הופעות והגבלות גילאים...

רועי161

New member
הופעות והגבלות גילאים...

הייתי בכמה הופעות של התקווה 6 נהנתי מאוד מאוד מהמוזיקה ובכלל התקווה הם פרופורמרים מצויינים אבל משהו שהפריע לי ממש הוא שאני צריך להתמודד עם פוגואים של חברס טיפה יותר צעירים במקום לרקוד ולהנות מההופעה עצמה. באמת שאין לי בעיה לרקוד ליד חברה יותר צעירים ממני... אבל כל ההופעה האחרונה שהייתי בה בכ``ס הרגשתי כאילו מישהו צריך לעלות לבמה ולבקש ממבוגר אחראי לגשת לקדמת הבמה. מה עושים? אני רק רוצה להנות...

TryMyPsy

New member
ואללה...

מסכים איתך לגמרי...אני לא יודע אם זה קשור לגיל או להתנהגות או שהאחד גורם לשני... אני כנראה החלטתי שלהופעות במקומות סגורים אני לא הולך יותר...מקסימום נחכה כמה חודשים שיהיה יותר הופעות בקיבוצים בשטח פתוח

xXx Shiraz xXx

New member
ובכן תשמע..

פה בפורום (מי שנמצא פה מספיק זמן) כבר התרגלנו לגיחות האלה של האנשים שאוהבים את המוזיקה ופחות אוהבים את הקהל. הדעה שלי לא השתנתה בעניין, ואני חושבת שאם עכשיו ילדים שהם יותר צעירים ממך (אין לי מושג על איזה גיל אתה מדבר בדיוק, אבל אני למשל בת 16 ואולי אתה מתכוון לחבר'ה בגילי...) בכל אופן בהנחה שאתה מדבר על ילדים יותר צעירים, בגילאי 12-13 אני חושבת שזה מעולה שהם אוהבים את המוזיקה עכשיו כי כשיגדלו ויבינו על מה מדובר זה ייראה להם כל כך נכון, והמסרים יחלחלו בדיוק לאן שצריך. אם אתה מדבר על חבר'ה בגיל שלי, בוא נאמר הגרופי'ז הצעירים של התקווה, אין יל הרבה מה להגיד לך. הם מעריכים את המוזיקה בדיוק מאותן הסיבות שלך וזה שהם לא בגיל שלך רק מראה כמה מוזיקה נוגעת באנשים בלי הבדל צבע מין או גיל... הדבר שמאחד את כולנו זה האהבה למוזיקה הזו וללהקה!! אני לא מבינה איך הגיל עומד פה באמצע... זתומרת מה זה מפריע.. אני יודעת על בשרי עד כמה זה מעצבן הגבלת גילאים, וכמה קשרים צריך להפעיל כדי להיות בהופעות בגיל שלי. כשיש סוף סוף הופעה בלי הגבלת גילאים (כמו ההופעה בכפר סבא) של הלהקה שאני הכי אוהבת, אני אסע. וגם חברד'ה צעירים ממני יעשו ככה וההתרגשות היא עצומה - שסוף סוף נוסעים להופעה. חבל לי לחשוב שמחשבה כמו "שיט אני בטח אהרוס את הערב לבני 20+ שיהיו שם" תעכיר לילדים (או לחבר'ה בגילי) את ההתלהבות לנסוע להופעה.. אני חושבת שבנאדם כמוך, שמרגיש מבוגר מעט מהחבר'ה שבהופעות, צריך להיות גאה ביוט' של היום שהם שומעים מוזיקה טובה =] לילה טוב ! שירז

TryMyPsy

New member
חחח הכותרת כנראה לא נכונה

הכותרת של הנושא כנראה פוגעת שמה שאנחנו באמת רוצים להגיד... הגיל לא מפריע לנו-בכיף גם בני 10
מה שכן מפריע זה האנשים שמתפרעים בהופעות...זה ממש מפריע להנות כשאתה רוצה לבוא לרקוד בסבבה ומישהו עוד שניה מפיל אותך ורוקד לך על הראש...ובמקרה האנשים האלה הם בסביבות גילאי ה16...

xXx Shiraz xXx

New member
יש גם כאלה ולדעתי הבעיה היא

בצפיפות של מועדונים מסויימים, לא בקהל. בעיניי ריקוד זה הדרך הכי טבעית של האדם להתפרק ואין כיף מזה (אני מטורפת על מסיבות ובימים של חופש מלימודים ועבודה אני יכולה לצאת 3-4 פעמים בשבוע, על זה רוב הכסף שלי הולך) וכל אחד רוקד איך שהנשמה מכתיבה לו, אם ככה הם רוצים לרקוד שיהנו, אני חושבת שלכן עדיף מועדונים גדולים. אבל גם אווירה אינטימית זה משובח =]

למעלה