הופעה.

noynav

New member
הופעה.

היום, של useless id בראשון. חעח, ליד הבית שלי. פתיחת שערים ב-11. מישהו בא בכלל?

Sum41xGiRL

New member
אזור התעשייה הישן שולט!!

ליד הבית שלי גם.. את האמת, אני מאוד אוהב את יוסלס איי.די, אבל מה, נמאס לראות בהם 5 שנים כבר.. אני פשוט אוותר ואחכה להופעה זולה יותר

Sum41xGiRL

New member
יקר להופעת פאנק-רוק.

בשבילך זה קצת, את מתקיימת על חשבון ההורים, בשבילי זה לא דווקא כן אכפת לי, לא ממש מעניין אותי כל הילדי-דיקיז(לא הלהקה, החנות והמכנסיים)-נעלי ואנס-בלינק182-סימפלפלאן-וכו' שלא נדבר שההופעה שהכי נהנתי בה של יוסלס איי.די הייתה ההופעה שלהם מה10 לדצמבר בבארבי(שהם שיחררו את האלבום החדש שלהם), ובגלל שמלאו להם אז 10 שנים הם ניגנו מחרוזת שירים ישנים שלהם(מ-Dead's not punk) אז אחרי שראיתי את יוסלס איידי עשרות פעמים, אני מעדיף לשמור את הכסף לדברים אחרי (רק בשביל הפרוטוקול, ב60 שקל אני יכול להכנס לשני הופעות בפטיפון ובגדה השמלאית שהליין-אפ שלהם יותר טוב)

noynav

New member
מי אמר לך שההורים שלי ישלמו על זה?

לא נכון, טעות. אני הולכת לשלם על זה. ואני עושה את זה כי אני אוהבת את זה. אתה לא רוצה, אל תבוא.

Sum41xGiRL

New member
את באה עם חולצה של נירוונה

או של קורט קוביין? ותצעקי "ישי תעשה לי ילד"?

noynav

New member
היי היי היי!!!

אתה לא תרד פה על נירוונה ולא על קורט המנוח. ולא אני לא הולכת לצעוק כאלה דברים, אני הולכת להנות מהשירים, זה הכל. ואם יש לך בעיה איתי אל תוציא את זה בפורום.

Sum41xGiRL

New member
לא ירדתי עליהם.

רק שאלתי אותך שאלה. בקשי מישי שינגנו את R00M 0F ANGER

Sum41xGiRL

New member
אני חושב שזה מיותר,יקר,

די בטוח שהסאונד במקום לא יהיה משהו, בקיצור בזבוז כספי רציני.

exterior

New member
אני כן באה, למרות המחיר ולמרות

הסאונד...פספסתי אותם בפעמיים האחרונות, אז היות ואני גם ככה בסופ"ש באיזור, אני מגיעה. אבל אין לי ציפיות....

exterior

New member
הכי קטע זה שבארה"ב מכנסי דיקיז

זה סתם בגדי עבודה זולים....איזה קטע שכאן כל מכנס כזה עולה 200 ומעלה. אחי מעצבן זב כשילדי דיקיז מתלוננים על הופעה ב 50 ש"ח, אחרי שהם קונים קבוע בדיקיז, ושרק הדמי כיס היומיים שלהם מעל 50 ש"ח (לא שאני אומרת שמפרסמת ההודעה היא כזו, אבל זה ממש מעצבן).

noynav

New member
אוקיי.

אבל מי אמר שאני מקבלת דמי כיס? מי אמר שרוב הילדים שקונים את זה מקבלים דמי כיס? טוב, עזבו, אין לי עצבים לריב, זו לא הייתה הכוונה שלי ששאלתי על ההופעה. יום טוב.

Sum41xGiRL

New member
אם הם היו קונים את הדיקיז

שבתמונה, אז היה יפה.. אבל הם לא. ואני ארד על "קורט קוביין".. You drive me ape(You big gorilla)

Captain Falafel

New member
כן היה סבבה....

הדיג'יי יצא קצת טיפש שהוא שם טראקים אבל רוב הלילה היה ממש סבבה...... הכי אהבתי שהוא שם את fake sound of progress של לוסטפרופטס..... בחיים לא חשבתי שמישהו ישים את זה במסיבה.....

למעלה