הופעות בארץ?

Evil_Nookie

New member
הופעות בארץ?

אתם חושבים שמתישהו בעתיד הקרוב תגיע איזושהי להקת ניו-מטאל (ודומיו או לא דומיו..) להופיע בארץ? אני יודע שהיו שמועות שסיסטם היו אמורים להופיע בארץ בפסח שעבר אבל ההופעה בוטלה בגלל המצב.. יש תקווה למשהו?

Self Medicate

New member
לינקין פארק ???

למרות שאין סיכוי כ"כ גדול אבל בלי קשר לניו-מטאל אומרים שמיוז ופלסיבו באים =\ גם להקות טובות

maxbass

New member
ואיי..

אני זוכר שב98 או 99 סיסטם היו אמורים להופיע באיזה מועדון של נקש... מעניין אם הם באמת הופיעו (אני לא רציתי לבוא, כי בזמנו היו פוגואים אכזריים בהופעות כאלו, אז פחדתי כי הייתי עוד קטן יחסית:) ). מעניין אם הייתה ההופעה בסוף. ובקשר להווה, למרות התקווה, לא נראה לי שיהיה להקות טובות מחו"ל בארץ, בזמן הקרוב.. אבל אני מקווה... ואיי... סיסטם בארץ... חלום

7precent

New member
מי צריך להקות מחול כש

יש סצנת מטאלקור ניו מטאל ודומיהם בארץ ואפאחד לא משקיע בה ולכן היא גוססת לכו לתמוך בלהקות הציערות בואו לערב ספלטורה :)

maxbass

New member
בקשר ללהקות מהארץ...

לא נראה לי שהרבה אנשים פה שמעו פה הרבה דברים ישראלים מהסצנה הזאת. לך יש להקה, שים פה איפשהו שיר שלכם (או קישור להורדה) וככה אנשים יוכלה להעריך ולשקול אם להגיע להופעות כאלו או לא. כמו כן, גם כל שאר האנשים היוצרים בסגנון, תביאו לעם הזדמנות להעריך את מה שאתם עושים

LittleJAck

New member
BETZEFER!

הכי קרוב שאני יכול לחשוב עליו שקשור לסגנון איך שהוא... ומומלץ. חוץ מזה ברוק הלא ברור יש את הלהקה שלי GUIDANCE, את ONION GOD, SEEK IRONY, DIVA DYNAMITE, THE JOHNSONS ועוד כל מיני... יש מה לראות בסופו של דבר גם פה.

maxbass

New member
כן..

אבל אנשים (לא כולם) לא ישלמו סתם כסף לשמוע להקה ישראלית שלא שמעו אף שיר שלה לפני זה... אז עדיף שיהיו מקורות שיאפשרו לשמוע כמה שירים של הלהקה , כך שהקהל יוכל לדעת אם שווה לו ללכת להופעה או לא.

7precent

New member
אממ יש לנו

רק דמו ישן ומסריח שהקלטנו חודשיים אחר ישהיינו ביחד לפני שנה וחחצי שלא משקף את מה שאנחנו היום שנינו סגנון בצורה דראסטית ו2 שירים משם כברל אמנגנים יותר אז מה שבאתר הזה www.skate.co.il/music/sepremus לא משקף אותנו אנחנו נכנסים לאולפן עוד 3 חודש להקליט דיסק של 5 שירים בהפקה ענקית.. עד אז יש זמן.. מי שרוצה שיאמין לי שעם כל הניסיון לא להשוויץ מי שאוהב מטאלקור אימוקור ניו מטאל פ'אנק מטאל וכל דברים מדילינג'ר אסקייפ לנד ומייקפייטון ועד לפרימוס ועד לפויזן זה וייל יואהב אותנו אין עוד להקה שמנגנת בסגנון שלנו בארץ פעם היו סטמינה שגם הם בנתים לא שומעים מהם ויש הופעה ענקית ב11.7 שזה מחווה לפסלטורה מעבר להופעות ערב ממש שווה לבוא

למעלה