הופעה

הופעה../images/Emo66.gif

יש שמועות אצלי בבית הספר שהדורבנים באים להופיעה ביום באחרון ללימודים
ב-20.6...אם אתם במקרה יודעים איפה הדורבנים באותו יום...אז תגידו לי כי אם הם אצלי בבית הספר אז אני מתעלפת

gloom

New member
ב18 הם מופיעים בצורעה../images/Emo66.gif

כזה אני וחבר שלי מדברים עליהם (הוא מתלהב שהם הופיעו באיזה כנס של השמוץ בלג בעומר) ואז אנחנו הולכים לראות את המסיבת סיום (כן כן אין ליי יותר כיתה ט'!) ורואים שלט כזה של הדורבנים בקיבוץ צרעה ב18....

papal

New member
צרעה- קיבוץ בעמק האלה

אם מישהוא מכיר את בית שמשמ או את רמלה אז בינהם יש מקום מדהים שנקרא עמק האלה (שם נלחמו דוד וגוליית דרך אגב) שם גם נמצאת צרעה שמפורסמת בעיקר ברהיטים שלה.... איך מגיעים לשם? תולי מאיפה באים מהמרכז- הכי פשוט רדת מכביש מספר אחד לשלילוט שמסמן בית שמש והמשיך עד צומת נחשון ובמקום לפנות לבית שמשמ להמשיך ישר לכיוון עמק האלה שם יש שילוטים לצרעה מי שלא מכיר ניתן להגיע דרך כביש 6 יורדים במחלף נשרים וםונים שמאלה לכיוון בית שמשמ- ושוב עד צומת נחשון ואז במקום לבית שמשמ לכיוון עמק האלה - ושם ךלקיבוץ צראעה רק שתדעו שזה יחסית קרוב

הופעה

"זנגוילי החצר" בשני מופעים משותפים עם להקת "לונה פאנק"! 26.6.04- "בארבי" כפר סבא- הזנגוילים מארחים את לונה פאנק: במופע יהיו מספר שירים של להקת "לונה פאנק" ושירים נוספים של להקת זנגוילי החצר! משך ההופעה בערך שעה וחצי של מוזיקה טובה ומשובחת. 29.6.04- "אקסטרים פאב" אשדוד- לונה פאנק מארחים את הזנגוילים במהלך ההופעות נמכור (במחיר סמלי ביותר) דיסקים של זנגוילי החצר, שיכללו את השירים הניתנים לשמיעה באתר, וכן בונוסים נוספים שלא שמעתם עוד. נשמח לראותכם נותנים צ'אנס ללהקות גם בלייב ולא רק בשמיעה במחשב.. מבטיחים לכם שלא תתאכזבו. תודה , הזנגווילים :) www.zangvilim.up.co.il

papal

New member
ולטובת כל מי ששאל

הלהקה תופעי במסגרת פסטיבל בשקל בירושלים בזכונת פסגת זאב ביום רביעי הקרוב ה 23 לחודש (ותודה מראש למיכל על המידע) אל תשכחו שתמיד ניתן להפנות שאלות לגבי הופעות ותמיד תינתן לכם תשובה

gloom

New member
עברי לידר../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

וגם אני אהייה... אלא עם זה ביום חמישי שאז אני טוטל פאקד

יוסדוס

New member
וואי!

יש הרבה!@ אהרן רזאל סוסיתא סגול 59 מסיקה עברי לידר (במופע אלקטרולייב) live audio sound הדורבנים רינת בר מנחים: שלישיית מה קשור.

gloom

New member
וואי גם מסיקה../images/Emo70.gifהוא נחמד../images/Emo66.gif

אבל ערס... כמה ערסים.... וסגול 59 ממש הומו... אבל מתי זה - ברביעי או חמישי

יוסדוס

New member
כן גם אני לא הבנתי...

באתר כתוב ב24 שלהם כתוב ב24 אבל באתר של העיריה כתוב ב23 וגם מורי אמרה שזה ב23(מורי זאת הנהלת של פורום ירושלים)וגם טל אמר...אז אני מניח שזה ב23יום רביעי..

yoyoyud

New member
למישהו יש מושג אם יש קשר כל שהוא

בין שלישיית מה קשור לדורבנים?

למעלה