הופעה?

הופעה?

האם למישהו ידוע על הופעה.. שמתרחשת באי איזה סופשבוע קרי, לא באמצע שבוע, קרי, שגם חיילינו יוכלו להיווכח...?

0mroosh

New member
1.3, זאפה.

יום רביעי, אאל"ט. היחידה לתקופה הקרובה,
.

חויה

אגב.. זה שכואב על מחסור בהופעה.. זו בזאפה, אמצע שבוע.. צבא.. וזה.. היום התקשרה ידידה ואמרה שיש בלילה הופעה של רונה. זה היה טוב מדי... מתסתאבר.. נו שאין חדש וזה.

...הבנת.. לא הבנתי אם נכון או לא נכ

אבל לא הייתה הופעה.. במקום זה אפשר תמיד לאכול ופל בלגי עם שוקולד לא?

0mroosh

New member
או רביולי ברוטב רוזה, עם לימונדה.

בוודאי,
. לפחות זה מה שאנחנו עשינו,
.

0mroosh

New member
שונא אותך, ../images/Emo7.gif

(_________________________________________________________<--ככה מלא. נלחץ לי :$ ).

קוֹבּ

New member
פין על רונה, (בעצם, ידוע שלא),

מתי היא תופיע בבאר שבע? רק שניים מחברי הפורום גרים באיזור, בעוד שלפחות שישה גרים בנגב הצחיח ורונה מתעלמת מהם לחלוטין
(קוב מדמיין שרונה עורכת את סיבובי ההופעות שלה לפי הנוכחות בפורום). מישהו מפה רוצה להצטרף?

קוֹבּ

New member
תקשיבי, אני כנראה אגיע.

בואי גם. ואני סוף סוף אדע מי את. שמעתי דברים טובים, דווקא. שימי אפודה משובצת ואני בכלל אגמור.
.

bזוהר

New member
אין לי,

לא רשות לבוא, לא איך לבוא, לא עם מי לבוא, וגם לא אפודה משובצת. חבל.

bזוהר

New member
אז ככה,

אני מצטערת אם זה מפריע למישהו הציטוטים המדהימים שלי, ג'אסט, קפצו לי או משו?:) "אמא, את אוהבת אותי? -(אהמ. אחסוך את התשובה)- יופי! אז אני יכולה לא ללכת לביצפר ביום שלישי? דווקא בגלל שאני אוהבת אותך את צריכה ללכת לביצפר! -(אמא מוזרה)- אוף!!!! את יודעת מה, סבבה. אני אלך לביצפר. אז יש לי הצעה אחרת! כן? אולי נצא יחד? את ואני? כן! נלך לסרט! לא לא, אני דווקא יותר חשבתי בכיוון של ירושלים! ירושלים?!? מתי? אחה"צ? כן כן! רגע, רגע... תני לי לנחש, רונה מופיעה בירושלים, אה? -אני מתפוצצת מצחוק- לקח לי הרבה זמן לעלות על זה... " אני וואי, היא אמרה שאני מצחיקה,
. אז לא ממש נראה לי שאגיע, אבל עם אמא אי אפשר לדעת. אבל אתה יכול לצפות, כי (גם) לי יש חולצה משובצת
.

קוֹבּ

New member
אבל עכשיו אני אינני יודע אם אבוא../images/Emo10.gif

אבל אם את בירושלים בסופ"ש, אני אשמח.
. [מרגע לרגע ההחלטה נהיית יותר מוחלטת, סופ"ש בירושלים. כן. די]. עכשיו אלך ללמוד, כמילותיו של עומריקו המעודד.
,
,
.

שוודה

New member
הי הי הי! איך את מקללת?!

הקב"ה רואה ושומע הכל!
היזהרי במילותייך פן יפגע בך ברק!

למעלה