הופעות חבר'ס.

הופעות חבר'ס.

תקשיבו, אני חושב שהמצב בבאר שבע בהופעות חיות טעון שיפור. למרות הגעת הדג נחש פעמים לא מעטות לכאן, ואביתר בנאי המעולה (למרות שפעם אחת ראיתי אותו מגיע בשנה האחרונה), ומרסדס שהיו פה לפני חודשיים. אבל חסרים לי כמה אמנים פה. שיתנו הופעות מלאות ולא חלטורות. חסרים לי אלה- התפוחים למי שמכיר, חבר'ס אדירים, מנגנים מין אסיד ג'אז עם סקראצ'ינג ובלגאנים, משו טוב. הדורבנים, ההרכב המוכר. התחלתי לשמוע אותם לא מזמן והם פשוט אדירים, הייתי בהופעה אחת שלהם מזמן לפני איזה שנתיים או שלוש בפסטיבל בשקל, אבל זה לא מייצג ואני גם לא זוכר כלום. חובה להביא אותם מתישהו. הופעה של שאנן סטריט מאלבום הבכורה שלו, אני פשוט מת לראות הופעה של זה. אני מכור לאלבום שלו. סייד, ההרכב הבאר שבעי, הם הופיעו בתחילת החופש, אבל פספסתי את ההופעה ואני מת להיות בעוד אחת, הייתי בבכורה וממש ממש נהניתי. קולולוש, ההרכב שהופיע יחד עם הדג נחש בהופעה האחרונה שלהם כאן. תאמינו לי, הם חבר'ה טובים. חייבים להביא אותם לכאן. הבילויים, וואי אותם אני ממש מת לראות, לא הייתי עוד בהופעה שלהם, ואני אוהב ת'סטייל שלהם. ואני דורש שאביתר יגיע לכאן שוב! הוא פשוט האמן הכי מושלם שקיים כיום בארץ. ההופעה שלו עם אמיר צורף הייתה מדהימה ואני מת לראות שוב הופעה שלו. לכל החבר'ה שהזכרתי אני אתן את המיי ספייס שלהם, למקרה שאתם לא מכירים אותם, ותוכלו להתרשם. יש בעיה אחת שהיא דיי גדולה- כל מי שהזכרתי פה לא מאוד מבוקש בבאר שבע, אין לו המון קהל, אני אישית לא מכיר הרבה אנשים שאוהבים או בכלל מכירים את מי שהזכרתי, וזה חבל. הגיע הזמן לעלות שלב בסצנת ההופעות החיות בארץ. השאלה שלי אליכם. איזה אמנים הייתם רוצים לראות כאן בבאר שבע? ולמה? נמקו, פרטו הסבירו. קולולוש התפוחים הבילויים לשאנן אין מיי ספייס מצטער.

למעלה