הופעות בחו"ל איך קוראים לאתר הזה עם כל ההופעות בחו"ל הא?
N ^NB^ New member 31/5/07 #3 נווו איפה אני יכול למצוא הופעות באירופה? בשוויץ להיות מדויק ושבוע הבא להיות יותר מדויק.
S strungout New member 1/6/07 #6 בציריך יש מועדון הdynamo עם אחלה אנשים ויש הרבה הופעות werk 21 זה גם נקרא
S Salad Days New member 3/6/07 #7 כולם טסים לראות הופעות ורק הפינגר צריך להתייבש ולהחלים מהניתוח של החורים בריאה. אנעל העולם, והריאה השמאלית שלי
כולם טסים לראות הופעות ורק הפינגר צריך להתייבש ולהחלים מהניתוח של החורים בריאה. אנעל העולם, והריאה השמאלית שלי
י יחיא עייש New member 5/6/07 #11 רק בגלל שאתה בור ועם הארץ אם היה לך מושג מאיפה מצוטטת החתימה שלי (והחתימה של הביז'ו של למעלה) אז היית לומד לתת קצת כבוד
רק בגלל שאתה בור ועם הארץ אם היה לך מושג מאיפה מצוטטת החתימה שלי (והחתימה של הביז'ו של למעלה) אז היית לומד לתת קצת כבוד
T The Dim Locator New member 5/6/07 #12 בורות החתימה שלך אני לא יודע מאיפה היא, וגם לא ממש מעניין אותי. החתימה של ההוא זה תרגום סאטירי לסצינה המפורסמת מהסרט "הארי המזוהם" אם אני לא טועה.
בורות החתימה שלך אני לא יודע מאיפה היא, וגם לא ממש מעניין אותי. החתימה של ההוא זה תרגום סאטירי לסצינה המפורסמת מהסרט "הארי המזוהם" אם אני לא טועה.