הופעה...?! ההופעה של הדג עם אורנג' איפה זה כמה עולה שווה לבוא ? מחכה לתמונות מהפילבוקס תודהההההההה
W wtfbomb4 New member 16/1/07 #1 הופעה...?! ההופעה של הדג עם אורנג' איפה זה כמה עולה שווה לבוא ? מחכה לתמונות מהפילבוקס תודהההההההה
I idanri New member 16/1/07 #2 לדעתי.... בקשר לאיפה זה וכמה זה עולה אין לי מושגבקשר לזה אם שווה לבוא.............. ב-ר-ו-ר ש-כ-ן-!-!-!
לדעתי.... בקשר לאיפה זה וכמה זה עולה אין לי מושגבקשר לזה אם שווה לבוא.............. ב-ר-ו-ר ש-כ-ן-!-!-!
F Funky Giraffe New member 16/1/07 #3 99 שקל, האנגר 11, 28.3 // חופש פסח מופע עשור מיוחד. (11 שנים אבל בפועל) התמונות בפילבוקס לא יגיעו בקרוב. מצטער. תאלץ להמתין.
99 שקל, האנגר 11, 28.3 // חופש פסח מופע עשור מיוחד. (11 שנים אבל בפועל) התמונות בפילבוקס לא יגיעו בקרוב. מצטער. תאלץ להמתין.
Y Yvaine New member 16/1/07 #4 אתה צוחק? אררר, רציתי ללכת לזה! זה עוד יומיים אחרי יום ההולדת שלי! למה זה דווקא ביום של החתונה של ידיד שלי? =/ לעזאזל עם זה X:
אתה צוחק? אררר, רציתי ללכת לזה! זה עוד יומיים אחרי יום ההולדת שלי! למה זה דווקא ביום של החתונה של ידיד שלי? =/ לעזאזל עם זה X: