הופעות ג'ז?

astro101

New member
הופעות ג'ז?

אם מישהו ישמח לחלוק מידע שיש לו לגבי מקומות (פאבים או בתי קפה) בתל אביב,שמשמיעים בהם ג'ז (לא חייב לייב)... אם יש משהו ספציפי ביום חמישי הקרוב,אז יותר טוב... Astro

יום חמישי הקרוב

ביום חמישי הקרוב, וכל יום חמישי למעשה, יש לי הופעה בבית קפה ברחוב קפלן בת"א בבית העיתונאים "press cafe" השבוע יתארחו ג'ס קורן בסקסופון טנור וזמרת צעירה, (שאני לא זוכר איך קוראים לה) בכל אופן, משעה 21:00 אנחנו מנגנים. אתה מוזמן, אורי.

astro101

New member
נשמע מעולה..

תודה על ההמלצה. אפשר לקבל רק כתובת מדויקת של המקום? Astro

FABER

New member
אם אתה נוסע באיילון- תעלה במחלף

השלום תעבור את הרמזורים של עזריאלי לכיוון מרכז העיר ואתה בקפלן, תעבור את הקירייה וזה נמצא משמאל ממש לפני הצומת הגדול, לא זוכר את שמות הרחובות המסתעפים אבל אתה לא יכול לפספס

טובה1

New member
פרטים.

רחוב קפלן, פינת אבן גבירול. רק בשביל הרקורד, יש מינימום הזמנה, אני לא סגור על כמה.

FABER

New member
הואל נא להוסיף את סגנון הנגינה שלכם

מה מצפה לנו בהופעה?

אוקיי,

ההופעה האמורה היא הופעה של חמישיה, אנחנו מנגנים סטנדרטים (עם שירה) גרשויין, קול פורטר ועוד, בעיקר הדברים המוכרים יותר, למעשה זוהי הופעה אשר אינה משקפת את ה"אני המוסיקלי" שלי, היום ננגן בעיקר ג'אז רך, לא ממש מוסיקה למוסיקאים, כי אם יותר מוזיקה לקהל. מקווה שהבהרתי את עצמי. אורי.

ככה,

היום ג'ס קורן על טנור, וזמרת פרופסור מל רוזנברג - טנור לורן בן הרוש - קונטרבס נתי פרימרמן - תופים. אולי דני שורק יבוא לנגן איזה קטע או שניים. נראה.

עוד הופעה

ב 18.4.03 הטריו שלי בבנימינה, מבצר שוני פארק ז'בוטינסקי אורי גינצל - פסנתר דני שורק - קונטרבס ליעד אלון - תופים. מנגנים ערב שרובו מחווה לדיוק אלינגטון, וגם קטעים מקוריים. אורי.

zivayalon

New member
תבדוק את פאב הכוסית

צד מערב על כיכר רבין. יש להם כמה ימים בכל בשבוע רביעיה מאוד נחמד

FABER

New member
לצערי ולצער כולנו- פאב הכוסית חדל

מלהציג הופעות חיות כבר לפני כמה חודשים ואת מקום הבמה תפס שולחן סנוקר

zambush

New member
המצב קשה ../images/Emo73.gif

אם שולחן סנוקר עדיף כלכלית על פני להקה חיה, כנראה שעסק הג'אז פושט את הרגל. אני לא אתפלא אם שנה הבאה יבואו פחות אנשים לפסטיבל הג'אז באילת. זה לא המקום היחידי שעושה את זה. לפני כשנתיים נחנך בירושלים בהוד והדר בית הקפה "שייקספיר", שהתהדר בהופעות חיות של ג'אז לאטיני, סלסה וכו'. אני לא יודע מתי זה קרה, אבל הם כבר לא עושים את זה זמן רב, ובמקום זאת הוסיפו פשוט עוד כמה שולחנות.

FABER

New member
אני אתנצל מראש על-כך שאני נוטה

לצידו של ירון בעל הבית בכוסית ומצדיק את החלטתו להוריד את ההופעות החיות. אומנם אני בוש בעצמי על כך אבל כל מי שביקר אי פעם בפאב הותיק הזה מייד יבין שאין שם מקום להופעות, הקומה השניה היא קטנה יחסית ויכולה להכיל מספר מצומצם של חובבי מוסיקה חייה ומה גם שנחוץ חלל בכדי להכיל את הנגנים וכל הכלים. במקרה הזה אני יכול להבין את ירון אך אני בהחלט מסכים איתך שהמצב קשה

zambush

New member
זה בסדר. אני ירושלמי ../images/Emo13.gif../images/Emo73.gif

אצלנו יש מקום בשם "הצוף", ובכל יום שלישי מנגנים שם בערב הרביעיה של יואל שושני. ההופעה אמנם בחינם אבל צריך להזמין משקאות במינימום 30 ש"ח. זה לא מסובך כל כך כי המשקאות ממש יקרים
אבל זה שווה בשביל החוויה.

אורי 93720

New member
11/4/03 מבצר שוני ו29/5/03 קמלוט ת"

להקת קרמל- סטנדרטים בעיבודים מיוחדים ביותר אורלי מזור-שירה גדעון מזור-שירה צביקה רוזנבלט-תופים דולב סולומון-קונטרה לירן אלאל-פסנתר 11/4 שוני בבינימינה. 29/5 קמלוט ת"א.

למעלה