הופעות באירופה

giloni

New member
מורנא חביב

אתה יכול להוסיף גם את ה Strawbs בהרכב הקלאסי, בסיבוב הופעות באזור לונדון רבתי בין ה 17 ל 26 ביולי, מיד עם חזרתם מסיבוב הופעות בארה"ב, כולל מופע בנירפסט ב 10 ביולי. אני מתכוון לתפוס אותם בשתי הופעות - אחת בקמדן ב 22 והשניה בהופעת הסיום של הסיבוב, באיזה חור ליד האמפטון קורט. יקי

מורנא007

New member
יקי ידידי

כפי שכתבתי בפורום השכן, השנה האומנים באים אלי. Kansas יופיעו בפארק ב- Coralville, Iowa לכבוד חגיגות יום העצמאות האמריקאי. כדי לראות את Yes עם דרים, אצתרך להצפין כ- 5-6 שעות עד למינאפוליס במיניסוטה. אני מאחל לך שתהנה מהופעות ה- Strawbs בבריטניה.

giloni

New member
מורנא שים לב!!!

להלן תאריכי ומיקומי סיבוב ההופעות של הסטרובס בארה"ב וקנדה בימים הקרובים. מאחר ואינני יודע היכן אתה שוהה באמריקה אולי תצטרך לשדוד בנק כדי לנסוע לשם, או שממש במקרה אחת ההופעות תתקיים בפאב שנמצא ממש במרף הבלוק שבו אתה מתגורר
Thursday 24 June Milestones Rochester NY Friday 25 June The Winchester Cleveland OH Saturday 26 June Towne Crier Pawling, NY Sunday 27 June Stephen Talkhouse Amagansett, NY Tues 29 June Johnny Dee's Boston Wednesday 30 June Montreal QB Thursday 1 July Empire Theatre Belleville ON Friday 2 July Hugh's Room Toronto ON Saturday 3 July Hugh's Room Toronto ON Sunday 4 July Hugh's Room Toronto ON Tuesday 6 July Krogh's Sparta, NJ Wednesday 7 July The Strand Lakewood NJ Thursday 8 July Birchmere Tavern Alexandria VA Friday 9 July Joe's Pub and Theatre New York NY Saturday 10 July Sellersville Theatre Sellersville PA Sunday 11 July NEARfest - SOLD OUT Bethlehem PA ספר חוויות יקי

מורנא007

New member
../images/Emo51.gif יקי

קצת רחוק, אני באיווה (אי שם במרכז ארה"ב) וההפעות הן בחוף המזרחי. הבעיה שלי היא לא כסף אלא זמן - צריך לסיים מחקר ולכתוב מאמרים, מה שדורש עבודה מול מחשב, (בעצם אפשר לטוס, ללון במלון וכו' כך שהבעיה היא גם כסף). כנראה שאלך לקנזס, ליס + דרים ובסתיו לקליפורניה גיטרה טריו (הם באים לסידר רפידז - 20 מייל צפונה).

giloni

New member
ועוד אחת של פוקוס

ב 10 באוקטובר במועדון Underworld בקמדן. 10 פאונד כרטיס!!! יקי

RamiSun

New member
אתר שמרכז הופעות

http://www.pollstar.com/tour/searchall.pl?By=All&Content=barcelona+%2C+SPA&go_green.x=12&go_green.y=8 יש לבחור עיר ולחפש שםשם אתר כרטיסים להופעות בלונדון http://www.ticketline.co.uk/search.asp אפשר לחפש גם שם

מורנא007

New member
לפי האתר ההוא

סטיב וינווד (מלהקת טרפיק) מופיע באמסטרדם ב- 4 ליולי.

giloni

New member
את מוזמנת - אני אהיה שם!!

