הופעות ביום העצמאות אתמול ראיתי פרסום שביום העצמאות מופיעים בעכו מירי מסיקה והראל סקעת
Y yafit1305 New member 10/4/07 #1 הופעות ביום העצמאות אתמול ראיתי פרסום שביום העצמאות מופיעים בעכו מירי מסיקה והראל סקעת
H hilali1 New member 10/4/07 #4 ע"פ העיתון - בעכו, בקריית ים וגם ב- סורי לא הספיקה השורה דימונה וירוחם. אני אבדוק מה באופן רישמי ואעדכן כמובן.
ע"פ העיתון - בעכו, בקריית ים וגם ב- סורי לא הספיקה השורה דימונה וירוחם. אני אבדוק מה באופן רישמי ואעדכן כמובן.
ק ק ו ר נ פ ל ק ס ע New member 11/4/07 #6 הא? איך היא תספיק? יש למסיקה מסוק? נשמע לא הגיוני, זה צפון ודרום מרוחקים מידי.. מקווה שהצפון זה המידע הנכון.. תודה על העדכונים!
הא? איך היא תספיק? יש למסיקה מסוק? נשמע לא הגיוני, זה צפון ודרום מרוחקים מידי.. מקווה שהצפון זה המידע הנכון.. תודה על העדכונים!
H hilali1 New member 11/4/07 #8 ../images/Emo124.gif כרגע מה שידוע ../images/Emo26.gif ביעב יום העצמאות(יום שני) מירי מופיעה בצפון, ולמחרת, יום העצמאות(יום שלישי), היא בדרום. פרטים נוספים נקבל בהמשך ונעדכן. יום טוב
../images/Emo124.gif כרגע מה שידוע ../images/Emo26.gif ביעב יום העצמאות(יום שני) מירי מופיעה בצפון, ולמחרת, יום העצמאות(יום שלישי), היא בדרום. פרטים נוספים נקבל בהמשך ונעדכן. יום טוב
I Inbar789 New member 12/4/07 #12 |הלם|../images/Emo103.gif אנשים באמת מתחילים לבוא לפה קודם אביב גפן, אח"כ הראל סקעת ועכשיו מירי! אני מקווה שיהיה לי כסף. תודה!
|הלם|../images/Emo103.gif אנשים באמת מתחילים לבוא לפה קודם אביב גפן, אח"כ הראל סקעת ועכשיו מירי! אני מקווה שיהיה לי כסף. תודה!