הופעה?!

Lp Fairy

New member
הופעה?!

אז כןןןןןן ב25.12 ראיתי שיש הופעה של אריק כאן בחיפה.. אני עוד לא יודעת פרטים זה בחיפה.. לא ככ יודעת איפה..מקווה מחר לחהסתכל יותר טוב ולראות איפה ומה ולמה.. הופעה!!!!

I מ י ר ב I

New member
איזה כיף!!

מעניין אם זו הופעה חדשה מלאה או פריצה איפושהו,כי זה יוצא יום חמישי ובדיוק כריסמס. תעדכני אותנו בבקשה.

shanoosh

New member
וואי גדולללל !!! ../images/Emo6.gif

גם בחיפה, זה די קרוב אלי !

Lp Fairy

New member
המממ

אני דיי מאמינה שזאת הופעה פריצה... מאוד מקווה שלא!!!! פתאום נעלמומ כל הכרזות של ההופעה הזו!!!! מקווה נשברגע שאני אראה שוב אני אשאב עוד פרטים [=

מה חיפה מה? רוצים משהו במרכז../images/Emo6.gif

אם אפשר גם ברמה"ש.. חח טוב נו גם זאפה זה בסדר...

חחחחחחח מבצר שוני../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קרתה טעות פעם אחת.. תהיה בטוח שלא תקרה שוב
אשכרה חור המבצר שוני הזה..

danieli skaat

New member
ב25.12 הוא בנהריה גם Oם

איזה כיף!!!!!!!!!111111!!!!!!! וואי אני כ''כ מחכהה!!!@@ הגשמת חלום!!

aaa20

New member
חבר'ה אז מה קורה ב25 חיפה או נהריה?!

מה הולך חבר'ה? חחח אני כבר מצאתי לי מקום לישון בנהריה בשביל ההופעה כי אני מאשדוד
אז מישהו יודע בוודאות איפה הוא מופיע..או שגם בחיפה וגם בנהריה?!

aaa20

New member
אז אני רגוע ../images/Emo13.gif

ואולי עיר קטנה אבל יש לכם את החופים הכי יפים שראיתי

aaa20

New member
הבנתי שזה במכללה שם

או משהו בסגנון.. אבל אתם גרים שם ואומרים שנעלמו הכרזות!?!?!??! אני מקווה שלא בוטללל

danieli skaat

New member
כן, זה העניין..

כאילו, אני גרה במעלות.. וחברה התקשרה לספר לי שראתה שלטים שאריק מופיע וגם רנדנקר בנהריה ובלי עוד המון פרטים פרט לתאריך.. והיום ראיתי בעיתון ``עכבר העיר`` שההופעה ב25.12 היא במכללת הגליל המערבי, שנמצאת בעכו.. והכניסה מגיל 18 :-( זה כ``כ לא פייר..!

aaa20

New member
חבר'ה עדכון מהיום

כמו שאמרו כבר מעליי...אז ההופעה במכללה בעכו וכנראה 18 ומעלה... אני נכנס, אבל לא ממש פייר שלא כולם יוכלו להיכנס..אולי אפשר לעשות משהו... שבוע מעולה...

shanoosh

New member
אוחח איזה באססההההההההה ../images/Emo10.gif

אבל חברות שלי אמרו לי שהם ראו כרזות שיש הופעה שלו בפאב הפרה בשבי ציון או בנהריה , שלחתי את אבא שלי, הוא יראה אם זה עדיין שם בכלל...

למעלה