הופעה הי אני בבארבי תל אביב כרגיל עם מאור ביום חמישי בואו, מזמן לא התראנו:)
פ פיטר רוט New member 2/5/06 #1 הופעה הי אני בבארבי תל אביב כרגיל עם מאור ביום חמישי בואו, מזמן לא התראנו
ש שני מס 1 New member 4/5/06 #5 פיטר ../images/Emo7.gif למה את מזכיר את זה?? אני לא יכולה לבוא... יש לי מגן במתמטיקה יום אחריי.........
פיטר ../images/Emo7.gif למה את מזכיר את זה?? אני לא יכולה לבוא... יש לי מגן במתמטיקה יום אחריי.........
א אסי סרחנה בנשמה New member 4/5/06 #7 לא.. ;[../images/Emo194.gif לא מתאים לבזבז כסף וגם יש לי מגן בתנ"ך להתכונן |: סורי
ש שירה סמרטוטים New member 4/5/06 #8 נווו פיטר למה בתלאביב??../images/Emo79.gif אין הרבה מקומות שההורים שלי לא מרשים לי ללכת אליהם אבל הבארבי תלאביב זה אחד המקומות שאסור ליייי נוו בואו שוב לכפרסבא היה כיייף!!! ואסוש אל תעלבי חח זה לא משו נגד תלאביב חחח
נווו פיטר למה בתלאביב??../images/Emo79.gif אין הרבה מקומות שההורים שלי לא מרשים לי ללכת אליהם אבל הבארבי תלאביב זה אחד המקומות שאסור ליייי נוו בואו שוב לכפרסבא היה כיייף!!! ואסוש אל תעלבי חח זה לא משו נגד תלאביב חחח
א אסי סרחנה בנשמה New member 4/5/06 #9 חחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif למה שאני אעלב יא ראש