הופעה של Trespass ב 13/1

tresproductions

New member
הופעה של Trespass ב 13/1

ב 13/1 יום שישי תופיע להקת Trespass במייקס פלייס ירושלים רחוב יפו 37 בשעה 23:00 TRESPASS היא להקת הרוק המתקדם המובילה בישראל , שדיסק הבכורה שלה ראה אור בלייבל הצרפתי הנודע Musea (www.musearecords.com). Trespass החלו את פעילותם בשנת 1999 כאשר גבריאל ויסמן ,המתופף ורועי בר-טור, הבסיסט ,שעבדו ביחד שנים מספר בכמה הרכבים , חיפשו מוזיקאים לעבוד אתם , על מנת ליצור הרכב של מוזיקה מתקדמת אומנותית שלא נכנעת לתכתיבי פופ ה"מיינסטרים". השניים פגשו את גיל שטיין,הקלידן והמלחין,כששמעו אותו מנגן בהרכב שעבד איתו בשנה זו והתרשמו מנגינתו ומביטויו המוסיקלי. השלושה החלו לעבוד יחד ולאחר שנה של הופעות ,בעידוד מסיבי של הקהל , נכנסו לאולפן להקליט את אלבומם הראשון. Trespass קיבלו כמה הצעות מחברות תקליטים בחו"ל (משוודיה ,ארצות הברית ועד ניו זילנד) ובחרו להוציא את אלבום הבכורה שלהם In haze of time , בחברת התקליטים Musea , הלייבל המוביל שעוסק במוסיקה מתקדמת היום. לאחר הדים בינלאומיים בלתי רגילים הוזמנו Trespass להופיע בכמה פסטיבלים ברחבי העולם. הופעת הבכורה שלהם נערכה בפסטיבל Baja Prog בשנת 2003 שם הופיעו לצד להקות עבק מפוארות כמו Focus ו PFM. בהופעתם האחרונה בהולנד בפסטיבל ProgFarm , נפגשו Trespass שוב עם מיסד הלהקה האגדית Focus , Thijs Van Leer ,אתו התיידדו במקסיקו , ניגנו אתו בסשנים משותפים ונסללה הדרך לשיתוף פעולה אומנותי ביניהם. במרץ הקרוב יצא הדיסק השני של הלהקה בשתי הוצאות בארץ ובחו"ל ובקיץ תופיע הלהקה באירופה.

kalimera1

New member
למה רק בירושלים????

זאת לא פעם ראשונה שאני רואה מודעה שלהם בירושלים...

Rudess

New member
בהופעה האחרונה בתל אביב

אנשים לא טרחו לבוא וחבל, כי בכל זאת מדובר בלהקת הרוק המתקדם הטובה ביותר בארץ. אני מקווה שבפעם הבאה שתהיה הופעה של Trespass, אז כולכם תבואו.

dpascal2

New member
שיהיה לכם בהצלחה

רק הסתייגות קטנה: "להקת הרוק המתקדם המובילה בישראל" מבלי בכלל להיכנס לויכוחים מיותרים על נכון או לא נכון (עם הצלחה בינלאומית לא מתווכחים), זה תמיד נשמע יותר טוב כשאחרים נותנים לך מחמאה כזאת ולא אתה לעצמך. ההצלחה שלכם ראויה רק לפירגון אבל פשוט הצניעות ההולכת ואוזלת ממחוזותינו היא ערך יקר לי מפז.

Rudess

New member
אכן המון הצלחה

התואר "להקת הרוק המתקדם המובילה בישראל" בהחלט מגיע להם, ואולי אפילו כדאי להגיד זאת בבהירות, להקת הרוק המתקדם הטובה ביותר בישראל.

dpascal2

New member
כשאתה אומר את זה

זאת דעה לגיטימית (אם כי מזכירה חבורת מתבגרים במקלחת עם סרט מדידה). כשהוא אומר את זה זה כבר סיפור אחר. בברכת יום פרוגי ושמח. דורון

RamiSun

New member
כן דורון, אבל..

ברגע שזה לא האומן עצמו, ורק המפיק/יחצן שלו זה דבר פחות או יותר מקובל. זה לא שגיל או רועי פירסמו את זה בשמם. נ.ב. גם אני חושב שהם להקת הפרוג הטובה בארץ.

dpascal2

New member
מי שמופעי מאחורי הכרטיס

זה רועי בר טור. אבל לצורך הדיון נניח שזה המפיק שלהם: אתה מדמיין לך הודעה של רעיה שאומרת שסימפוזיון היא להקת הרוק המתקדם הטובה בישראל ? זה היה נשמע לא טוב. בכל מקרה, לא קרה כלום.לא נריב על זה. כל דעה היא לגיטימית, וכולנו ג'ושים טובים.

רק לשם הקטנוניות

לא כתוב שטרספאס היא להקת הפרוג הכי טובה בישראל. כתוב שהיא להקת הפרוג המובילה בישראל, יש הבדל גדול, וזה עניין שדווקא כן ניתן למדוד אותו. הרי הם באמת חתומים בלייבל בינלאומי, והם הופיעו בחו"ל יותר מהרכבי פרוג ישראלים אחרים. צריך רק לבחון איזה לייבל יותר גדול, מיוזאה או קוניפורום, ואז לשכלל את התוצאות בשביל לקבוע מי מנצח, אבק או הם. בדיוק כמו שנאמר על שליחי הבלוז: הם באמת להקת הקאברים מספר 1 בארץ. הם מופיעים הכי הרבה, יש להם יותר ותק מלשאר הלהקות, יש להם את הרפרטואר הכי עשיר, המחירים שלהם גבוהים והאולמות תמיד מפוצצים.

dpascal2

New member
רק תחליף ת'מילה "מובילה" ב"מצליחה"

ותשלח למשרד עו"ד "ברייטמן את ישראלי" את ההודעה שלך ב-3 עותקים לחתימה שלי.

מורנא007

New member
אלבום ראשון של להקת רוק מארגנטינה

הסיגנון של אותו אלבום הוא פסיכדלי. השמועה אומרת שהלהקה המשיכה לפרוג במשך שנות ה- 70.

RamiSun

New member
כן אה,

לא ראיתי, טוב הוא לא כל כך מבין באינטרנט. בסך הכל זה לגיטימי להכנס בתור מפיק..אבל לא להשאיר עקבות...חחח.

Rudess

New member
נכון

וגם לא נראה לי שרועי בר-טור, גבי ויסמן, גיל שטיין כתבו את ההודעה הראשונה, לכן מבחינתי אין עם זה בעיה. זה בדיוק כמו שמושל מכין פלאיירים והודעות להופעות שלו, והוא משווק את הלהקות עם כל מיני קומפלימנטים. גם להקת "שליחי הבלוז" משווקת את עצמה כ"להקת הקאברים מס'1 במדינה", ואני לא חושב שזאת בעיה. בברכת יום פרוגי ושמח טל

למעלה