הופעות ב27.4 בפטיפון

itaikuskus

New member
הופעות ב27.4 בפטיפון

מי שחכם מספיק לחסוך את ה150 שקל שלו על המלווינס, ומחפש מה לעשות בשישי בערב, יכול לבוא לפטיפון ולראות את: ADD BRUTAL ASSAULT STRAWBERRY JAM גם כאלה שלא תכננו מראש ללכת למלווינז מוזמנים להגיע. כולם מוזמנים להגיע, כשחושבים על זה. יצחק שדה 32, תל אביב 22:00 30 ש"ח פלאייר בקרוב.

nervy river

New member
איך אפשר לא לאהוב את הmelvins.

להקה אדירה שלא משעממת בשום דיסק ולא נחה לרגע ב20+ שנים האחרונות. השפיעה בצורה חזקה על זרם ההרדקור-פאנק,האלטרנטיב והמטאל בעבר,בהווה ובעתיד. עוד לא מאוחר לקנות את הכרטיסים האחרונים.

itaikuskus

New member
שחרר אותנו

לא מדברים פה על המלווינז. מדברים על הופעה של ברוטל אסולט, סטרוברי ג'אם ואיידידי. תפתח שרשור משלך.

themisfits

New member
ובכל זאת,חברים

כל אלה מביניכם שמעדיפים ללכת לראות את אבו-ליפה בומבאיולה וגם להוציא על זה כמעט משמרת שלמה,מאשר לזרוק שעה וחצי מסכנות על שלוש להקות עם שיער הרבה פחות מכוער והרבה יותר מטופח...חתכ'ת אפס ובן של זונה.

Tzetzek

New member
" להקה אדירה...

...שלא משעממת בשום דיסק" ערן, אני יודע שלחלוק על מה שאתה אומר כל פעם זה כמו לצחוק על אבי ביטר שהוא שמן, אבל את שניהם כיף לעשות. אני חושב שמלווינס זאת באמת להקה אדירה, אני אוהב אותם עוד הרבה לפני שהם החליטו לבוא לפה, אבל להגיד שהם לא משעממים בשום דיסק זה להוציא את זה מכל פרופורציה הגיונית. לי יש אוזן סלקטיבית בטירוף (שמדרדרת מהופעה להופעה, כשאין לי זמן לשים אטמי אוזניים כי עולים לנגן בלחץ) ולך יש אוזן שיכולה לשמש בתור שירותים ציבוריים, אני מכיר טוב רק את האלבומים הטובים שלהם - סטונר וויטש, הודיני (והודיני לייב) ואת האחרון ובכל אחד מהם יש את הנפילות שלו שגורמות לך להעביר כמה שירים קדימה כי פשוט אין זין להקשיב לשטויות האלה. ואלה עוד האלבומים הטובים, הם הוציאו עוד לפחות 20 שרובם זה זבל טהור, בכל קנה מידה. בקיצור, אם במקום לבזבז את הזמן שלך בכל הודעה כזאת באיזשהו פורום היית משקיע אותו בלהכין לי ג'חנון אז הייתי ממש שמן וממש אוהב אותך. תסיק מזה מה שאתה רוצה.

nervy river

New member
לי טוב עם הטעם המוסיקלי שלי וmelvins.

מסתבר שאתה אכן לא מכיר תמלווינס מספיק. פרט ל3 שהזכרת שהם אלבומים טובים אבל לא הכי (2 הראשונים קלאסים) יש עוד כמה שהם מצוינים. אז בשביל מי שכן מוכן לבדוק ולא לשפוט עפ"י דעתי ודעת עופר שינסה את: 10 Songs. The Bootlicker. The Maggot. Hostile Ambient Takeover. Pigs of the Roman Empire. לחלוק על הטעם המוסיקלי שלי? תחלוק עד מחר זה לא מעניין אותי,יש לי טעם מגוון ורחב (גם אם בדרך נתקלים בזבל) אני מרוצה ממנו ואמשיך לכתוב עליו. No Jachnon For You.

gorecore

New member
הדיסק עם ג'לו ביאפרה

הוא לא משהו. לי יש טעם מוזיקלי צר ושטחי. ופיג דיסטרוייר להקה מעולה, שיו איזה מלכים, כוסאמק, עשו למלווינס אחלה גירסת כיסוי.

itaikuskus

New member
הנה הפלאייר

נכון שחיכיתם? תגידו תגידו שלא חיכיתם ימעפנים.

IRBaB00n

New member
../images/Emo207.gif19/04/07 באלטרנטיב

19/04/07 - באלטרנטיב (המוסד החדש - הרב ש"ך 12 ת"א) גם השבוע כמו בכל חמישי מוזיקה טובה והאלכוהול חינם רחבה אלטרנטיבית Alternative, Rock, Grunge ג'קי שרגא [102FM] ואורן בן יוסף רחבת ניו מטאל Funk Metal, Nu Breed, Hardcore, EMO קימל ופאולו גל ודורית רחבת מטאל Heavy, Power, Thrash, Death, Doom, Black, Goth טל ניסן וחן סאדוס גיא לאוב ועידן רייטן רחבה בריטית BritRock, BritPop, Indie DPS שי צפריר וכמו שכבר אמרנו:
אלכוהול ושתיה קלה חינם
חדר צ'ילאאוט עם נרגילות חופשי
שוטים של ייגר ב-10 ש"ח בלבד הקיץ מתקרב... השבוע באלטרנטיב... יהיה חם ומגניב...
לפרטים והנחות לפנות ב ICQ: 103129314 msn: [email protected] או בפלאפון 0523757927

למעלה