הופעה מישהו הולך לראות את ברי בברבי ביום חמישי ?
M Music is my life New member 4/5/03 #3 יש לי בגרות בחיבור עד 17:30... ../images/Emo4.gif אם אני אצליח לצאת מוקדם יחסית ולהגיע בזמן ושעוד ישארו כרטיסים אז כן אני אהיה שם!!!!
יש לי בגרות בחיבור עד 17:30... ../images/Emo4.gif אם אני אצליח לצאת מוקדם יחסית ולהגיע בזמן ושעוד ישארו כרטיסים אז כן אני אהיה שם!!!!
I inflatable New member 4/5/03 #4 גם לי אבל אני גר יותר קרוב ממך ובכול מקרה אם אתה רוצה אתה יכול להזמין כרטיסים כבר עכשיו (אני מקווה שעוד נשאר) דרך הטלפון בבארבי 03-5188123
גם לי אבל אני גר יותר קרוב ממך ובכול מקרה אם אתה רוצה אתה יכול להזמין כרטיסים כבר עכשיו (אני מקווה שעוד נשאר) דרך הטלפון בבארבי 03-5188123
M Music is my life New member 4/5/03 #9 היי רינת ../images/Emo9.gif ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif ברוכה הבאה לפורום שמח שאת תיהי בהופעה שיהיה לך כייף כאן איתנו בפורום יום מקסים לך (בעצם ערב)
היי רינת ../images/Emo9.gif ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif ברוכה הבאה לפורום שמח שאת תיהי בהופעה שיהיה לך כייף כאן איתנו בפורום יום מקסים לך (בעצם ערב)
C crazy M New member 4/5/03 #10 שלום לך!! וברוכה הבאה לפורום המגניב שלנו בעל המנהל המשקיען שלנו.. מקווה שתהני כאן איתנו וכמובן שתהני בהופעה.. ספרי לנו אחר כך איך היה
שלום לך!! וברוכה הבאה לפורום המגניב שלנו בעל המנהל המשקיען שלנו.. מקווה שתהני כאן איתנו וכמובן שתהני בהופעה.. ספרי לנו אחר כך איך היה
M Music is my life New member 4/5/03 #11 ../images/Emo9.gif קרייזי אני אסמיק... ../images/Emo9.gif וכמובן אל תשכחי לצלם ולהביא לנו לראות
C crazy M New member 4/5/03 #12 לא נורא.. גם להסמיק זה טוב מידי פעם.. אפ'חד עדיין לא מת מזה!!! מנהלי היקר והמקסים והמשקיען
M Music is my life New member 4/5/03 #13 ../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif
../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif
J JAMESהאמיתי New member 5/5/03 #15 אני לכל המעריצים (קרייזי) השם שלי הוא אורי ויש לי מחר יומולדת אז שתדעו!!!!!!!!!!! ( המעריצים רצו לשמוע את זה לא באשמתי הכריחו אותי...)
אני לכל המעריצים (קרייזי) השם שלי הוא אורי ויש לי מחר יומולדת אז שתדעו!!!!!!!!!!! ( המעריצים רצו לשמוע את זה לא באשמתי הכריחו אותי...)
R R750-Girl New member 5/5/03 #20 מצלמה יכולה להוות בעיה המצלמה שלי מאוד יקרה. אם אני לוקחת אותה - זה אומר שאין לי שום אפשרות להשתולל ולהנות באמת, כמו שצריך מההופעה של ברי... לכן אני חושבת שאני אוותר על חווית הצילום הפעם (למרות שבדר"כ אני כן מצלמת).
מצלמה יכולה להוות בעיה המצלמה שלי מאוד יקרה. אם אני לוקחת אותה - זה אומר שאין לי שום אפשרות להשתולל ולהנות באמת, כמו שצריך מההופעה של ברי... לכן אני חושבת שאני אוותר על חווית הצילום הפעם (למרות שבדר"כ אני כן מצלמת).
I inflatable New member 5/5/03 #18 ברוכה הבאה! את לא גם מפורום מוזיקה ישראלית בווינט, ומהפורום בפינגווין?