הופעות הופעות...

pRimaVeriTaVIV

New member
הופעות הופעות...../images/Emo168.gif

אז הדיסק כבר יצא, מה הלאה? הופעות! איך אתם רואים את ההופעות? איזה שירים יהיו? איזה שירים לא יהיו? איך אתם מדמיינים את ההופעות? מה יהיה השוני בין זה לבין הסיבוב הקודם? מה תוסיפו? מה תורידו? מה תשנו? לחפור בבקשה
שיגיע כבר אפריל! בא לי!

pRimaVeriTaVIV

New member
אישית אני חושב

שעדיין לא שמעתי מספיק כדי להחליט. מה שכן, לפתיחת ההופעה לדעתי צריך לשים את "טניה" או את "עכשיו כזאת" נדמה לי ש"נומי" לא יהיה בהופעות... אם הוא באמת לא יהיה אז חבל, שיר שצריך בהופעה
ויותר בפירוט אני באמת אענה כשאני אכיר מספיק טוב, שיתחילו כבר ההופעות!

pRimaVeriTaVIV

New member
בעצם

"עכשיו כזאת" יותר מתאים בתור שיר ראשון, טניה צריך לבוא יותר בהמשך.

שונצצ

New member
שיגיע כבר!

מיכל! יש לנו סיבה חדשה להיסטריה!
האמת? שאם טניה לא יהיה אני די אתאכזב ממש התאהבתי בו... אבל אני לא בטוחה שאני יודעת מספיק אני רק עכשיו שומעת בפעם השניה את האלבום... אז אני מניחה שעוד כמה ימים נהיה חכמים יותר...

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifכמו שכבר אמרתי...

מהאלבום הקודם חייבים להישאר- אתה זורם, שא"פ, יונתן שפירא וקליפה (אני לא אתנגד גם לעוד כמה)... מהאלבום החדש כלללל השירים! הלוואי
למרות שגם לדעתי נומי לא יהיה... ואני מקווה שיהיה קאבר אחד...אבל רק אחד, שיהיה מקום לכמה שיותר שירים של איה
לפי מה שהיה בהופעה בסאבליים, יהיה שינוי מאוד גדול גם בהופעות...איה לדעתי ממש השתחררה על הבמה. יהיה כיף

hilali1

New member
ראיתי את הכותרת שלך מעמוד הבית וחשבתי לי

יש לו"ז הופעות
אבל עדיין אין.. באסה

ady18

Well-known member
../images/Emo13.gif

אז הדיסק כבר יצא, מה הלאה? הופעות! איך אתם רואים את ההופעות? איזה שירים יהיו? איזה שירים לא יהיו?שיהיה גיוון בעיקר איך אתם מדמיינים את ההופעות? מה יהיה השוני בין זה לבין הסיבוב הקודם?אני הייתי רוצה הופעה עם הלהקה מה תוסיפו? מה תורידו? מה תשנו?פחות קאברים שיהיו עכשיו שנשמע יותר שירים לחפור בבקשה שיגיע כבר אפריל! בא לי!

למעלה