יום חמישי, 22 ביולי, שעה 19.00 - The STRAWBS מופיעים במועדון the Underworld שממוקם מול תחנת הטיוב Camden town בצפון לונדון (תחתית - Northern line), מחיר כרטיס מצחיק (8GBP)בשביל להקה כזו, שתופיעה עם ההרכב הקלאסי מ 1973, אותו הרכב שהקליט את Bursting at the seams. פרוג-רוק-פולק במיטבו 24 ביולי, שעה 19.00 מועדון Jazz Cafe ממש מול המועדון הנ"ל - הופעה של Robert Jensh מנהיגה של להקת הפולק-רוק האגדית The Pentangle. יקי

self abuse

New member
תודה על ההזמנה!

אם אהיה בסביבה בתאריכים הללו בהחלט אקפוץ לבקר... למרות שאני חייבת להודות שלא שמעתי עליהם, אבל אני בטוחה שגם זה עוד ישתנה:)

giloni

New member
הצעה בשבילך

כנסי לכאן, גלגלי קצת למטה וברשימה השמאלית חפשי את סטרובס-אוטום, לחצי על הקישור והקשיבי לקטע. בהצלחה יקי

self abuse

New member
לאחר האזנה

אחרי ששמעתי וקראתי קצת על הלהקה אני שמחה לגלות שנחפשתי ללהקה חביבה (למרות וויקמן והסיטאר אני לא יכולה לומר שהתלהבתי יותר מידי. קטע חביב ונחמד, לא מדהים) ואם יזדמן לי אני בהחלט אגיע להופעה:)

giloni

New member
על איזה קטע מדובר?

בקטע שמצוי באתר של אורי אין לא וויקמן ולא סיטאר. כנראה שמעת משהו מהאלבום From the witchwood ששייך לעין ה"טרום פרוגי" של הלהקה, ובו אכן מנגן ריק וויקמן.מי שמגיע מכיוון הפרוג הכבד אכן יתקשה להיות נדהם אבל בעניין התדהמה - אני לא חושב שמוסיקה צריכה להדהים. מוסיקה, לדעתי, צריכה לרגש ואם היא לא מרגשת - קשה להתחבר אליה. בעיני, ואני יודע שאני נמצא במיעוט, מדובר בלהקה המרגשת ביותר ששמעתי (ושמעתי לא מעט...) יקי

self abuse

New member
מה שהמלצת...

מה ששמעתי זה הקטע שבאתר ששלחת אותי לשמוע. הסיטאר וריק וויקמן זה ממה שקראתי על ההיסטוריה של הלהקה... אני בהחלט מגיעה מכיוון של "פרוג כבד" כמו שאתה מכנה אותו, ואכן יש משהו בדבריך לדעתי, ואתה באמת במיעוט:) המוסיקה באמת נחמדה וחביבה לדעתי, אבל היא בהחלט לא מרגשת אותי ולכן אני באמת לא מתחברת לגמרי, אך עם זאת אני מוכנה לשמור על ראש פתוח ולתת ללהקה הזדמנות. הרי אי אפשר לקבוע לפי שיר אחד...

giloni

New member
יפה אמרת

וכל הכבוד על הראש הפתוח. הלואי שגם לי היתה הסבלנות להקדיש למוסיקה שנשמעת נהדר לאזני אחרים אבל לא מתחברת לי. הבן הגדול שלי מנסה להאביס אותי כבר שנתיים במוסיקת מטאל, והוא בוחר בשבילי את אלה מבין הלהקות שמכונות "פרוגרסיב מטאל". אני מקשיב למלודיות ומלקק את האצבעות - עד שהגיטריסט מחליט להפוך את הגיטרה שלו לסולם רב שלבים ועולה ויורד בו במהירות כפולה מזו שעלו המלאכים בחלום יעקב. ברגע זה, אני נאטם. לא מצליח לאכול את וירטאוזיות היתר הזו, למרות שברור לי שגיטריסט כזה הוא אמן מצויין (אבל, כנראה, טכנאי הרבה יותר טוב). באשר למוזיקה של הסטרובס, אני יכול להבין את מי שגיטרות אקוסטיות, סיטאר, האמונד דקיק, מלוטרון עצוב וליריקה מהלב ולא מהאוקיאנוסים הטופוגראפיים - לא מזריקים לדמו את כמות האדרנלין הנחוצה לו. עם זאת, לא מעט נערי מטאל חביבים שמבקרים בביתנו לנוכח תחנת הרדיו - מטאל שנפתחה בקומה השנייה, נעצרים לרגע כאשר הם שומעים את הסטרובס ברקע. הם שואלים שאלות, שותקים ומקשיבים שוב ובסוף שואלים: איך זה שלא שמענו עליהם קודם??? אני חייב לציין שזה קרה לי כל-כך הרבה פעמים בעבר, שקיוויתי שזה יקרה גם הפעם איתך. גם אם זה לא קרה עכשיו, אני משוכנע שמי שנותן תשובות כאלה ניחן במידת הרגישות שתביא אותו, במוקדם או במאוחר, להשתכנע שמדובר באחת מלהקות הרוק היצירתיות, המקוריות והאיכותיות ביותר שצמחו מאנגליה של שנות השבעים - וחייה אתנו עד היום. יקי

