוציאים...

גם די וי די וגם דיסק רגיל אבל אם את אומרת.......

POET-

New member
מה עובר על תום יורק?

לא יודעת מה איתכם... אבל לדעתי משהו רע, רע מאוד קורה לרדיוהד זה התחיל בKID A שהיווה אכזבה קשה עקב היותו אלקטרוני מדדדיייייייייייייי!!!!!!!!!!!!! והחדש... שלמרות שבדרכו שלו הוא מעניין עדיין חסר לו משהו- (אולי את השפיות של חברי הלהקה...?) בקיצור... נחלתי אכזבה טוב... אני חושבת שאטול לעצמי עוד כדור פרוזאק....

זה לא בהכרח רע

פשוט יש אנשים שזה לא מצא חן בעיניהם, מה לעשות. לי זה דווקא נראה נחמד, אבל לא עולה על תקופת הפרה-``קיד איי`` בשום בחינה...

אה הבנתי פה כותבים את הנושא....

1)דיסטורטד :) (אלה עם הדיסק שלכם הוא של הופעה.. עם לא אז רדיוהד) 2)אנפלגד של אריק קלפטון, או האנפלגד של נירוונה.. (בלי תגובות A_DUCK ודומיו בבקשה) כעיקרון לא יצא לי לשמוע הרבה דיסקים של הופעות חיות אז יכול להיות שיש יותר טובות

Eric Clapton

New member
אם להגיד לך את האמת

אני בחיים לא שמעתי את PULSE. כן אני מודע. אבל ההופעה של החומה מלאה בהשקעה ותיכנון.

Flash_Gordon

New member
אתה צודק בהחלט

ראיתי את ההופעה (ב ויסידי) וזה פשוט מדהים מה גם שיש שם ביצוע מלא של דארק סייד וגם את אחד הביצועים הכי יפים לוויש יו ו-comfortbly numb .

למעלה