הופעות העולם והיקום

kneecap

New member
הופעות העולם והיקום

25.5 רייב רוקנרול משוגע עם אכזבות' מונוטוניקס אוטורוסיה ועבד!!!!! העולם יחרב המטאל יחגוג הרוק יקיא במכנסיים הפאנק יחרחר לבנות ירטבו המכנסיים. העשירים יזרקו את הכסף לפח והעניים יבשלו סופגניות!!@ 15 שח כניסה. לפני ואחרי ההופעות סטים של ברייק קור ואולי גם DNB ובכלל יהיה ממש אדיר.

Peter MFM

New member
בן זונה!!!1

אוטורוסיה אכזבות ומונוטוניקס זה אחלה! אוראל, עובד זה אלה שאתה ואיתמר התלהבתם מהם? מי אלה?

kneecap

New member
לא זה זיידן פשוט אין לי יוזר אז אנחנו חולקים

ר י י ך

New member
לא.

עמית. לא יודע על איתמר, אבל מי שאני התלהבתי מהם זה הדגים האלה שיש בלמטה של הים, אז הופעה הבאה תזכיר לי להתגלח, כי אח"כ זיידן עושה מתמונות שלי פלאיירים שלא מבינים בהם מספיק שלשמה אני שייך. חיות עם מחושים של אור בקדימה של הפנים, כזה שמאיר את דרכך באפלה. ואצלי הרי לילה גם ביום, היום. זה עבד. יותם לקח כמה ילדים עם כשרונות מופרזים שלמדו בתלמה ילין ועוד כל מני עילויים שהוא גרד ועשה איתם להקה מוגזמת. בנזונה. הייתי שם כשהוא השמיע לי את ההקלטות הראשונות מהחדר חזרות של החומר הישן. הייתי שם כשהייתי צריך להזכיר את השם שלו בהסעות של מטאל כדי שיפנו לנו מקומות, ועכשיו אנחנו ביחד על הפלאייר. רק שאני נראה שם כמו בן אלפיים ולו יש שיער שנופל על הפנים. במציאות זה יותר מאוזן. בואו לראות! ואכזבות ומונוטוניקס וברייק-קור וכל מה שצוות כיף מרים שם, זה גם אחלה. יאללה בואו. (בהופעה הזאת אני יורה לעצמי בראש.)

itaikuskus

New member
ואללק, תנו לי להגיד לכם

פיתרון מעולה, איך אני לא חשבתי על זה קודם!?!?! מופיעים בכמויות!?!?? בוא נקרא לזה טור!!! בישראל!!! מה יותר פשוט מזה? (אני באמת חושב שזה היה חכם לעשות)

Tzetzek

New member
וואלק, תן לי להגיד לך

פיתרון מעולה, איך אני לא חשבתי על זה קודם!?!?! מקליטים בקומבינה!?!?? עושים עטיפה בח'אווה?!?! בוא נקרא לזה דיסק!!!! (אני באמת חושב שזאת דרך חכמה לכסות עלויות שלא מוציאים על חזרות) סתם, לא באמת. פשוט נמאס לי לקרוא את התגובות הצפויות שלך. :))

אני לא חושבת שזה לגמרי ברור

באיזו עיר זאת. אני יודעת שאני יכולה לשאול את עמית, אבל הוא כרגע לא פה ואנחנו קצת מעורערים נפשית על הבוקר היום. ועל הפלאייר (כי אין לי משהו יותר טוב לכתוב): בהתחלה חשבתי שהוא ממש מכוער, ואז חשבתי על זה עוד קצת, ואמרתי לעצמי שרק הכתב יד הורס, ואז בחנתי את העניין עוד קצת, והאפקטים קנו אותי. זהו.

gorecore

New member
אותי קנה

זה שלאוראל יש דילדו בצורת מיקרופון בפה. וגם יותם אבני על פלאייר. לא משנה איזה.

למעלה