הופעה

ניר147

New member
הופעה

מישהו יכול להגיד לי אולי מתי תיהיה להם הופעה בזמן הקרוב כל כך בלי הופעה שלהם

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| הלוואי והיינו יודעים.

השמועות אומרות שבקרוב, עם צאת האלבום, תהיה הופעה. נקווה שזה יקרה :)

יש יום שישי הזה

לא הופעה שלהם אבל הם גפ מופיעים במועדון "24" החדש שנפתח בנמל ת"א הופעות לזכר החטופים, מלא מלא אומנים מופיעים אז בטח הם יעלו לממש קצת שירים.. 18 ש"ח כניסה.. הנה קישור יש עוד מקום שכתוב במפורט את האמנים שמופיעים אבל אני לא מוצאת כרגע.

cowgirl Ms

New member
OMG

פאק פאק פאק אתם לא רציניים!!!!!!!!!!!!!!! יו!!!!!!!! אני חייבת להיות שם!!!! הקספרים!!!!!!!!!1 אהאאהאהאהאה זה מחר!! למה באמצע השבוע, זונות! וואי. ואייי או יא איזה סרטים. אני 99 אחוז מצלמת בפאקינג לילה מחר. בפאיקנג חיפה. איזה חרא, וואי. צבא מזורגג!!!!!!!!!!!1

cowgirl Ms

New member
יו בא לי למותתת

למה עושים לי את זהההה

cowgirl Ms

New member
OMG 2

הרגע ביטלו לי את הצילומים בלילה אז אני עובדת רגיל אז אני יכולה ללכת!!!!!!!!! אההההאעאע עכשיו רק למצוא עם מי ללכת ולבדוק אם נשארו כרטיסים!

cowgirl Ms

New member
OMG 3

[מה עובר עליי?? ] הם לא עונים לי לטלפון!!! ומצאתי עם מי ללכת אבל אבוי לי, מה אם לא יהיו כרטיסים!!! מי מתכנן עוד ללכת? ^^

cowgirl Ms

New member
אגב- יש הופעה:

חמישי, כפר הגילבון, אתר ברק - רמת הגולן. [למה זה בחור אבל..?] 04-6850393 מחיר 50-60 ש"ח.

ניר147

New member
תראו רשום פה שזה בשישי

http://music.walla.co.il/?w=/202/1072467 רשום פה למטה שזה ביום שישי הבא

../images/Emo220.gifאוקי..

בית הבובות, שייגעצ, דנה ברגר, ירמי קפלן, דודו טסה, כלא 6, ישראלים/פעולה/סקס, חמי רודנר, מופע הארנבות של ד"ר קספר ואמנים נוספים יופיעו בזה אחר זה בערב הזדהות עם משפחות החטופים. המופע "אם לא נשכח לא נישכח" שיתקיים ברביעי ה-14 במרץ במועדון החדש "24 המועדון" הנמצא בנמל תל אביב ישודר בשידור חי במוסיקה 24 בשעה 21:00. ביום שישי הבא יהיה במועדון ערב הזדהות עם חיילי צה"ל החטופים. בערב יופיעו, בין השאר, "מופע הארנבות של ד"ר קספר", "כנסיית השכל", "בית הבובות" וחמי רודנר. ראע?!מה קורה פה????????

Niran2

New member
שאלה לגבי הופעות קרובות

אגב, אני חדש פה, התמכרתי אליהם רק בתקופה האחרונה, להקה פשוט ענקית =] עכשיו בכל מקרה, יצא לי לשמוע את תנו לי לשתות בגירסא החדשה ופשוט נחרדתי, לא להאמין איך לקחו שיר כל כך ענק והפכו אותו לשיר מזרחית מכוער ברמות. ידיים למעלה גם שמעתי ולא מצאתי כל כך הרבה הבדל. עכשיו השאלה שלי אם בהופעות הם יעשו את הגירסאות מדיסק האוסף או הגירסאות הרגילות. תודה..

למעלה