self abuse

New member
וואו....

חייבת להודות שאני מופתעת ממה שרשמת. מזמן לא קיבלתי מחמאות שכאלו. אשמח אם תאמר זאת לכמה מחביריי... אבל עכשיו ברצינות: אני אוהבת את מרבית סגנונות המוזיקה. אני שומעת כמעט הכל (חוץ ממזרחית ופופ של היום!!) אם כי בעיקר רוק, ובעיקר מסוג מתקדם. את הנסיעה הקרובה שלי לאירופה אני מקווה לנצל לקנייה מאסיבית של דיסקים נדירים או סתם כאלה שהם בלתי ניתנים להשגה בארץ, ממיטב הפאנק והרוק המתקדם, בהם לונדון מתמחה כה טוב (ועד אז אסתפק בצפייה בגמר יורו 2004, יוון-פורטוגל, ביום ראשון הקרוב, מיוון) למרות שאני אישית כן אוהבת מטאל אני מסוגלת להבין איך אתה לא מתחבר לזה. גם לי לפעמים קשה להתחבר וגם את מרבית השירים והלהקות שאני אוהבת אני אוהבת מספר רמות פחות מאשר את הרוק המתקדם. כמו כן, אני גם בהחלט מזדהה עם סיפורך. רבים מחבריי "מטאליסטים" שלא מסוגלים להבין איך אני יכולה לשמוע רוק ועוד מתקדם, מכנים אותי "יפת נפש" בגלל זה ואף מנסים ללמד אותי מטאל מהו ולחשוף אותי למספר רב של להקות מטאל על מנת שאעזוב את הרוק ואעבור לצד המטאל לחלוטין, כאילו שאין מקום ביניים. הם כנראה לא מבינים איך אפשר לאהוב מספר סגנונות בו זמנית, אבל אני לא מוצאת סיבה לא לאהוב. אין שום דבר סותר באהבת מוסיקה אלקטרונית, רגאיי, קלאסית, רוק, מטאל, ראפ ועוד בו זמנית... מוסיקה היא אהבה אמיתית וגדולה אצלי ולכן יש לי המון סבלנות אליה, ואני תמיד מוכנה לנסות דברים חדשים. במיוחד בתחום הרוק המתקדם שעבורי החשיפה אליו קשה יותר. אשמח לכל עזרה שאוכל לקבל:) לכן בעצם פניתי בבקשה זו, להפנות אותי להופעות באירופה... ולגביי התחנת רדיו, אני באמת רוצה לשאול?
בהחלט מצטערת לאכזב אותך, אבל אולי בעתיד, אחרי שאלמד יותר על הלהקה, ואשמע קטעים נוספים, איתם אולי יהיה לי קל יותר להתחבר, אוהב אותם ואתחבר אליהם כפי שקיווית שיקרה...

Rudess

New member
תודה על המידע GILONI

אני גם אבוא להופעה של ה- STRAWBS. ב-2.9 אני רואה באותו מועדון את THRESHOLD גם.

giloni

New member
הפתעת אותי

אני מנסה לשלוח לך מסר אישי ולא ממש מצליח. נסה לשלוח אלי כדי שנוכל לתאם, אם אתה מעוניין. יקי

למעלה