הופעה

Darkness15

New member
הופעה

ההופעה לא עוד כ"כ הרבה זמן.. מי בא? ומי שבא רוצה לעשות פגישת פורום קטנה? Darkness

nickless m

New member
אני סתם איש.

מתי הופעה? אני מת על היהודים...(חוץ מהרעיון שחצי מהמוסיקה שלהם גנובה:) אבל בכל זאת..ביצוע יפה . o_O

אפ אחד פה לא סתמ איש!...

וה-הופעה ב-11.7 ניראה לי...או ב-13.7 אחד מהמ בטוח... והשני של אביב גפנ לא זוכרת עכשיו... ולמה מוזיקה גנובה?

פירוט בבקשה :)

היי. אני לא פעילה בפורום הזה, אבל חולה על היהודים :) אז תגידו, איזו הופעה איפה ומתי?? <אשרי האיש שיש לו אלוהים...כי את שלי אני לא מוצא...>

nickless m

New member
קיבלתי 98 בבגרות בלשון ואני תוהה

קיימת מילה כזאת לשימוח?!

אממ אמממ אמממ אז ככה...

קודמ כל ברוכ הבא...אני חושבת (תאמינו או לא אני חושבת!
) וההופעה בקרית מוצקינ ב-11.7 בסביבות 20:30 ממה שאני זוכרת ניראה לי!...

nickless m

New member
את צוחקת עלי נכון?!

את באמת רוצה להגיד שחשבת שהם כתבו את כל המוסיקה לשירים שלהם?! אם כן אני מצטער לאכב אותך ואני אתן לך את הדוגמא הכי נפוצה. led zeppelin-stairway to heaven היהודים-ג´קי בפזמון אותם אקורדים אותה פריטה ובמקום הסולו שיש בstairway to heaven הבחורה ששרה עושה אווו וווווא או וווווו (חחחח סולנית עושה סולו של גיטרה..דווקא חביב). אגב האקורדים הם.. C F G F פזמון:וחוזר ל-ג´י אחרי שלוש פעמים בסוף השיר. AM G F

nickless m

New member
*לאכזב

והייתי רוצה להוסיף אם כבר.. שגנבו סולואים ומנגינות רבות מלד-זפלין דיפ פרפל ג´ניס ג´ופלין ג´ימי הנדריקס והחיפושיות. אבל הם עושים את זה יפה ואני מת על זה. :+)

אה הינה קבלו אותה!

המנהלת הפורמ הכלה שלנו ששנימ לא ראינו..
מה קורה איתכ אחותי איפה את? לא רואימ אותכ בכלל בפורמ הבית....זה עצוב בלעדייכ זה הזכיר לי עכשיו את השיר של אביב גפנ"עצוב בלעדייכ" הייתי כותבת אותו רק שאני לא זוכרת איכ הוא הולכ חוצ מהקטע "והוא עוד מאט חוזר"! אז לבנתיימ אינ אותו כאנ!...אני כבר יכתוב בהיזדמנות!... ואנשימימ אני החלטתי סופית אני ניפרדת מיעקובו.. כנ כנ תאמינו או לא... וזהו בלאט.. אני זזתי עד להודעה הבאה שלא הולכת להיות בשעות בקרובות!... בהביי

למעלה