הופעה - Amiram Inc ב-Sample

אסף ברק

New member
הופעה - Amiram Inc ב-Sample

למי שעוד לא יצא לראות ולשמוע, הנה הזדמנות ואפילו בחינם! יום רביעי 22.3 ב-Sample נחלת בנימין 47 פינת מונטפיורי, פתיחת דלתות 22:00, כניסה חופשית. אפשר לשמוע חלק מהשירים בדף שלנו ב-myspace בקישור למטה.

השליחים עם קווין בכ"ס ובצרעה 24-24.

השליחים יצדיעו לאגדת הרוק הגדולה משנות השבעים והשמונים - QUEEN. במופע יבוצעו כל הלהיטים מכל אלבומי הלהקה והוא ישולב בהקרנות וידיאו על מסך גדול. אל תחמיצו! בארבי כ"ס, שישי 24.3.06 ב-22.00. כרטיס: 60 ש"ח. להזמנות: 035188123. קיבוץ צרעה בדרום, שבת 25.3.06 ב-22.00. כרטיס: 60 ש"ח. להזמנות: 0525665600. ניב חובב - שירה, גיטרה וקלידים צ'לי סיגלסקי - גיטרה מובילה וקולות ליווי ערן סנדרי - בס וקולות ליווי שאול אליהו - תופים נגן אורח: אסף גלייזנר - קלידים מובילים

yotamn9

New member
אחלה../images/Emo13.gif

אני מקווה שאני אצליח להגיע לצרעה.

21thRevol

New member
אני לא מאמין שאמרת את זה

וזה בכלל לא נכון. חוץ מזה שאם על הכל הייתי אומר `איזה יופי` לא היה איכפת לכם שאני מדבר. אתם קצת מרושעים.

borges

New member
../images/Emo203.gifאנשי הלילה ושרית שצקי בשבת

משתתפי המופע ידועים מחברותם בלהקות רוק נסיוניות, כמו פרווה חמה, אינפקציה , איטליז, אבק ות'ין ליפס. בערב זה פונים "אנשי הלילה" ושרית שצקי לכיוונים יותר קרובים ואינטימיים, ויבצעו שירים בנושאי חרדות, ניכור, בדידות, זוגיות ונשיות. אנשי הלילה הם: יעל קראוס - שירה רועי ירקוני - סאמפלר, פסנתר ישי זומר - באס, גיטרה גליה חי - ויולה יפתח כדן - גיטרות בוריס מרצינובסקי - אקורדאון הדר רייס - חצוצרה נעה גולנדסקי - כלי הקשה אורח מיוחד - אבי בללי, בין השאר בביצוע ראשון וחד פעמי של השיר "מחשבות" מתוך אוסף פולרויד 3//השרת העיוור. 25.3 (מוצ"ש), 22:30 , תאטרון תמונע - רח` שונצינו 8 תל-אביב, 40 ש"ח

למעלה